Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Urban Spaces 3
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Badea Cârțan, 13, zona Tei, Sector 2, București

Schițe și prețuri în Urban Spaces 3

3 camere
de la 117.49 m2totul e vândut
4 camere
de la 204.83 m2totul e vândut
Duplex-uri
de la 237.66 m2totul e vândut

Urban Spaces 3 pe hartă București

str. Badea Cârțan, 13, zona Tei, Sector 2, București

Etape dezvoltare

Complex Urban Spaces 3
construit
totul e vândut
finalizat0 2020

Evoluția construcției Complexului Urban Spaces 3

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — ianuarie 2020

Evoluția construcției Complexului Urban Spaces 3 - Punct 1, ianuarie 2020
Punct 1
ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Urban Spaces 3 - Punct 2, ianuarie 2020
Punct 2
ianuarie 2020
Evoluția construcției Complexului Urban Spaces 3 - Punct 3, ianuarie 2020
Punct 3
ianuarie 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente15
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente55,13 mp – 237,66 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Urban Spaces 3” se situează în zona Ștefan cel Mare, pe strada Badea Cârțan la numărul 13, în sectorul 2 din municipiul București.

Despre zona de amplasare

Complexul Locativ „Urban Spaces 3” se află localizat într-o zonă foarte pozitivă, cu multe locuri de agrement, parcuri și puncte de interes. Locuințele sunt înconjurate de o mulțime de restaurante și cafenele, este Centrul de divertisment „Captive Escape Room”, se află Parcul distractiv „Playgroung”, este Stadionul Dinamo, Teatrul Metropolis, Cinematograful Elvire Popesco și Parcul Ioanid. Nu departe de apartamentele ansamblului rezidențial se află Spitalul Clinic Colentina, este piața Gemeni, supermarketul Carrefour, sunt farmacii și frizerii. În această zonă funcționează Grădinița de copii „Cambridge”, Școala Medie nr. 307, Școlile Gimnaziale nr. 28 și nr. 24, Școala Gimnazială Maica Domnului, Școala Sanitară Postliceală Carol Davila, Colegiul Național Cantemir Vodă, Institutul Teologic Creștin, Academia de Studii Economice din București și alte instituții de învățământ private. Distanța până la Stația de Metrou Obor este de 1100 de metri, unde se ajunge pe jos în numai 14 minute. Centrul Bucureștiului se află foarte aproape la doar 4,2 km și până la Piața Unirii se poate de ajuns în 14 minute cu transport personal. Până la Gara de Nord este o distanță de 3,7 km de la apartamentele Complexului „Urban Spaces 3”. Aeroportul Internațional Băneasa se află localizat la o distanță de 9,1 km, iar până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs – 15,2 km.

Structura complexului rezidențial și descrierea generală a unităților locative

Ansamblul rezidențial „Urban Spaces 3” dispune de un bloc de apartamente stilat modern și mega atractiv. Care dispune de un regim mic de înălțime doar cu trei etaje locative și un parter. La parterul clădirii sunt prevăzute trei spații de birouri. Două perle a acestui Complex sunt două curți interioare, foarte primitoare și drăguțe. În total în proiectul rezidențial sunt construite un număr de 15 apartamente de tip studio, locuințe cu 2-3 camere și duplexuri precum și sunt apartamente cu 4 camere cu terase generoase. Toate locuințele sunt proiectate cu livinguri mari și spațioase. Studio-urile sunt proiectate cu suprafața totală de 55,13 mp. Apartamentele cu 2 camere dispun de suprafața construită totală de: 82,64 mp și 99,30 mp. Suprafețele locuințelor cu 3 camere sunt de: 111,45 mp, 117,49 mp, 123,41 mp și 125,83 mp. Apartamentele cu 4 camere sunt oferite cu suprafața totală de: 201,83 mp sau 237,66 mp. Aproape toate apartamentele din acest Complex sunt proiectate cu ieșire spre două fațade, pentru a fi aprovizionate la maxim cu lumină naturală și pentru a avea o ventilare optimă.

Pentru a afla mai multe informații și materiale utile despre structura constructivă, despre finisajele apartamentelor, despre disponibilitatea și toate posibilitățile de achiziționare direct de la Dezvoltator, sunteți așteptați cu plăcere, să vizitați pagina oficială a ansamblului rezidențial „Urban Spaces 3”.

De asemenea Complexul Locativ numesc Badea Cârțan.

Unde se afla Urban Spaces 3?

str. Badea Cârțan, 13, zona Tei, Sector 2, București.

Termen de finalizare Urban Spaces 3?

Urban Spaces 3 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Urban Spaces 3.

Cine este dezvoltatorul Urban Spaces 3 în București?

Dezvoltator Urban Spaces 3 – Urban Spaces.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC