Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

La Residence Tunari
în Tunari

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Paris, 15, Tunari, Ilfov

La Residence Tunari pe hartă Tunari

str. Paris, 15, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Număr apartamente36 case
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitatecircuit închis, acces securizat cu barieră, paznic
🟧 Tip imobilcase
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe156 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul Locativ „L. A. Residence Tunari” se află localizat la Nord de capitală, pe strada Paris, în comuna Tunari din județul Ilfov.

În apropiere de complex se află o piața agroalimentară, este o sală de sport, este farmacie, salon de înfrumusețare, sunt câteva magazine, este Mega Image, ATM și se află Școala Gimnazială Nr. 1 din Tunari. De la casele noi sunt de parcurs aproximativ 2 km până la Primăria, Poliția și Stadionul din Tunari. Până la centrul comercial „Băneasa Shopping Center” se ajunge cu mașina în 16 minute și sunt de parcurs 11,6 km și în 20 de minute se ajunge până la Office-Zone Barbu Văcărescu.

Sunt 14,9 km până la piața Victorie din București, Gara de Nord se află la o distanță de 15,9 km. Iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” sunt de parcurs doar 6,7 km și Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află la o distanță de 10,9 km.

Descrierea proiectului imobiliar

Ansamblul rezidențial „L. A. Residence Tunari” se compune din 36 de case lipite, dar fără nici un perete comun. Locuințele sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort și corespund tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Casele au un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj. Toate imobilele au o structură din beton armat cu pereții exteriori și cu compartimentări interioare din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm. Pe pereții exteriori casele au aplicat un sistem termic de 10 cm format din polistiren EPS80. Tâmplăria instalată este cu profil PVC de marca Veka și feronerie Roto. Fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă și sunt placate cu piatră naturală. Toate imobilele sunt acoperite cu țiglă Bramac.

Locurile de parcare sunt prevăzute terestre și se află poziționate în curtea caselor plus există posibilitatea de parcare a mașinilor vizitatorilor.

Accesul în incinta complexului de locuințe este securizat, se face prin bară de acces și drumul de acces către case este asfaltat.

Scurtă prezentare a caselor

Ansamblul locativ „L. A. Residence Tunari” prezintă case perfecte cu aspecte atractive și cu planimetrii ergonomice cu 4 camere confortabile. Fiecare casă este proiectată cu o suprafață totală de 171 mp și la Parter are proiectate următoarele încăperi: bucătăria, un living cu spațiu de dining, este un bloc sanitar, un spațiu de depozitare și holul de acces. La Etaj schemele locuințelor sunt proiectate cu 3 dormitoare, 2 balcoane, o cameră de baie și casa scării cu hol. Plus spațiul din pod de 25 de mp dedicat pentru depozitare sau pentru hobby. Astfel suprafața utilă a caselor este de 156 mp. Fiecare casă dispune de o curte privată cu suprafața de la 120 mp până la 135 mp, ce se află în spatele casei și la care este acces direct atât din zona de dining cât și din bucătărie.

Proprietățile locative sunt oferite în vânzare în versiune de finisare - La cheie. Finisaje folosite sunt calitative și gresia, faianța și obiecte sanitare sunt de import din Italia. Pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. La dispoziția cumpărătorilor este oferită o gamă de modele de finisaje (în limita bugetului prestabilit). Toate instalațiile electrice, sanitare și termice sunt montate. Sistemul termic este prevăzut autonom pentru fiecare proprietate locativă și casele sunt dotate cu centrale termice în condensații Viessman c,e funcționează pe gaz.

Complexul de locuințe dispune de apă, canalizare, electricitate și gaze și toate aceste utilități sunt racordate la sistemul public.

Ansamblul de locuințe „L. A. Residence Tunari” este dezvoltat de către compania „NYM House” S.R.L., care construiește proiecte imobiliare în României timp de mai mult de 11 ani și cu mândrie prezintă proiectele sale excepționale.

Pentru mai multe detalii despre căsuțele drăguțe, despre finisarea interioară, despre metodele de plată acceptate, despre cum vă puteți programa la o vizionare și pentru a afla toate contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „L. A. Residence Tunari”.

Acest proiect mai este numit și La Residence.

Unde se află La Residence Tunari?

str. Paris, 15, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare La Residence Tunari?

La Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în La Residence Tunari în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul La Residence Tunari din Tunari?

Dezvoltătorul La Residence Tunari este – NYM House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC