În prezent, acest complex nu poate fi vizualizat

Previzualizare foto – fotografie originală aici

H Eliade 9
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Mircea Eliade, 9D, zona Primăverii, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

bd. Mircea Eliade, 9D, București (imobil)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

H Eliade 9 pe hartă București

bd. Mircea Eliade, 9D, zona Primăverii, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţismart-home
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente35
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare62 de locuri de parcare subterane si supraterane
🟧 Regim inalțimeS+D+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, apartamente cu grădină și duplexuri de cinci sau șase camere
🟧 Suprafața locuințe90 – 220 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare perfectă pentru locuințe ideale

În partea de Nord a capitalei, în zona cartierului Primăverii, pe Bulevardul Mircea Eliade, la numerele 20 – 24, în sectorul 1 al orașului București se află dezvoltat ansamblul locativ „H Eliade 9 Residence”, care se învecinează cu Vila Lac 1 și cu Parcul Regele Mihai I. Ansamblul rezidențial este amplasat în apropiere de muzee și zone de cultură, cafenele, restaurante și spații de relaxare, diverse cluburi sportive, organizații educaționale și instituții de învățământ. În proximitate sunt stații de autobuze și stația de metrou Aviatorilor se află la doar 850 de metri. Sunt de parcurs în jur la 6 km de la blocul rezidențial „H Eliade 9 ” până în Piața Unirii din București, distanța până la Gara de Nord este de circa 4 km, sunt 12-13 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea blocului locativ de tip Boutique

Proiectul imobiliar „H Eliade 9 Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 2 200 mp și prezintă un bloc locativ de o arhitectură superbă și ultra modernă, ce este proiectat cu un regim optim de înălțime, pentru o rezistență seismică ridicată și pentru păstrarea intimității locatarilor și are Două Subsoluri plus Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente, unde ultimul etaj este proiectat Retras. Imobilul este conceput să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță și va satisface cele mai exigente gusturi ale rezidenților. La construcția clădirii de apartamente sunt folosite doar materiale calitative, durabile în timp și eficiente din punct de vedere termic și fonic și sunt utilizate tehnologii performante și idei de design inovaționale. Aspectul blocului rezidențial este foarte atractiv și clădirea dispune de o arhitectură sofisticată cu fațade ventilate placate cu plăci din fibro ciment și sticle de tip – „Cortină”. În incinta blocului toate spațiile comune, coridoarele, holul spațios și casa scării se finisează cu materiale moderne într-un stil de design futurist. La casa scării este instalat un ascensor confortabil, de ultimă generație, acesta are un grad sporit de siguranță și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Ansamblul rezidențial oferă servicii de concierge 24 din 24 și este prevăzut cu o zonă impresionantă de atrium similară celor mai exclusiviste hoteluri din lume. Toate zonele de folosință comună sunt supravegheate video prin sistem CCTV. În complex sunt instalate și panouri solare. În total în incinta ansamblului de locuințe de lux „H Eliade 9 Residence” sunt organizate 62 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Apartamente extraordinare cu finisaje și dotări de lux

Complexul de locuințe „H Eliade 9 Residence” dispune de un număr limitat de apartamente și în bloc există proiectate doar 35 de locuințe cu scheme excelent gândite cu 2, 3 și 4 camere cu suprafețele cuprinse între 90 mp și 220 mp. Precum și la dispoziția cumpărătorilor în incinta blocului rezidențial sunt prezentate și locuințe de tip – Duplex cu 5 și 6 camere, suprafețele cărora ajung până la 440 mp. Unitățile locative beneficiază de balcoane și terase superbe, iar apartamentele poziționate la demisolul clădirii facilită de grădini personale. Toate apartamentele se predau în folosință la maxim utilate și „la cheie” finisate și sunt prevăzute cu sisteme „Smart Home” integrate, ce oferă rezidenților posibilitatea de a-și controla locuința sa la distanță (de a pune în funcțiune aparatajul electrocasnic inteligent, de a-și monitoriza și verifica toate procesele instalațiilor electrice și termice din apartament). Individual pentru fiecare unitate locativă este instalat sistem de răcire VRV. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal blindată antiefracție.

Ansamblul locativ „H Eliade 9 Residence”, este dezvoltat de către Dezvoltatorul imobiliar „Hagag Development Europe”, pe site-ul căruia sunteți invitați pentru a afla mai multe informații utile și mai multe detalii despre apartamentele excepționale din ansamblul rezidențial „H Eliade 9”.

Acest proiect mai este numit și H Eliade 9 - Apartamente de lux.

Unde se află H Eliade 9?

bd. Mircea Eliade, 9D, zona Primăverii, Sector 1, București.

Termen de finalizare H Eliade 9?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în H Eliade 9 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul H Eliade 9 din București?

Dezvoltătorul H Eliade 9 este – Hagag Development Europe.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC