Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ghimbav Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Zambilei, 3, zona Ghimbav, Brașov

Ghimbav Residence pe hartă Brașov

str. Zambilei, 3, zona Ghimbav, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, teren de sport, școală și grădiniță, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente350 de case si 144 de apartamente
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E / P+1E
🟧 Tip imobilblocuri apartamente, case individuale, case inșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe59–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare deosebită

Proiectul imobiliar „Ghimbav Residence” se află poziționat într-o zonă foarte liniștită și ușor accesibilă, pe strada Zambilei din orașul Ghimbav în județul Brașov.

În apropiere de complexul de locuințe funcționează magazinul Metro Cash & Carry (la 1,7 km) și nu departe se află hipermarket-ul Auchan. Iar pe o rază de până la 1000 de metri este un supermarket, o pizzerie, se află Patinoarul din Ghimbav și este complexul sportiv „Campo Verde”. Până la Primăria Ghimbav este o distanță de 1,5 km și sunt de parcurs pe jos 1,3 km până la Școala Gimnazială.

De la ansamblul locativ este acces către stația cu rute de autobuz și sunt de parcurs 10,5 km până în centrul vechi al Brașovului. Este o distanță de 9,1 km până la Gara din Brașov și sunt 13,3 km până la Aeroportul Internațional.

Prezentarea proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Ghimbav Residence” este construit cu seriozitate și cu un nivel înalt de profesionalism și se compune din case private, case înșiruite și din blocuri de apartamente cu un regim de înălțime cu Parter și o Mansardă.

Blocurile de apartamente sunt construite cu o structură din beton armat și au absolut toți pereții zidiți din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm pentru închiderile exterioare și 11,5 cm pentru compartimentările interioare. Casele individuale la fel sunt construite din cărămidă și sunt acoperite cu țiglă Bramac. Atât blocurile cât și casele sunt fiabil izolate termic din partea exterioară cu polistiren expandat de 10 cm cu densitatea EPS 80. Blocurile și casele individuale dispun de tâmplărie Salamander cu profil PVC (76 mm) cu 5 camere termice și geam termopan cu acoperire low-e (pachet de sticlă float). Fațadele tuturor imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de tip Baumit.

În curtea complexului locativ este amenajat un loc de joacă pentru copii, este plantat un parc de recreere și este organizat un teren de sport. Iar spațiile comerciale din incinta complexului rezidențial oferă comoditate chiar în casa ta sau clădirea de alături și economisește timpul locatarilor.

Locurile de parcare sunt prevăzute atât subterane cât și subterane.

Apartamente cu design deosebit

Proiectul imobiliar „Ghimbav Residence” este conceput cu un total de 350 de case private și cu un total de 144 de apartamente cu două și cu trei camere.

Casele individuale sunt construite pe o suprafață de teren de 250 mp și sunt proiectate cu o suprafață construită de 145 mp și aproximativ au o suprafață utilă de 120 mp, care este structurată pe un parter, un etaj și cu un pod mare și dispun de următoarele încăperi: living, bucătărie, trei dormitoare, 2 camere de baie și 2 balcoane. Apartamentele din complex sunt construite cu suprafața utilă de la 59 mp - 72 mp și au vederi pe două părți.

Toate proprietățile locative, atât casele cât și apartamentele se predau în folosință complet finisate și dispun de pereți mecanizat tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă. Toate finisajele și dotările sunt prezentate la alegere în limita bugetului prestabilit. Pentru placarea pardoselilor din băi, bucătării și holuri sunt prezentate plăci ceramice, iar pentru placarea dormitoarelor și living-urilor este oferit parchetul laminat. Ușile de acces, ce sunt instalate la intrare în locuințe sunt din metal și au închidere multipunct. În locuințe există montate toate instalațiile sanitare, electrice și termice și sunt dotate individuale centrale termice în condensare, ce funcționează pe gaze. Ansamblul de locuințe este racordat la rețeaua de alimentare cu curent electric Enel și dispune de post de transformare. Toate locuințele sunt conectate la țeava de alimentare cu gaze naturale de la GDF SUEZ și întreg complexul rezidențial beneficiază de apă și are sistem de canalizare. În fiecare casă și în toate apartamentele sunt instalate contoare separate individual pentru fiecare utilitate (gaz, electricitate) și apometre.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Ghimbav Residence” este compania „NYM House”, care vă invită să vizitați site-ul web și să vă informați cu toate detaliile de construcție și momentele de amenajare a locuințelor impecabile din complexul imobiliar „Ghimbav Residence”. La fel pe pagina web a complexului sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzare pentru a cumpăra o locuință direct de la Dezvoltator.

Acest proiect mai este numit și Ghimbav Residence Brasov.

Unde se află Ghimbav Residence?

str. Zambilei, 3, zona Ghimbav, Brașov.

Termen de finalizare Ghimbav Residence?

Ghimbav Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ghimbav Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ghimbav Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Ghimbav Residence este – NYM House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC