Previzualizare foto – fotografie originală aici

Enzo Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghe Spacu, 18, zona Lujerului, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Gheorghe Spacu, 18, București (Enzo Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Enzo Residence pe hartă București

str. Gheorghe Spacu, 18, zona Lujerului, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe68–124 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare a imobilelor

Ansamblul de locuințe „Enzo Residence” se află construit pe strada Gheorghe Spacu, la numărul 18, în zona Lujerului/cartierul Militari, sectorul 6, din orașul București. Datorită amplasării ultra confortabile locatarii complexului rezidențial facilită de acces imediat către o mulțime de puncte de interes și dispun de acces facil către punctele importante din capitală. De la blocul locativ sunt de parcurs doar 850 de metri până la Școala Gimnazială Nr. 142, la 1,1 km se află școala Gimnazială Română - Finlandeză, sunt 850 de metri față de Liceul Tehnologic „Sfântul Antim Ivireanu”, sunt doar 900 de metri până la Colegiul Tehnic de Poștă și Telecomunicații „Gheorghe Airinei” și 1,1 km până la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, iar Biblioteca Metropolitană „Nicolae Labiș” se află la o distanță de 750 de metri și Universitatea Politehnica este la 1,5 km. În vecinătatea imobilelor se află o mulțime de puncte comerciale: Mall Plaza România este la 700 metri , unde se ajunge pe jos în 7-8 minute și unde se află Cinematograful Movieplex, până la hipermarketul Cora Lujerului se ajunge în 8-9 minute pietonal și se parcurg 750 de metri, centrul comercial „Afi Palace Cotroceni” și hipermarketul Auchan se află la o distanță de 2,2 km, supermarketul Lidl se află la doar 350 de metri de la complexul de locuințe, unde se ajunge în doar 4 minute pietonal.

În imediata apropiere de blocul locativ „Enzo Residence” este stație de autobuz, stație de tramvai și Stația de Metrou Lujerului se află la o distanță de doar 850 de metri, unde se ajunge în doar 8 - 10 minute pietonal. Distanța până la Piața Unirii din București este de 7,5 km, Gara de Nord se află la 5,1 km, sunt 18,1 km de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 10,6 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea generală și caracteristici constructive ale blocului

Complexul locativ „Enzo Residence” reprezintă un bloc de apartamente de o arhitectură elegantă și de un aspect atractiv, care este proiectat cu un regim de înălțime de Demisol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente.

Blocul rezidențial este construit cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și la realizarea imobilului au fost folosite materiale calitative de un grad superior de durabilitate. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat C25/30 și se bazează pe fundații de tip – radier general cu folosirea oțel betonului BST 500C și blocul locativ are toți pereții exteriori și compartimentările formate din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic - Porotherm. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă aplicată într-o combinație excepțională ale culorilor alb, gri și bordo. Pentru confortul locatarilor și pentru circulația pe vertical în incinta blocului locativ este instalat un ascensor de ultimă generație cu funcționare sigură și silențioasă. Spațiile comune, coridorul, holul și casa scării din bloc sunt complet finisate, iar la intrare este instalat sistem de acces cu interfon.

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Enzo Residence Militari Plaza” sunt amenajate subterane. Și accesul către ansamblul rezidențial se face prin străzi bine amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Informații generale despre apartamente

Proiectul imobiliar „Enzo Residence Militari Plaza” dispune de apartamente primitoare cu scheme eficient proiectate cu 2 și 4 camere decomandate. Locuințele sunt modern compartimentate, dispun de bucătării de tip închise și facilită de balcoane deschise. Suprafața construită totală a proprietăților locative cu două camere este 68,8 mp și suprafața utilă este de 54,25 mp plus spațiul balconului de 6,05 mp iar suprafața total construită a apartamentelor cu patru camere este de 124,30 mp și suprafața utilă de 100,90 mp plus spațiul balconului de 3,25 mp, inclusiv și două camere de baie.

Toate proprietățile locative se predau în folosire cumpărătorilor în versiune de finisare - „la alb” și sunt racordate la utilități și au contorizare individuală.

Pentru alte detalii, informații constructive, infirmații de achiziționare și contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Enzo Residence”.

Acest proiect mai este numit și Enzo Residence Lujerului.

Unde se află Enzo Residence?

str. Gheorghe Spacu, 18, zona Lujerului, Sector 6, București.

Termen de finalizare Enzo Residence?

Enzo Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Enzo Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Enzo Residence din București?

Dezvoltătorul Enzo Residence este – Enzo Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC