Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Tunari Resort Residence
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. 1 Decembrie, Tunari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. 1 Decembrie, Tunari, Ilfov (Corp 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Tunari Resort Residence pe hartă Tunari

str. 1 Decembrie, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică marca Viessmann, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe72–127 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat

Complexul de locuințe „Tunari Resort Residence” se poziționează în partea de Nord a capitalei, într-o zonă foarte liniștită și ferită de aglomerația urbană dar totodată la o mică distanță față de toate facilitățile capitalei și locuințele noi se amplasează pe strada 1 Decembrie, în comuna Tunari din județul Ilfov. Pe o rază de 1,5 – 2 km față de apartamente în această zonă funcționează supermarketul Mega Image, este stadion, parc, cafenea și se află Primăria Tunari. Locatarii complexului dispun de acces rapid către Pădurea Băneasa, iar pentru cumpărături și servicii la o distanță de 11,1 km se află centrul comercial „Băneasa Mall”.

De la complexul de locuințe „Tunari Resort Residence” până în centrul orașului București se ajunge în cel mult 30 de minute parcurgând 14 km până la Piața Victoriei. Până la Gara de Nord din București sunt de făcut 15, 4 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni se află localizat la 6,5 și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 10,4 km.

Descrierea tehnică a proiectului rezidențial cu detalii de amenajare

Ansamblul imobiliar „Tunari Resort Residence” este compus din trei corpuri de imobil, ce sunt prezentate cu aspecte moderne și elegante, acestea sunt construite cu câte un Parter și 3 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a clădirilor de apartamente este bazată pe fundații durabile din beton armat de calitate superioară și blocurile locative sunt realizate în baza carcaselor din cadre din beton armat .Toți pereții exteriori și interiori ai caselor sunt zidiți din cărămidă și pe exterior sunt izolați fiabil termic. Pentru un ambient termic favorabil în apartamente și pentru liniște la maxim este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Salamander și cu geam termopan. Fațadele blocurilor locative sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare beige într-o combinație perfectă cu plăci de imitare a lemnului, unde ideal se privesc florile verzi de la balcoanele deschise, ce au instalate balustrade cu bare din fier. La fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor electric de ultimă generație, lifturile sunt foarte confortabile și sigure, funcționează liniștit fără a afecta liniștea locatarilor.

Pentru copii în curtea ansamblului de locuințe „Tunari Resort Residence” este modern amenajat un loc de joacă cu echipamente sigure și pentru liniștea părinților accesul în curte este securizat.

Fiecare cumpărător a unui apartament din complex beneficiază și de câte un loc de parcare suprateran, ce este inclus în preț.

Detalii de amenajare a apartamentelor

Proiectul locativ „Tunari Resort Residence” prezintă în vânzare șapte tipuri de planimetrii de apartamente cu 2 și cu 3 camere. Toate unitățile locative sunt logic gândite și dispun de spații funcționale. Suprafețele apartamentelor variază între 72 mp și 127 mp.

Toate proprietățile locative se livrează finisate complet și dispun de pardoseli placate cu parchet Egger și gresie, pereții sunt nivelați, tencuiți și vopsiți, în camerele de baie pereții sunt placați cu faianță și sunt instalate toate obiectele sanitare de la firma Ideal Standard. Ușile interioare sunt alese de la firma Port Doors și ușa de acces este din metal. Termo sistemul este autonom pentru fiecare apartament cu instalații termice conduse prin pardoseală și fiecare locuință are instalată câte o centrala termică proprie de marca Viessmann.

Dezvoltatorul imobilelor „Tunari Resort Residence” este compania „NYM House” SRL, care construiește obiecte rezidențiale calitative și vă poate oferi și servicii de design interior și amenajare a locuințelor achiziționate, precum și vă oferă consultanță financiară pentru obținerea creditelor.

Dragi cumpărători și viitori locatari ai unui apartament excelent în Tunari, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Tunari Resort Residence”, unde sunt afișate toate schemele apartamentelor, unde găsiți toate contactele managerilor de vânzări și unde aveți posibilitatea de a trece direct de pe site-ul nostru, doar cu un singur click.

Acest proiect mai este numit și Resort Residence.

Unde se află Tunari Resort Residence?

str. 1 Decembrie, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Tunari Resort Residence?

Corp 1, Corp 2, Corp 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tunari Resort Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tunari Resort Residence din Tunari?

Dezvoltătorul Tunari Resort Residence este – NYM House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC