Previzualizare foto – fotografie originală aici

Carol Park Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Mărășești, 2B, zona Unirii, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
bd. Mărășești, 2B (bloc 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Carol Park Residence pe hartă București

bd. Mărășești, 2B, zona Unirii, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Așezare și descrierea zonei

Ansamblul rezidențial „Carol Park Residence” are o amplasare formidabilă în partea centrală a capitalei, anume pe Bulevardul Mărăști la numărul 2B-D, în zona Unirii, la sectorul 4 din București, unde este o zonă foarte prestigioasă și scump prețuită. Fiind localizat imediat la intrarea în Parcul Carol acest complex locativ se slăvește nu numai cu locația exclusivistă dar și cu acces facil către o mulțime de localuri de relaxare, distracție, shopping și este destul de aproape de centrul istoric. De asemenea în această zonă se găsesc o mulțime de restaurante, cluburi de noapte, SPA centre, sunt clinici medicale și destul de multe instituții educaționale și organizații de învățământ, care sunt considerate ca unele din cele mai bune din capitală. Distanța de la blocurile rezidențiale până la centrele comerciale (Unirea Shopping Center, City Mall, Bucharest Mall) poate fi parcursă cu mașina în nu mai mult de 5-10 minute. Distanța până la stația de Metrou Tineretului este de maxim 1200 de metri. Până la Piața Unirii se ajunge în 10 minute (mers pe jos).

Descrierea, conceptul și structura complexului

Complexul locativ „Carol Park Residence” este dezvoltat pe o suprafață de 9 200 mp și este compus din patru blocuri de apartamente, fiecare din acestea fiind construite cu un parter și plus 4 etaje locative. Structura de rezistență este realizată pe cadre din beton armat cu cărămidă ce este folosită pentru zidăria pereților. Clădirile de apartamente sunt termoizolate și sunt finisate cu materiale de calitate superioară în nuanțe deschise, iar spațiile comune din blocuri sunt atent finisate și îngrijite. Toate blocurile de apartamente sunt dotate cu ascensoare. Și sunt echipate cu videointerfoane. De asemenea în acest complex sunt amplasate și diverse magazine, în curte sunt plantate spații verzi. În total sunt oferite un număr de 175 de locuri de parcare. Curtea interioară a complexului este amenajată peisagist și conține insule verzi plantate.

Despre unitățile locative, scheme și finisaje

Ansamblul rezidențial „Carol Park Residence” este prezentat cu 159 de unități locative. Apartamentele dispun de cheme confortabile cu 2-3 și 4 camere, de asemenea în complex sunt oferite garsoniere și studio-uri. Pereții locuințelor sunt finisați cu vopsea lavabilă și cu faianță, iar pardoselile sunt placate cu parchet și gresie. Ușile interioare sunt confecționate din lemn, iar cea de la intrare este metalică. Sistemul de încălzire este efectuat centralizat printr-o centrală de imobil, cu calorifere montate in locuințe, dar fiecare apartamente este contorizat separat. Locuințele sunt branșate la toate utilitățile, au gaz, curent electric, apă, canalizare, CATV și internet prin fibră optică. Desigur că sunt instalate apometre și contoare la gaz și consumul electricității. Ansamblul rezidențial „Carol Park Residence este construit și dezvoltat de compania „Hanner Group” si „Bellerive Group”. Pentru restul detaliilor și informațiilor depline despre apartamentele din complexul locativ „Carol Park Residence”, vă rugăm, să accesați pagina oficială a dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Carol Residence.

Unde se află Carol Park Residence?

bd. Mărășești, 2B, zona Unirii, Sector 4, București.

Termen de finalizare Carol Park Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Carol Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Carol Park Residence din București?

Dezvoltătorul Carol Park Residence este – Hanner Group, Bellerive LTD.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC