Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gran Via Park
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
bd. Timișoara, 42G, zona Militari, sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

C1 - C9
Încă 9 blocuri în această etapă
Încă 9 blocuri
bd.Timișoara, 42 G (Bloc C1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Gran Via Park pe hartă București

bd. Timișoara, 42G, zona Militari, sector 6, București

Stadiul construcției Gran Via Park

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — august 2019

Stadiul construcției Gran Via Park - Spot 1, august 2019
Spot 1
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției Gran Via Park - Spot 2, ianuarie 2020
Spot 2
ianuarie 2020
Stadiul construcției Gran Via Park - Spot 3, ianuarie 2020
Spot 3
ianuarie 2020
Stadiul construcției Gran Via Park - Spot 4, ianuarie 2020
Spot 4
ianuarie 2020
Stadiul construcției Gran Via Park - Spot 5, ianuarie 2020
Spot 5
ianuarie 2020
Stadiul construcției Gran Via Park - Spot 6, august 2019
Spot 6
august 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă și BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spațiu de joacă pentru copii, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift marca ThyssenKrupp
🟧 Mijloace de transportautobuz, troleibuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilblocuri de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din caramida si BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoane2.75 m
🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere 4‑camere, duplex
🟧 Suprafața locuințe43–105 m²

Despre ansamblu rezidențial

Unde este amplasat complexul și ce puncte importante are în apropiere?

La intersecția Bulevardului Timișoara cu strada Lujerului din București apare prezentat complexul rezidențial „Gran Via Park”, care este poziționat la numărul 42 pe strada Lujerului, în zona Militari din sectorul 6. În proximitatea apropiată a complexului se află centrul comercial „Plaza România Mall” și AFI Cotroceni, sunt hipermarket-urile: Cora Lujerului și Auchan din Drumul Taberei, este centrul comercial „Orhideea” cu hipermarket-ul Carrefour, de asemenea în imediata apropiere se află market-urile Lidl, Mega Image și nu departe este Piața Drumul Taberei, sunt sucursale a multor bănci, funcționează cafenele și restaurante.

Pentru educația copiilor în apropiere de complexul rezidențial se află: Grădinița Nr. 217, Grădinița de copii Hillary Clinton, Școala generală Nr. 117. Școala Gimnazială Nr. 142, Școala Nr. 156, Școala Gimnazială Nr. 164, Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Liceul Tudor Vladimirescu, Liceul Tehnologic „Sfântul Antim Ivireanu”, Liceul Economic „C. C. Kirițescu”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” și nu departe este Universitatea Politehnica din București.

Pentru petrecerea timpului folositor, interesant și cu plăcere în apropiere de locuințele complexului se află Cinema Movieplex, Biblioteca Metropolitană Filiala „Nicolae Labiș”, este sala sportivă „Gedoteam”, terenul de fotbal Smart Arena Plaza, clubul sportiv cu teren de tenis din Drumul Taberei, este parcul de joacă pentru copii „Playground”, Parcul Politehnica și Grădina Botanica.

În această zonă rezidențială funcționează saloane de înfrumusețare, sunt farmacii și centre medicale.

De la complexul rezidențial „Gran Via Park” este foarte ușor de ajuns atât la cartierele din Drumul Taberei, cât și până în centrul capitalei și în afara orașului - la autostrada A1 București – Pitești. De la stațiile de lângă complex circulă o mulțime de rute cu mijloace de transport în comun și foarte aproape se află stația de Metrou Lujerului (950 de metri). Distanța de la apartamentele noi până în centrul capitalei este de 7,3 km, Gara de Nord este la 5,1 km și sunt aproximativ 18,1 - 18,2 km până la Aeroporturile Henri Coandă și Aurel Vlaicu.

Care este compoziția și cum este caracteristica generală a proiectului locativ?

Compus din 11 imobile ansamblul rezidențial „Gran Via Park” apare prezentat cu un aspect foarte elegant și decent. Blocurile locative dispun de un regim de înălțime cu Parter și 11 Etaje. Clădirile rezidențiale sunt realizate cu o structură de rezistență cu carcase turnate monolit din beton armat de C30/C37, imobilele sunt bazate pe o fundație de tip – radier general cu grosimea de 85 cm și cu subsoluri pe două nivele și pereți de 30 cm grosime. Suprastructura clădirilor este formată din stâlpi și grinzi din beton armat, iar planșeele utilizate au grosimea de 25 cm și sunt de tip dală și cu plăci, unde înălțimea unui nivel este de 275 cm (la infrastructură) și 300 cm (suprastructură). Pereții exteriori ai imobilelor sunt realizați din zidărie cu cărămidă cu goluri verticale și bca de grosime 20 cm și pe partea exterioară a închiderilor este aplicat un sistem termic format din polistiren cu grosimea de 10 cm și vată minerală. Iar sistemul de finisare a fațadelor este compus din plasă de fibră de sticlă, care se aplică pe un start de șpaclu pentru suport plus un strat de adeziv peste care este aplicată tencuiala decorativă bine combinată cu culorile alb, bej și gri. Acoperișul imobilelor este proiectat de tip terasă necirculabilă și este fiabil hidroizolat cu două straturi de membrană bituminoasă plus barieră contra vaporilor, iar pe partea inferioară acesta este izolat termic cu un strat de 20 de cm din polistiren expandat și este turnată sapă de protecție de 5 cm pentru hidroizolare.

Scările interioare sunt realizate din beton armat cu balustrade din metal și au mână curentă din lemn. Compartimentarea interioară și grosimea pereților delimitați a apartamentelor este de 11,5cm. Ferestrele apartamentelor și tâmplăria exterioară de la balcoane este formată din 5 camere termice și profil PVC Salamander de culoare albă pentru parte interioară și gri la exterior, cu geamuri termopane Stream Line cu grosimea de 76 mm, de tip „four season”, float și acoperire Lowe. În interiorul apartamentelor glafurile instalate sunt efectuate din pvc, iar glafurile exterioare sunt din aluminiu.

Lifturile instalate la scările interioare sunt prezentate de la firma Thyssen Krupp Elevator și funcționează foarte silențios, sunt rapide și circulă cu o viteza 1,6 metri pe secundă, de asemenea ascensoarele au capacitatea de a ridica 630 kg și 450 kg în dependență de numărul de apartamente situate pe etaj. Toate spațiile comune din blocuri sunt finisate, au pereții prelucrați și pardoselile placate cu gresie porțelanată, iar zonele de lângă ascensoare sunt placate cu gresie antiderapantă și în tavanele spațiilor comune sunt scafe mascate din gips-carton, unde sunt ascunse comunicațiile inginerești și care sunt termo izolate cu vată minerală de 5 cm și care se află instalate pe o structură metalică de 50 mm.

Spațiile comune din interiorul blocurilor locative și spațiile comune din curtea complexului sunt iluminate cu corpuri de tip Led, ce minimizează costurile pentru consumul energiei.

În curtea interioară a complexului sunt amenajate diverse spații verzi și este organizat un loc de joacă pentru copii.

Fiecare mașină a locatarilor este garantat asigurată cu câte un loc de parcare în incinta complexului locativ.

Cum sunt finisate apartamentele și de la ce care furnizori sunt oferite materialele?

Proiectul imobiliar „Gran Via Park” vă prezintă unități rezidențiale spațioase și luminoase structurate în garsoniere, apartamente cu 2-3-4 camere și locuințe de tip – Duplex, toate complet finisate și la maxim echipate.

Din partea interioară toți pereții apartamentelor și toate tavanele sunt tencuiți mecanizat cu var-ciment Baumit și sunt gletuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă. Iar pentru pereții și pardoselile băilor și bucătăriilor este aleasă și placată faianța și gresia porțelanată de diferite modele și dimensiuni, dar toate extrem de moderne și calitative. Sistemul de hidroizolare a spațiilor tuturor blocurilor sanitare este de o elasticitate durabilă de tip monocomponență de la Murexin. Blocurile sanitare au instalate obiecte sanitare Dalet (lavoare cu baterii, căzi cu baterii și console de duș, vase wc) și robinetele sunt de la Hans Grohe. Țevile utilizate sunt distribuite prin pardoseală și sunt de tip PE-X.

Holurile, camerele de zi și dormitoarele locuințelor dispun de pardoseli placate cu parchet laminat rezistent la trafic casnic înalt, cu grosimea de 8 mm format din 4 straturi, parchetul este de brandul Progestto Lusso seria 32 Classic și are dimensiunile de 1292 pe 192 cm.

Toate balcoanele sunt perfect hidroizolate cu biocomponență de tip Murexin și la fel sunt finisate și beneficiază de placări cu gresie de exterior italiană de Progetto Lusso și plăci ceramice de dimensiuni 16x50 Wood effect.

Ușile interioare instalate au dimensiunile de 80 pe 210 cm și sunt de la firma Porta Doors, iar ușile de la intrare în apartamente sunt instalate și sunt blindate, confecționate din metal, toate au vizor și sunt de producere italiană de la firma Piacentini, cu clasă de siguranță 3 și clasa 1 de permeabilitate și cu un nivel de 31db de izolare acustică. De asemenea pentru fiecare unitate locativă este prevăzut câte un interfon.

În fiecare apartament este prevăzut sistem de încălzire autonom cu centrală termică (în condensații) proprie, acestea sunt dotate și instalate de către Dezvoltator, au putere de 25 kw și sunt de firmă Buderus, de asemenea toate radiatoarele sunt instalate și conectate și acestea sunt confecționate din oțel și sunt de la Immergas/Ecorrad plus în băi sunt montate și radiatoarele de tip port-prosop. Toate țevile pentru distribuirea apei calde prin apartament sunt de tip PE-X și sunt trase prin pardoseală, iar întreg sistemul de încălzire este pus în funcțiune prin gaz metan și toate clădirile sunt racordate la sistemul public de alimentare cu gaz.

În toate camerele de zi și în dormitoare sunt montate prize pentru TV și internet cu cablaj UTP CAT5e. Aparatajul (prizele, întrerupătoarele) sunt instalate și instalațiile de iluminat de joasă tensiune sunt realizate din cupru și sunt conduse prin tuburi de curent. În toate blocurile sanitare există instalate ventilatoare electrice și în locuințe sunt echipate tablourile electrice, iar branșamentul este trifazat de la sistemul orășenesc public de electricitate.

Locuințele se alimentează cu apă rece din rețeaua publică, iar evacuarea apelor menajere și uzate se face prin rețeaua publică de canalizare a zonei respective.

Contorizarea curentului electric, gazelor naturale și a consumului de apă este separată și individuală pentru fiecare apartament în parte.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Gran Via Park” este compania „Gran Via Real Estate”, care funcționează pe piața imobiliară din România mai mult de 14 ani.

Consultanții de vânzare a Dezvoltatorului vă stau la dispoziția Dumneavoastră și sunt gata să vă informeze cu toate detaliile și materialele necesare, nu ezitați să-i contactați! Pentru contacte, vă rugăm, să treceți direct pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Gran Via Park”.

Acest proiect mai este numit și GranVia Park.

Unde se află Gran Via Park?

bd. Timișoara, 42G, zona Militari, sector 6, București.

Termen de finalizare Gran Via Park?

Bloc C1, Bloc C2, Bloc C3, Bloc C4-C5, Bloc C6, Bloc C7, Bloc C8, Bloc C9, Bloc C10, Bloc C11 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Gran Via Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Gran Via Park din București?

Dezvoltător Gran Via Park – Gran Via Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC