Previzualizare foto – fotografie originală aici

Elegant House Centrul Civic
în Brașov

Apartamente
de la ‍186 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 824 € +TVA
pe ‍450 €
Dezvoltător
Adresă
bd. 15 Noiembrie, 71-73, zona Centrul Nou, Brașov

Mai detaliat despre blocul

bd. 15 Noiembrie, 71-73, Brașov (Elegant House Centrul Civic)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Elegant House Centrul Civic

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 21 februarie 2024
3 camere
102 m2
de la ‍1 824 € +TVA / m2de la ‍186 000 € +TVA

Elegant House Centrul Civic pe hartă Brașov

bd. 15 Noiembrie, 71-73, zona Centrul Nou, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale, adăpost apărare civilă
🟧 Încălzirecentrala termica prin condensare marca Vaillant, încălzire prin pardoseală, aer conditionat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente15
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană tip Klaus Parking
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitatevideo interfon, supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe72–385 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Elegant House” se află pe Bulevardul 15 Noiembrie, numărul 71 – 73, zona Centrul Nou din orașul Brașov, unde sunt o mulțime de puncte de interes cu magazine, bănci, cafenele, pizzerii, restaurante, centre medicale, școli și grădinițe.

Distanța de la locuințele blocului „Elegant House” până în Centrul Vechi al Brașovului este de 3,1 km, până la Gară sunt de parcurs 1,5 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 14,9 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Elegant House” este prezentat cu un bloc de apartamente de o arhitectură excelentă și cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Blocul rezidențial are un aspect estetic, elegant și foarte atractiv și la realizarea proiectului imobiliar au fost utilizate cele mai calitative și durabile materiale cu aplicarea tehnologiilor inovative și ideilor performante.

Clădirea rezidențială este bazată pe fundații continue și are o structură de rezistență formată din beton armat cu toate închiderile exterioare din cărămidă termică de tip Porotherm cu grosimea de 30 cm și cu compartimentări interioare din aceeași cărămidă cu grosimea de 11,5 cm. Grosimea sistemului termic aplicat pe exteriorul imobilului este de 10 cm și acesta este format din vată bazaltică. Fațadele corpului imobiliar sunt finisate cu tencuieli decorative silicatice. Pentru tâmplăria exterioară au fost alese ferestre din profil PVC de la firma Salamander de culoare gri – antracit și geam termopan instalat în trei foi de tip „four season”, cu acoperire low-e și feroneria este de la Roto. În bloc este instalat un ascensor elegant și sigur, cu funcționare silențioasă.

La Parterul clădirii rezidențiale se află prevăzute spații comerciale, accesul către care se face prin intrare separată. La subsolul blocului de locuințe sunt organizate locuri de parcare și în complex este aplicat sistemul de parcare cu platforme hidraulice de tip Klaus Parking (pentru fiecare unitate locativă este prevăzut câte un loc de parcare). La fel în subsol este prevăzut un spațiu special pentru parcarea bicicletelor și se află construit adăpostul de apărare civilă ALA.

Complexul de locuințe „Elegant House” beneficiază de sistem de supraveghere video și accesul în locuințe este controlat prin sistem de videointerfon.

Apartamente

În blocul locativ „Elegant House” sunt concepute 15 apartamente luminoase, poziționate astfel ca lumina naturală să pătrundă liber în apartamente pe perioada zilelor întregi. Fiecare proprietate locativă este proiectată cu o mare atenție până la ultimul detaliu și cu o funcționalitate maximă, unde este logic gândit fiecare metru pătrat. Apartamentele au scheme confortabile cu 2-3-4 camere luminoase cu balcoane și terase și în bloc este prevăzută o locuință de tip – Penthouse, care este poziționată la etajul 6 al clădirii și îl ocupă în întregime și beneficiază de terase generoase plus are acces la etajul superior, unde se află o zonă de relaxare cu jacuzzi, baldahin, bar și barbeque. Toate locuințele sunt proiectate cu suprafețe generoase și dispun de suprafața de la 72 mp până la 385 mp. Balcoanele și terasele locuințelor dispun de balustrade formate din profil de aluminiu și sticlă colorată în masă.

Unitățile locative sunt prezentate în vânzare complet finisate, cu materiale de Premium clasă și cu un nivel înalt a calității lucrărilor instalate. În locuințe este placat parchet natural triplu stratificat, sunt placaje cu gresie și faianță. Camerele de bai au dotate toate accesoriile și dispun de obiectele sanitare instalate. Fiecare locuință are instalată câte o centrală termică prin condensații de marca Vaillant și sistemul termic este montat prin pardoseală, ce semnificativ influențează nu numai la păstrarea temperaturii constante, dar și la aspectul interioarelor. Toate apartamentele beneficiază și de sisteme de aer condiționat. Blocul rezidențial „Elegant House” se predă în exploatare complet racordat la toate utilitățile generale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să treceți pe web site-ul complexului rezidențial „Elegant House”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Elegant House Centrul Civic?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Elegant House, Elegant House Brasov.

Unde se află Elegant House Centrul Civic?

bd. 15 Noiembrie, 71-73, zona Centrul Nou, Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Elegant House Centrul Civic din Brașov?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Elegant House Centrul Civic?

M² în acest complex costă de la ‍1 824 € +TVA.

Termen de finalizare Elegant House Centrul Civic?

Elegant House Centrul Civic – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC