Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mediteranean Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Sergent Ilie Petre, 6D - 6E, Chiajna

Mediteranean Residence pe hartă București

str. Sergent Ilie Petre, 6D - 6E, Chiajna

Etape dezvoltare

Faza 1, 2, 3
construit
finalizat 2017

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 LiftSchindler
🟧 Număr apartamente14 apartamente, 4 case individuale și 4 case duplex
🟧 Parcareexterioară
🟧 ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente42 mp – 120 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Mediteranean Residence” se află amplasat în partea de Vest a Bucureștiului, în apropiere de zona Militari, pe strada Sergent Ilie Petre, nr. 6D și 6E în comuna Chiajna, județul Ilfov.

Despre localitatea amplasării

Fiind amplasat la doar patru minute de la Centrul Comercial Militari, locatarii acestui complex locativ au la dispoziție în apropiere magazinele și hipermarketurile: Auchan, Dechatlon, Metro, Praktiker, JYSK, este marketul Mega Image, sunt cafenele și restaurante. Și de asemenea se află centrul de însănătoșire Militari Wellness.

În direcția opusă de complex se află Grădina Zoologică și Stadionul Concordia, este un oficiu poștal, spital și Primăria comunei Chiajna.

În apropiere de casele locative circulă linii de autobuze până la stația de Metrou „Păcii”.

Distanța de la casele locative până la Piața Victoriei este de 12,3 km, iar până la Piața Unirii sunt 13,1 km. Gara de Nord se află la 11,3 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la 20,6 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 17,4 km.

Informații generale despre Complexul Rezidențial

Ansamblul rezidențial „Mediteranean Residence” dispune de un bloc de apartamente care este construit cu un subsol, un parter, patru etaje locative și o mansardă. Casa locativă dispune de un ascensor de marcă Schindler. La subsolul casei funcționează non – stop un supermarket cu spațiul total de 122 mp. Fiecare locatar din acest bloc locativ dispune de un loc de parcare dezmembrat, care este inclus în prețul apartamentului, conform contractului de vânzare-cumpărare.

Pe lângă apartamente în Complexul locativ sunt constituie patru vile cu câte un parter, un etaj locativ și pod (podul are circa 50 de mp care poate servi ca un spațiu de depozitare). Casele au suprafața construită de 143 mp și câte 4 camere, bucătărie și sufragerie, un grup sanitar la parter și două băi la etaj. Vilele dispun de câte un lot de pământ de 250 mp și câte două locuri de parcare.

De asemenea ansamblul rezidențial mai are construite patru case duplex-uri, construite cu parter, cu un etaj locativ și un etaj de mansardă, unde sunt proiectate 5 camere și 3 băi.

Casele sunt construite din stâlpi și diafragme din beton armat și dispun de o zidărie exterioară din cărămidă Porothern (PTH Robust 25 cm), care este din exterior izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperișul caselor are o învelitoare din țiglă.

Curtea ansamblului rezidențial „Mediteranean Residence” are amenajate spații verzi, are acces controlat - în incintă și desigur că este păzită.

Descrierea unităților locative

Rezidența „Mediteranean Residence” oferă cumpărătorilor garsoniere cu spațiul de 42 mp, apartamente cu 2 și 3 camere, penthouse-uri, case private și locuințe în case de tip duplex cu suprafața utilă de până la 120 mp.

Apartamentele sunt finisate cu gresie, faianță și parchet, pereții sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă. Sunt instalate uși din metal la intrare în locuințe, precum și ușile de interior de asemenea sunt instalate. Camerele de baie se predau beneficiarilor complet finisate și mobilate.

Absolut toate apartamentele dispun de încălzire în pardoseală.

Tâmplăria exterioară este instalată și este cu 7 camere, are geam tripan de la Veka și feronerie Rotto.

Toate unitățile locative sunt conectate la sistemul de interfon.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Mediteranean Residence” este Compania „Epsilon Team” S.R.L., care este o Companie cu domenii multiple de activitate în construcții, reconstrucții, reparații și design imobiliar.

Modalități de achitare: plata cash (cu discount plăcut), credit ipotecar, credit imobiliar, programul de creditate „Prima Casă”.

Mai multe informații utile despre apartamente și case, mai multe amănunte despre finisaje și structura constructivă, poze, schițele locuințelor și despre posibilitățile de achiziționare a imobilelor direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Mediteranean Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Mediteranean Residence?

str. Sergent Ilie Petre, 6D - 6E, Chiajna.

Termen de finalizare Mediteranean Residence?

Faza 1, 2, 3 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Mediteranean Residence.

Cine este dezvoltatorul Mediteranean Residence în București?

Dezvoltator Mediteranean Residence – Epsilon Team.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC