Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Dealul Zorilor Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Dealul Zorilor, 32, zona Rediu, Iași

Dealul Zorilor Residence pe hartă Iași

str. Dealul Zorilor, 32, zona Rediu, Iași

Etape dezvoltare

Dealul Zorilor Residence
bloc 1, bloc 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, spaţii comerciale, loc de joacă pentru copii
Încălzirecentrală termică proprie
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente91
Număr clădiri2
Parcareloc de parcare suprateran inclus
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente34–78 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Liniștit amplasat de natură înconjurat

Proiectul rezidențial „Dealul Zorilor Residence” se găsește localizat într-o zonă liniștită, pe strada Dealul Zorilor, Nr. 32, în comuna Rediu, județul Iași. Complexul de locuințe se amplasează imediat în apropierea cartierului Păcurari și accesul către și de la complex este foarte confortabil și destul de ușor și repede se ajunge acasă din orice punct al Iașului atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun, cu rute de autobuz. În apropiere de complex funcționează Grădinița Veselă la doar 450 de metri și sunt minimarket-uri, pizzerii și cafenele, la 1,6 km se află market-tul Kaufland și sunt doar 3,9 km până la centrul comercial „Era Shopping Center” și magazinele Brico Depot, Decathlon și hipermarket-ul Carrefour.

De la ansamblul imobiliar „Dealul Zorilor Residence” se parcurg circa 6 km până în centrul orașului Iași. Sunt 4,3 km până la Gara din Iași și până la Aeroportul Internațional din Iași sunt de parcurs 11,4 km.

Informații generale despre complex

Ansamblul de locuințe „Dealul Zorilor Residence” se compune din 6 blocuri cu apartamente cu regimuri de înălțime de Parter plus 3 Etaje.

Structura tehnică a imobilelor este concepută din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare și interioare sunt formate din zidărie din cărămidă termo și fono eficientă Brikston și au grosimea de 25 cm pe exterior și plus este un sistem termic fiabil aplicat și format din polistiren expandat cu densitatea de EPS 80 și cu grosimea de 100 mm. Acoperișul clădirilor este din tablă de tip țiglă mată Bilka. La imobile este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC Salamander de 7,6 cm și cu trei rânduri de sticlă termopan. În interior blocurile sunt complet finisate și casa scării din blocuri este perfect finisată și dispune de placări din granit. În unul dintre blocurile locative la parter sunt prevăzute spații comerciale.

Curtea complexului rezidențial este perfect amenajată, există spații verzi plantate plus sunt locuri amenajate pentru grătare și pentru petrecea plăcută a copilăriei sunt dotate cu leagăne și tobogane - locuri speciale de joacă.

În prețul fiecărui apartament este inclus și costul unui loc de parcare, toate locurile de parcare. Iar străzile de acces și străzile interioare din complex sunt asfaltate și bine iluminate.

Detaliile apartamentelor

Complexul locativ „Dealul Zorilor Residence” este prevăzut cu un număr total de 91 unități locative cu schițe decomandate, cu una, două și cu trei camere. Apartamentele au scheme perfecte și sunt proiectate cu suprafețe cuprinse între 34 mp – 78 mp, locuințele au balcoane drăguțe complet finisate și dotate cu balustrade metalice. În apartamente la balcoane se află proiectate spații de depozitare de tip – cămară.

Proprietățile locative sunt finisate cu gresie și faianță și au placaje cu parchet cu grosimea de 8 mm. Pereții apartamentelor sunt tencuiți și sunt vopsiți cu lavabil alb și au instalate uși interioare din HDF cu tocuri. Și este instalată ușă metalică la intrare cu o încuietoare, iar pentru controlul vizitatorilor în fiecare apartament este instalat interfon.

Toate instalațiile în apartamente sunt efectuate în conformitate cu toate normele de siguranță și sunt de calitate superioară. Camerele de baie sunt complet utilate și cu toate instalațiile sanitare sunt conduse până la poziții. Precum și toate instalațiile electric sunt complet dotate și instalate. Apartamentele dispun de sistem de încălzire autonom și beneficiază de centrale termice proprii instalate, acestea funcționează pe gaz și sunt conectate la toate instalațiile termice și la radiatoarele prefect dimensionate. Există pregătiri pentru cablajul de TV și internet. Toate utilitățile sunt racordate și separat contorizate.

Pentru a deveni proprietar fericit a unei locuințe ideale din complexul locativ „Dealul Zorilor Residence”, sunteți invitați să treceți direct din site-ul nostru pe web-pagina ansamblului locativ și să contactați direct cu unul dintre managerii de vânzare a Dezvoltatorului.

Unde se afla Dealul Zorilor Residence?

str. Dealul Zorilor, 32, zona Rediu, Iași.

Termen de finalizare Dealul Zorilor Residence?

Dealul Zorilor Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Dealul Zorilor Residence.

Cine este dezvoltatorul Dealul Zorilor Residence în Iași?

Dezvoltator Dealul Zorilor Residence – Dealul Zorilor Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC