Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Furcii Boutique Apartments
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Valea Furcii, 64, zona Ghencea, sector 6, București

Schițe și prețuri în Furcii Boutique Apartments

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 76.5 m2totul e vândut
Duplex-uri
de la 94.8 m2totul e vândut

Furcii Boutique Apartments pe hartă București

str. Valea Furcii, 64, zona Ghencea, sector 6, București

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc de joacă copii
Încălzirecentrală termică individuală
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente5
Număr clădiri1
Parcare5 locuri de parcare terestră
Regim inalțimeD+P+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces controlat prin bariere, monitorizare video 24h/7

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente74–118 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație și vecinătăți

În zona Ghencea, la sectorul 6 din București, pe strada Valea Furcii, la numărul 64 se află localizat ansamblul rezidențial „Furcii Butique Apartments”. Ansamblul de locuințe este amplasat în zona Drumul Taberei – Valea Oltului, într-un cartier format doar din vile, unde conduce liniștea și confortul.

Complexul de locuințe beneficiază de toate facilitățile urbane ale zonei Drumul Taberei și are în apropierea sa: complexul sportiv „Timex Fitness Club”, salonul de înfrumusețare „Radu Popescu”, centrul medical „Rosana Medical”, este farmacie și la doar 800 de metri se află supermarket-ul Lidl, iar la 900 de metri este supermarket-ul Mega Image - Valea Oltului și sunt 1,3 km până la hipermarket-ul Kaufland.

Copiii pot vizita în apropiere de casă: Grădinița Nicholas, Grădinița nr. 218, Grădinița Wonderland Militari, Școala Gimnazială Nr. 144, Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Nr. 172 și școlile specializate Sfânta Maria și Constantin Păunescu.

Parcul Constantin Brâncuși se află la o distanță de 1,7 km. Până la stația de Metrou Gorjului sunt de parcurs 2,8 km într-o jumătate de oră pietonal sau 3,1 km în 15 minute cu mașina. Sunt 8,9 km până la în centrul capitalei și Gara de Nord din București. O distanță aproximativ egală de 21-22 km este până la ambele Aeroporturi din municipiul București.

Prezentarea complexului

Complexul imobiliar „Furcii Butique Apartments” conține o singură clădire locativă, proiectată de tip – vilă, cu un grad înalt de liniște și intimitate la maxim. Imobilul are un Demisol + Parter + 2 Etaje locative + Mansardă. La construcția casei de apartamente sunt folosite doar materiale de calitate superioară și sunt respectate toate normele și standardele de calitate în conformitate cu legile și regulile stabilite. Structura de rezistență a casei este concepută din beton armat cu cărămidă de 29 cm de la Soceram pentru închiderile exterioare și cărămidă Porotherm de 11,5 cm la zidăria pereților interiori, pentru sistemul termic de exterior este folosit polistirenul expandat de 10 cm și pentru finisarea fațadei este folosită vopseaua structurată de la Baumit în combinație cu elemente din piatră. Învelitoarea clădirii locative este realizată din țiglă metalică, iar tâmplăria exterioară are profil PVC cu 5 camere de la Salamander Streamline 76, cu geam de tip „4season”, 2 mm armatură și feronerie ROTO, ferestrele au închidere perimetrală cu antiefracție.

În perimetrul vilei se află organizate 5 locuri de parcare (câte un loc pentru fiecare apartament), acestea sunt oferite beneficiarilor contra cost.

Pentru a asigura un nivel înalt nu numai de confort dar și de securitate, toate apartamentele au instalate interfoane.

Apartamente cu un grad superior de intimitate

Proiectul imobiliar „Furcii Butique Apartments” dispune de un număr limitat de unități locative și vine prezentat cu doar 5 apartamente perfecte cu scheme de 2 și 3 camere. Locuințele sunt proiectate în 4 modele de planimetrii și toate dispun de suprafețe generoase, sunt logic gândite și funcționale. Datorită tavanelor înalte și ferestrelor generoase de tip cortină apartamentele sunt foarte primitoare și luminoase și oferă nu numai confort dar și senzația de deplină libertate, fericire și căldură în apartamentul său propriu.

Datorită faptului că apartamentele se află poziționate câte o unitate la fiecare etaj, pentru locatari este garantat asigurată intimitatea, confortul și atmosfera familiară. Locuințele sunt amplasate către partea de sud, dar au ferestre către trei laturi ale clădirii (la Est, Vest și Sud) și au vederi calde asupra vecinătăților.

Suprafața totală a apartamentelor este cuprinsă între 74,90 mp și 118,50 mp. La demisolul clădirii se află poziționat un apartament cu 2 camere, care are suprafața totală de 74,90 mp și suprafața utilă de 53,50 mp. La parterul casei este poziționat un apartament cu 2 camere cu aceiași suprafață și parametri ca și cel de la demisol. Etajul întâi găzduiește un apartament cu 3 camere cu suprafața totală de 104,63 mp și suprafața utilă de 76,50 mp și dispune de un veceu de serviciu în afară de baie și are o logie simpatică. Locuința de la etajul doi are 3 camere și este complet similară apartamentului de la primul etaj. Unitatea locativă de la mansardă este situată pe două etaje, este proiectată cu 3 camere și beneficiază de o scară interioară, are suprafața totală de 118,50 mp și suprafața utilă de 94,80 mp și dispune de un balcon/logie cu suprafața de 11,40 mp. Anume pentru acest apartament este important că ferestrele de la mansardă sunt alese de la compania Velux și acoperișul este izolat termic cu vată minerală de 20 cm grosime.

Camerele de zi sunt foarte spațioase și semnificativ se deosebesc de living-urile standarde din blocuri, aici suprafața unui living room dintr-un apartamente cu 3 camere ajunge până la 30 mp. Apartamentele dispun de planimetrii cu bucătării separate de camera de zi (de tip - închise) și acestea se predau cu pereții, tavanele și pardoselile finisate.

Pentru cumpărători sunt prezentate apartamente finisate complet, care se predau – la cheie și dispun de tavane placate cu rigips și vopsite cu vopsea de culoare albă, pereții interiori sunt calitativ gletuiți, tencuiți și vopsiți. Și la intrare în apartamente sunt instalate uși calitative confecționate din metal. Pentru proprietari există posibilitatea de a-și personaliza locuințele cu materiale și finisaje propuse de către Dezvoltator în cadrul unui buget prestabilit în contract. Și fiecare beneficiar dispune de posibilitatea de alegere dintre gresia, faianța și parchetul placat în apartamente. La fel există posibilitatea de alegere a ușilor interioare și a obiectelor sanitare pentru echiparea băilor. În apartamente toate camerele de baie sunt ventilate natural, datorită faptului că acestea sunt proiectate cu ferestre personale și toate instalațiile sanitare montate sunt de la Valrom. De asemenea de la Valrom sunt dotate toate instalațiile termice, în apartamente sunt instalate toate caloriferele din oțel și fiecare unitate locativă autonom se încălzește prin centrale termice în condensații cu putere de 24 Kw. Conform normativelor în vigoare, toate instalațiile electrice montate în apartamente sunt realizate cu cabluri din cupru, sunt instalate toate prizele și întrerupătoare (modulare).

Casa rezidențială „Furcii Butique Apartments” este racordată la toate utilitățile și fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru fiecare utilitate separat (taxe de mentenanță nu se percep).

Dezvoltatorul complexului locativ „Furcii Butique Apartments” este compania „AXL Real Estate Development” S. R. L.

Alte materiale și mai multe detalii despre apartamentele noi, le găsiți afișate pe site-ul web al complexului locativ „Furcii Butique Apartments”, precum și pe site sunt afișate contactele Dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Furcii Boutique Apartments?

str. Valea Furcii, 64, zona Ghencea, sector 6, București.

Termen de finalizare Furcii Boutique Apartments?

Furcii Boutique Apartments – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Furcii Boutique Apartments.

Cine este dezvoltatorul Furcii Boutique Apartments în București?

Dezvoltator Furcii Boutique Apartments – AXL Real Estate Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC