Previzualizare foto – fotografie originală aici

Weidenbach Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Brândușei, zona Ghimbav, Brașov

Mai detaliat despre blocul

str. Brândușei, zona Ghimbav, Brașov (Weidenbach Residence)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Weidenbach Residence pe hartă Brașov

str. Brândușei, zona Ghimbav, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportRATB
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime2
🟧 Tip imobilblocuri apartamente, case
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă pentru o viață împlinită și liniștită

Ansamblul locativ „Weidenbach Residence” este dezvoltat pe strada Brândușei, în zona orașului Ghimbav din județul Brașov. În apropiere de locuințele noi, la o distanță de doar 550 de metri se află magazinul Metro Cash & Carry, iar la o distanță de circa 2,5 km – 2,7 km se află magazinele Arabesque și HORNBACH, până la centrele comerciale „Brintex” și „Eliana Mall” se ajunge parcurgând 4 km, unde se găsește și hipermarketul Auchan, este magazinul JYSK și sunt o mulțime de magazine, buticuri, puncte de servicii, sunt sucursale bancare și farmacii. De la casele complexului rezidențial se parcurg doar 1,2 km până la complexul sportiv „Campo Verde”, aceeași distanță trebuie de parcurs până la Stadionul Royal și sunt doar 900 de metri până la Patinoarul Ghimbav, în 15 minute se ajunge de la complexul locativ până la Școala Gimnazială din Ghimbav, ce se află la o distanță de 1,3 km. În proximitatea locuințelor circulă mijloace de transport în comun RATB și de la complexul de locuințe „Weidenbach Residence” este de parcurs o distanță de aproximativ 8 km până în centrul orașului Brașov, se parcurge o distanță de 8,8 km până la Gara din Brașov, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 13 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Weidenbach Residence” este o comunitate de locuințe confortabile gândite pentru a satisface toate cerințele cumpărătorilor și viitorilor locatari. Cartierul rezidențial se compune din blocuri de apartamente de tip – Vilă, construite cu regimuri diferite de înălțime: cu Parter și 2 Etaje/Parter plus un Etaj și dispune de case private cu diferite regimuri de înălțime: Parter și Parter plus un Etaj. Toate imobilele sunt construite cu o mare responsabilitate respectând toate normele și cerințele în vigoare și toate casele ating înalte nivele de standard și confort. Structura imobilelor este formată din cadre din beton armat și casele dispun de umplutura închiderilor exterioare din cărămidă Wienerberger Porotherm, la fel ca și pereții interiori și compartimentările, ce sunt realizate din cărămidă. La apartamente și case este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC și geam tripan termopan, ce asigură un conform sporit termic și fonic imobilelor. În incinta complexului locativ sunt amenajate alei pavate și există grădini îngrijite cu flori sădite. Parcările sunt organizate supraterane și locurile de parcare pentru fiecare unitate locativă se află poziționate în curtea proprie.

Detalii de finisare și amenajare a locuințelor

Toate imobilele din complexul rezidențial „Weidenbach Residence” sunt proiectate cu scheme ergonomic gândite, cu spații funcționale și dacă sunteți în căutarea unui apartament aveți posibilitatea de a alege dintre garsoniere grațioase și apartamente cu 2 și 3 camere spațioase. Dacă căutați o locuință cu grădină, atunci puteți alege un apartament poziționat la parterul blocurilor, deoarece acestea facilită de grădini personale cu diferite suprafețe. La fel și toate casele private din complex dispun de grădini personale și au planimetrii inteligente cu 4 camere. Locuințele oferite în vânzare sunt prezentate cu suprafețele, ce variază între 37 mp și 140 mp. Se livrează toate imobilele complet finisate și cu toate instalațiile inginerești realizate, dispun de centrale termice proprii instalate și au conduse instalațiile termice, sanitare și electrice. Complexul rezidențial „Weidenbach Residence” dispune de toate utilitățile unei comunități moderne și fiecare unitate locativă este asigurată cu curent electric, are racordare la sistemul de gaze naturale, este alimentată cu apă curentă și branșată la sistemul de canalizare. În fiecare apartament și casă sunt instalate apometre și contoare pentru controlul consumului curentului electric și a gazelor.

Sunteți invitați la complexul rezidențial „Weidenbach Residence” cu vizionări pentru a alege vederea panoramică din casa Dumneavoastră, ce poate fi către Piatra Mare, Măgura Codlei și Masivul Postăvarul. Nu ezitați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului pentru contacte și consultații.

Acest proiect mai este numit și Weidenbach Residence Brașov.

Unde se află Weidenbach Residence?

str. Brândușei, zona Ghimbav, Brașov.

Termen de finalizare Weidenbach Residence?

Weidenbach Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Weidenbach Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Weidenbach Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Weidenbach Residence este – Weidenbach.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC