Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cricovului Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Drumul Valea Cricovului, 13-19, zona Cartier Brâncuşi, Sector 6, București

Schițe și prețuri în Cricovului Residence

2 camere
de la 72.38 m2totul e vândut
3 camere
de la 94.42 m2totul e vândut

Cricovului Residence pe hartă București

str. Drumul Valea Cricovului, 13-19, zona Cartier Brâncuşi, Sector 6, București

Etape dezvoltare

Cricovului Residence
construit
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 FacilităţiInterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 lifturi marca Vectra cu capacitatea de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Parcaresubterană
🟧 Securitatepaza, supraveghere video 24/7
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente68–145 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul rezidențial „Cricovului Residense” se află construit pe Drumul Valea Cricovului, nr. 13-19 în zona Valea Oltului, la sectorul 6 al Bucureștiului.

Facilitățile localizării

Este o zonă bună pentru a crește și educa copii, deoarece aici sunt amplasate multe instituții educaționale și de învățământ așa ca: Grădinițele Nicholas, Daria și Grădinița nr. 218 și nr. 208. Școlile Gimnaziale: Constantin Păunescul Sfântul Andrei și Colegiul Național Elena Cuza. De asemenea în vecinătate se află Parcul Sfântul Andrei și Parcul Constantin Brâncuși. Pentru cumpărături funcționează marketurile: Lidl, Profi City, Mega Image și Kaufland. Puțin mai departe se află piața Moghioros, Auchan sau Billa. De asemenea în această zonă funcționează bănci, farmacii, este un Centru Medical, o sală de sport și o mulțime de restaurante, pizzerii, terase și cafenele. În apropiere de Rezidență circulă mult transport public cu rute de autobuze și troleibuze. Distanța de la locuințe până la Piața Unirii este de 8,7 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 8,4 km. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la 20,9 km iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 12,5 km.

Caracteristica constructivă a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Cricovului Residense” este construit cu Subsol + Parter + 7 Etaje locative cu o structură din stâlpi și cadre din beton armat. Zidăria pereților exteriori este efectuată din cărămidă, iar pereții interiori sunt clădiți din blocuri BCA Ythong. Clădirea locativă dispune de o termo-izolație de 10 cm din polistiren. Blocul este dotat cu două ascensoare modernу de marcă Vectra cu capacitatea de ridicare a 6 persoane. Petru stăpânii autovehiculelor în Complex este construită o parcare subterană cu intrare pe baza de telecomandă. Rezidența este păzită și este sub supraveghere video atât în interior cât și la exterior 24/24. La intrare sunt instalate uși securizate cu interfon.

Despre apartamente

Ansamblul rezidențial „Cricovului Residense” propune la dispoziția cumpărătorilor apartamente cu 2,3 și 4 camere, care sunt finisate cu materiale de import de cea mai bună calitate. Parchetul de pe pardoseli este de marcă EGGER. Gresia și faianța provine de la Casabella. Ușile interioare sunt instalate și prezentate de la CLASSEN, iar ușa de la intrare în apartamente este de marcă MACO (din metal). Ferestrele sunt cu profil PVC Salamander. Instalațiile electrice sunt din cupru și sunt montate prizele și întrerupătoarele (cu contoare individuale la consumul energiei electrice). Instalațiile sanitare sunt din polipropilenă și sunt instalate apometrele. În fiecare locuință este instalată centrală termică, calorifere din oțel și plus contor individual de consum gaze. Există dotări pentru aer condiționat, este condus cablu pentru TV, telefon și internet.

Pentru mai multe informații despre Dezvoltator și despre metodele de achiziționare a apartamentelor noi direct de la el, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Cricovului Residense”.

Unde se afla Cricovului Residence?

str. Drumul Valea Cricovului, 13-19, zona Cartier Brâncuşi, Sector 6, București.

Termen de finalizare Cricovului Residence?

Cricovului Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cricovului Residence.

Cine este dezvoltatorul Cricovului Residence în București?

Dezvoltator Cricovului Residence – Lujerului Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC