Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vineyards Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iaș

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 11 blocuri în această etapă
Încă 11 blocuri
str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iaș (Casa 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
Încă 11 blocuri în această etapă
Încă 11 blocuri
str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iaș (Casa 13)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Vineyards Residence pe hartă Iași

str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iaș

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termică proprie marca Motan
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24 case duplex
🟧 Număr clădiri24
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+P
🟧 Securitatestructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre locație

Complexul de locuințe „Vineyards Residence” este localizat într-o zonă liniștită, pe strada Castelul Grecilor, în satul Vișan din comuna Bârnova, județul Iași. Și garantat asigură rezidenții cu mult aer curat și intimitate la maxim.

Dar locuințele sunt amplasate destul de aproape de punctele de interes și oferă acces rapid către toate facilitățile urbane. La 550 de metri față de case se află un minimarket și este o farmacie, Clubul sportiv „ReStart” se află la 850 de metri față de complex și la o distanță de doar 150 de metri față de cartierul locativ se află o stație pentru mijloace de transport în comun, unde circulă rute de autobuz. Și distanța până în centrul orașului Iași este de 7,8 km, centrul comercial Palas Mall se află la 6,8 km, Gara din Iași se află la 8,3 km și până la Aeroportul din Iași sunt 12,1 km.

Până la complexul de locuința „Vineyards Residence” se ajunge foarte ușor din Iași prin Șoseaua Bucium și strada Vișan apoi mergem pe strada Sfântul Ilie și Valea Viilor astfel destul de repede și ușor suntem la сele mai frumoase, armonioase și ademenitoare case.

Informații constructive cu detalii tehnice

Ansamblul de imobile „Vineyards Residence” reprezintă un cartier locativ deosebit, format din case de tip duplex cu un regim de înălțime cu Parter plus Un Etaj și plus Pod

Casele locative dispun de clasă energetică de tip C1, ce înseamnă că imobilele dispun de un grad superior de rezistență la foc, în caz de incendiu se aprind la temperatura de peste 450 de grade, nu întrețin arderea și au capacități de autostingere. Imobilele sunt construite cu o calitate îanltă garantată a materialelor și manoperei și au o structură constrictivă realizată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare realizate din cărămidă Wienerberger Porotherm și compartimentări interioare formate la fel din cărămidă eficientă fonic. Pe tot perimetrul exterior casele sunt optim izolate termic cu plăci de polistiren expandat de dimensiuni 100x500x1000 mm cu densitatea EPS 80 și dispun de un grad sporit fonic. Și la case sunt instalate sisteme pluviale de la Caretta. Ferestrele montate sunt termopane cu profil PVC și cu 5 camere termice de tip Softline cu adâncimea de bază de 70 mm și geamuri reflexive de tip „4 season” Planitherm. Aspectul imobilelor este modern realizat cu aplicarea soluțiilor de finisare de ultimă generație și fațadele caselor sunt tencuite cu tencuială decorativă siliconată de calitate înaltă în culori luminoase, ideal combinate în alb ca bază și galben cu gri ca accente de design, care bine se potrivesc cu culoarea gri – antracit a profilului tâmplăriei exterioare.

Pe spațiul comun din incinta ansamblului rezidențial este organizat un teren generos cu zonă de parc și cu loc de joacă pentru copiii locatarilor. Locurile de parcare sunt organizate supraterane pentru fiecare locuință separat poziționate în curtea personală a fiecărei case.

Străzile de acces către cartierul locativ „Vineyards Residence” sunt asfaltate și iluminate public ca și drumurile private ale complexului.

Detalii de prezentare a caselor

Complexul imobiliar „Vineyards Residence” dispune de un număr de 24 de case ideale. Fiecare locuință este proiectată cu trei camere și cu suprafața utilă de 100 mp și plus fiecare casă dispune de geamuri mari, astfel încăperile sunt bine asigurate cu multă lumină naturală și beneficiază de terasă și balcon. Casele sunt îngrădite cu gard, suprafața terenului este de 205 mp și este amenajată cu gazon sau pot fi organizate cel puțin trei locuri de parcare.

În vânzare, casele sunt oferite complet finisate cu design modern, unde pereții interiori sunt ideal nivelați, tencuiți și vopsiși albi, pardoselile sunt placate cu gresie și parchet laminat, iar pereții băilor și blatul de la bucătării sunt placați cu faianță. Sistemul de încălzire este autonom cu centrală termică proprie de marca Motan instalată la bucătărie. Și toate instalațiile electrice montate în locuințe sunt de firma Schneider. Absolut toate duplex-urile din complex dispun de racordare la sistemul de amenajare cu apă, curent electric și gaz metan, casele sunt branșate la sistemul de canalizare și sunt contorizate separat.

Trebuie neapărat să veniți cu o vizită la casele noi, pentru a vă alege o locuință ideală de pe terasa căreia se deschid priveliști irepetabile către castelul Grecilor în toată splendoarea lui. Casele impecabile sunt posibile pentru achiziționare prin creditare ipotecară, programul Prima Casă și există oferită posibiliattea de plată prin rate de la Dezvoltator.

Pentru a vă programa cu o vizită la casa din visul Dumneavoastră, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „Vineyards Residence”, unde sunt prezentate mai multe informații utile și alte detalii despre metodele de plată acceptate și sunt oferite toate contactele directe ale Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Case Bârnova Vișan, Vineyards Residence case de vanzare.

Unde se află Vineyards Residence?

str. Castelul Grecilor, zona Vișan, Iaș.

Termen de finalizare Vineyards Residence?

  • Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 9, Casa 10, Casa 11, Casa 12 – finalizat
  • Casa 13, Casa 14, Casa 15, Casa 16, Casa 17, Casa 18, Casa 19, Casa 20, Casa 21, Casa 22, Casa 23, Casa 24 – în viitor

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vineyards Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vineyards Residence din Iași?

Dezvoltătorul Vineyards Residence este – Vineyards Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC