Previzualizare foto – fotografie originală aici

CNI Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Iasi-Voinesti, 1B, zona Nicolina 1, Iași

Mai detaliat despre blocuri

șos. Iasi-Voinesti, 1B, zona Nicolina 1, Iași (Bloc C3)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
șos. Iasi-Voinesti, 1B, zona Nicolina 1, Iași (Bloc C4)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

CNI Residence pe hartă Iași

șos. Iasi-Voinesti, 1B, zona Nicolina 1, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joaca, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente65
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare70 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu baile utilate si finisaje la alegere
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe31–52 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare deosebită

Ansamblul de locuințe „CNI Residence” se află localizat în partea de Vest a orașului Iași, în apropiere de Mănăstirea Galata și este construit pe Șoseaua Iași – Voinești, la numărul 1B, în cartierul Galați (Platoul Însorit) din zona Nicolina a orașului Iași. Locuințele noi beneficiază de toate facilitățile zonei Nicolina și au în apropiere: bănci, magazine, supermarketuri (LIDL, Profi, Kaufland), sunt sălile de sport „Let’s Move” și „Fantastic Fit Podu Roș”, este frizerie, funcționează farmacii, este Spitalul de Recuperare, la doar 1000 de metri se află Grădinița „Kitty”, Grădinița cu program săptămânal „Motoc”, este Grupul Școlar „Ion Holban” și Școala Vasile Conta”. Centrul comercial „Palas Mall” se află situat la o distanță de 3,6 km, ce poate fi parcursă în maxim 10-12 minute cu mașina.

Stația de transport în comun RATP (CTP) se află la limita proprietăților (la doar 50 de metri față de locuințele noi). De la complexul de locuințe „CNI Residence” până în Piața Unirii din orașul Iași se parcurg aproximativ 5 6 km, distanța până la Gara Mare este de circa 4–5 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află situat la 9 – 10 km.

Scurtă prezentare a proiectului imobiliar

Proiectul Rezidențial „CNI Residence” este compus din blocuri locative cu regimuri mici de înălțime și prezintă locuințe disponibile în două clădiri de apartamente, ambele cu câte un Parter și plus 2 Etaje locative. Imobilele sunt construite calitativ și ating cele mai înalte standarde de siguranță și confort și la realizarea proiectului au fost folosite materiale durabile și tehnologii performante. Clădirile de apartamente au o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu zidărie portanță, unde toate închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările sunt din cărămidă. Termo-sistemul placat pe partea exterioară a imobilelor este format din materiale contemporane de un grad sporit termic și are grosimea de 10 cm. Iar fațadele sunt finisate într-un stil de design modern cu tencuială decorativă siliconică de exterior. Ferestrele instalate la blocuri sunt din profil PVC calitativ și au geam termo-eficient. În incinta blocurilor locative sunt prevăzute și boxe de depozitare. Accesul în locuințe se controlează prin sistem cu interfon.

În curtea complexului de locuințe se află generoase spații verzi, este și un foișor, sunt organizate diverse locuri de relaxare și locuri de joacă pentru copii.

În total în complexul locativ „CNI Residence” este organizat un număr de 70 de locuri de parcare, toate fiind poziționate supraterane.

Detalii de finisare a proprietăților locative

În blocul locativ „CNI Residence” sunt oferite în vânzare 65 de unități locative, toate sunt foarte confortabile, calde și primitoare. Apartamentele au scheme logic gândite cu una și două camere și dispun de suprafețele cuprinse între 31 mp și 53 mp. Proprietățile dispun de balcoane și terase și se livrează complet finisate, cu parchet și gresie pe pardoseli, faianță și vopsea lavabilă pe pereți în dependență de tipul încăperii. Tote ușile interioare sunt montate și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal. Sunt conduse instalațiile sanitare, electrice și termice și câte o centrală termică este instalată în fiecare unitate locativă. De asemenea locuințele au dotat cablu TV, fir pentru telefon și au internet. Blocurile rezidențiale se oferă în folosință cu racordare deplină la utilități și cu contorizare separată cu apometre și contoare instalate.

Proiectul rezidențial este dezvoltat de către compania „CNI Imobiliare” și Dezvoltatorul acceptă ca metode de plată: creditele imobiliare, creditele ipotecare, plata cash și programul de creditare „Prima Casă”.

Pentru persoanele interesante de o locuință confortabilă, sunt oferite mai multe detalii pe pagina web a complexului locativ „CNI Residence”, de pe care se poate de programat la o vizionare și unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, nu ezitați să vizitați site-ul web al ansamblului rezidențial.

Acest proiect mai este numit și CNI Residence Nicolina.

Unde se află CNI Residence?

șos. Iasi-Voinesti, 1B, zona Nicolina 1, Iași.

Termen de finalizare CNI Residence?

Bloc C3, Bloc C4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în CNI Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul CNI Residence din Iași?

Dezvoltătorul CNI Residence este – CNI Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC