Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Mountain View Residence
în Brașov
Prețul / m2
de la ‍1 201 € +TVA
Adresa
str. Calea Feldioarei, 32 A, zona Paradisul Acvatic, Brașov

Schițe și prețuri în Mountain View Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 15 august 2022
1 camerede la 40.32 m2de la ‍1 364 € +TVA / m2de la ‍55 000 € +TVA
2 camere54.55–73.14 m2de la ‍1 220 € +TVA / m2de la ‍70 200 € +TVA
3 camerede la 74.52 m2de la ‍1 201 € +TVA / m2de la ‍89 500 € +TVA

Mountain View Residence pe hartă Brașov

str. Calea Feldioarei, 32 A, zona Paradisul Acvatic, Brașov

Etape dezvoltare

Faza 1
Bloc 6, Bloc 7
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021
Faza 2
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţistații de încărcare vehicole electrice, spații de joacă pentru copii
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, centrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+3
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente56–84 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de localizare

Ansamblul imobiliar „Mountain View Residence” se află localizat pe strada Calea Feldioarei, la numărul 32 A, într-o zonă liniștită și plină de aer curat din orașul Brașov.

În apropierea complexului sunt localuri de relaxare, se află Parcul Acvatic „Aqua Magic” cu piscine, distracții și locuri pentru sport. Sunt bănci, farmacii, spitale și centre medicale, la 1,4 km pe jos se ajunge până la Piața Agroalimentară „Bartolomeu”, în două direcții pe o rază de 2 și 2,6 km se află două magazine „Penny Market”, sunt hipermarket-urile Kaufland și Auchan, este LIDL la 2,8 km, în 1,7 km pietonal se ajunge până la magazinul Dedeman, iar până la centrul comercial „Coresi Shopping Center” sunt de parcurs 4,8 km cu mașina.

Nu departe de clădirile rezidențiale este stația de autobuz și până în Centrul Nou din Brașov sunt de parcurs circa 4,1 - 4,7 km și sunt doar 3,5 km până în Centrul Vechi. Gara se află la o distanță de 4,1 km față de complexul locativ „Mountain View Residence” și sunt 10,5 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Prezentarea avantajelor complexului locativ

Ansamblul locativ „Mountain View Residence” este format din 7 blocuri locative, toate cu aspecte elegante egal de atrăgătoare și cu egale regimuri de înălțime cu Partere și 3 Etaje.

La realizarea imobilelor au fost folosite doar materiale durabile și finisaje de calitate superioară. Toate clădirile complexului rezidențial sunt realizate cu structuri solide de rezistență pe cadre din beton armat cu stâlpi și grinzi din beton armat. Pereții exteriori și cei interiori sunt realizați cu zidărie din cărămidă Porotherm și absoluți toți au grosimea de 25 cm. Toate imobilele dispun de un grad înalt de eficiență energetică și sunt izolate termic cu vată bazaltică. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe are profil PVC de la Salamander și pe partea exterioară are culoarea gri, iar pe partea interioară este albă, iar geamurile sunt de tip termopan și sunt instalate în 3 foi. În fiecare bloc locativ sunt instalate ascensoare silențioase de ultimă generație.

Curtea complexului dispune de spații special amenajate pentru joaca copiilor și relaxarea locatarilor și are spații verzi cu bun gust plantate, cu arbuști și plante decorative. Locurile de parcare sunt prevăzute și subterane și supraterane, în plus există instalate și stații pentru încărcarea automobilelor electrice. Întreg teritoriul ansamblului locativ „Mountain View Residence” este îngrădit cu gard viu (verde) și în fața proiectului imobiliar sunt plantați peste 100 de mesteceni, care vă întâmpină cu mult drag acasă.

Apartamente moderne și funcționale

Proiectul imobiliar „Mountain View Residence” oferă în vânzare un număr de 176 apartamente de un nivel de confort Premium, toate fiind eficient compartimentate, cu structuri decomandate și acestea dispun de scheme logice cu una, două și trei camere, cu spațiile cuprinse între 56 mp și 84 mp, în plus dispun de spații suplimentare de depozitare.

Apartamentele sunt finisate și la intrare în fiecare proprietate locativă este instalată ușă de acces din metal, de import Austria. În mai multe modele sunt disponibile și sunt oferite la alegere ușile interioare celulare. Absolut toate camerele de baie beneficiază de calitative obiecte sanitare instalate, unde vasele de toaletă Geberit sunt suspendate, de la Kaldewi este aleasă cada de baie, lavoar de la Villeroy&Boch și toate bateriile sunt de la firma Grohe. Pentru finisarea pardoselilor din camere este placat parchet austriac, iar cele mai moderne și atrăgătoare modele de gresie și faianță sunt importate din Italia. Sistemul de încălzire al apartamentelor este individual și este montat cu instalații Herz, îngropate în pardoseală, care semnificativ economisesc energia, micșorează costurile la facturi și oferă mai mult spațiu liber pentru implementarea ideilor de design dorite. Și pentru fiecare locuință este instalată câte o centrală termică în condensații. Cu circuite separate este prevăzut și instalat sistemul electric din apartamente. Și imobilele separat sunt contorizate și la toate utilitățile sunt racordate.

Puteți verifica disponibilitatea apartamentelor, găsiți alte informații suplimentare despre imobilele noi și profitați de posibilitatea de a vă programa cu o vizionare la apartamentul de vis direct de pe pagina web a complexului locativ „Mountain View Residence”, unde cu mare drag sunteți așteptați de către consultanții Dezvoltatorului, care vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta cu toate informațiile depline.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Mountain View Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Mountain View Residence?

str. Calea Feldioarei, 32 A, zona Paradisul Acvatic, Brașov.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Mountain View Residence în Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Mountain View Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1201 € +TVA.

Termen de finalizare Mountain View Residence?

  • Faza 2 – în stadiu de construcţie
  • Faza 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC