Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex H Eliade 9
în București

Prețul / m2
de la ‍5 215 € +TVA
Adresa
bd. Mircea Eliade, 20-24, zona Primăverii, sector 1, București

Schițe și prețuri în H Eliade 9

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
2 camere99.53–127 m2de la ‍6 137 € +TVA / m2de la ‍685 496 € +TVA
3 camere161–163.64 m2de la ‍5 224 € +TVA / m2de la ‍854 910 € +TVA
4 camerede la 215.41 m2de la ‍5 225 € +TVA / m2de la ‍1 125 600 € +TVA
Duplex-uride la 254 m2de la ‍7 771 € +TVA / m2de la ‍1 973 794 € +TVA

H Eliade 9 pe hartă București

bd. Mircea Eliade, 20-24, zona Primăverii, sector 1, București

Etape dezvoltare

H Eliade 9
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în H Eliade 9

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţismart-home
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente35
Număr clădiri1
Parcare62 de locuri de parcare subterane si supraterane
Regim inalțimeS+D+P+4E
Tip imobilbloc boutique

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, apartamente cu grădină și duplexuri de cinci sau șase camere
Suprafața apartamente90–220 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare perfectă pentru locuințe ideale

În partea de Nord a capitalei, în zona cartierului Primăverii, pe Bulevardul Mircea Eliade, la numerele 20 – 24, în sectorul 1 al orașului București se află dezvoltat ansamblul locativ „H Eliade 9 Residence”, care se învecinează cu Vila Lac 1 și cu Parcul Regele Mihai I. Ansamblul rezidențial este amplasat în apropiere de muzee și zone de cultură, cafenele, restaurante și spații de relaxare, diverse cluburi sportive, organizații educaționale și instituții de învățământ. În proximitate sunt stații de autobuze și stația de metrou Aviatorilor se află la doar 850 de metri. Sunt de parcurs în jur la 6 km de la blocul rezidențial „H Eliade 9 ” până în Piața Unirii din București, distanța până la Gara de Nord este de circa 4 km, sunt 12-13 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea blocului locativ de tip Boutique

Proiectul imobiliar „H Eliade 9 Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața de 2 200 mp și prezintă un bloc locativ de o arhitectură superbă și ultra modernă, ce este proiectat cu un regim optim de înălțime, pentru o rezistență seismică ridicată și pentru păstrarea intimității locatarilor și are Două Subsoluri plus Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente, unde ultimul etaj este proiectat Retras. Imobilul este conceput să corespundă celor mai înalte standarde de confort și siguranță și va satisface cele mai exigente gusturi ale rezidenților. La construcția clădirii de apartamente sunt folosite doar materiale calitative, durabile în timp și eficiente din punct de vedere termic și fonic și sunt utilizate tehnologii performante și idei de design inovaționale. Aspectul blocului rezidențial este foarte atractiv și clădirea dispune de o arhitectură sofisticată cu fațade ventilate placate cu plăci din fibro ciment și sticle de tip – „Cortină”. În incinta blocului toate spațiile comune, coridoarele, holul spațios și casa scării se finisează cu materiale moderne într-un stil de design futurist. La casa scării este instalat un ascensor confortabil, de ultimă generație, acesta are un grad sporit de siguranță și funcționează silențios fără a afecta liniștea locatarilor. Ansamblul rezidențial oferă servicii de concierge 24 din 24 și este prevăzut cu o zonă impresionantă de atrium similară celor mai exclusiviste hoteluri din lume. Toate zonele de folosință comună sunt supravegheate video prin sistem CCTV. În complex sunt instalate și panouri solare. În total în incinta ansamblului de locuințe de lux „H Eliade 9 Residence” sunt organizate 62 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Apartamente extraordinare cu finisaje și dotări de lux

Complexul de locuințe „H Eliade 9 Residence” dispune de un număr limitat de apartamente și în bloc există proiectate doar 35 de locuințe cu scheme excelent gândite cu 2, 3 și 4 camere cu suprafețele cuprinse între 90 mp și 220 mp. Precum și la dispoziția cumpărătorilor în incinta blocului rezidențial sunt prezentate și locuințe de tip – Duplex cu 5 și 6 camere, suprafețele cărora ajung până la 440 mp. Unitățile locative beneficiază de balcoane și terase superbe, iar apartamentele poziționate la demisolul clădirii facilită de grădini personale. Toate apartamentele se predau în folosință la maxim utilate și „la cheie” finisate și sunt prevăzute cu sisteme „Smart Home” integrate, ce oferă rezidenților posibilitatea de a-și controla locuința sa la distanță (de a pune în funcțiune aparatajul electrocasnic inteligent, de a-și monitoriza și verifica toate procesele instalațiilor electrice și termice din apartament). Individual pentru fiecare unitate locativă este instalat sistem de răcire VRV. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal blindată antiefracție.

Ansamblul locativ „H Eliade 9 Residence”, este dezvoltat de către Dezvoltatorul imobiliar „Hagag Development Europe”, pe site-ul căruia sunteți invitați pentru a afla mai multe informații utile și mai multe detalii despre apartamentele excepționale din ansamblu rezidențial „H Eliade 9”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial H Eliade 9?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în H Eliade 9 în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în H Eliade 9?

Metru pătrat în acest complex costă de la 5215 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în H Eliade 9 în București?

Modalități de plata în H Eliade 9: Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare H Eliade 9?

H Eliade 9 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC