Previzualizare foto – fotografie originală aici

Astoria Nord
în București

Prețul / m2
de la ‍1 121 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Cereanca, 32-34, zona Nord, Bucuresti

Mai detaliat despre bloc

str. Cereanca, 32-34, zona Nord (Astoria Nord)
1 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2022

Schițe și prețuri în Astoria Nord

Prețurile și disponibilitatea actualizate 29 ianuarie 2023.
Case 4 camere
107 m2
de la ‍1 121 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA

Astoria Nord pe hartă București

str. Cereanca, 32-34, zona Nord, Bucuresti

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţigradini spatioase
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri32
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase noi
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Suprafața locuințe120

Despre ansamblu rezidențial

La liniște localizat și nu departe de București amplasat

Ansamblul rezidențial „Astoria Nord” este localizat la 20 de kilometri de capitală și imobilele noi se află amplasate în comuna Săbăreni din județul Giurgiu. Locul caselor este ales cu grijă pentru a oferi rezidenților o viață împlinită la liniște, înconjurată de verdeață și aer curat. În apropiere de complexul locativ funcționează magazine alimentare, sunt câteva cafenele și sunt de parcurs doar 20 de minute până la centrul comercial Băneasa Shopping City. În proximitatea locuințelor noi sunt stații de autobuz și până la Centura București se ajunge în 10 minute.

De la casele complexului locativ „Astoria Nord” este de parcurs o distanță de aproximativ 26 km - 28 km până în centrul municipiului București, distanța până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este de circa 24 km – 26 km și sunt de parcurs nu mai mult de 35 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Caracteristica proiectului locativ cu case inovaționale și calitative

Complexul locativ „Astoria Nord” reprezintă o comunitate locativă modernă compusă din case unifamiliale de tip Smart, care se deosebesc printr-un consum redus de energie și care sunt ușor de întreținut. Imobilele sunt excepțional proiectate și au câte un Parter plus un Etaj, acestea sunt construite cu respectarea tuturor cerințelor și normelor în vigoare, cu folosirea a celor mai inovaționale tehnologii și cu dotări de ultimă generație, astfel corespund celor mai înalte standarde de confort și siguranță. Structura constructivă a caselor constă din cadre din beton armat cu pereți fiabil izolați termic și cu tâmplărie cu profil de calitate înaltă și de un nivel sporit de izolație termică și fonică. Aspectul imobilelor este foarte atractiv și elegant, pentru finisarea pereților exteriori este folosită tencuiala decorativă de culoarea albă, ce este perfect combinată cu culoarea gri, care ideal se asociază cu culoarea gri a țiglei metalice ale acoperișurilor.

Pentru parcarea transportului în complex sunt organizate locuri de parcare proprii supraterane. Ansamblul rezidențial „Astoria Nord” oferă locatarilor un nivel înalt de confort și siguranță, iar accesul în incinta cartierului locativ este securizat.

Informații utile despre finisarea și predarea caselor

Proiectul locativ „Astoria Nord” este prezentat cu 32 de case private, talentat și inteligent compartimentate. Toate casele beneficiază de grădini spațioase și fiecare unitate locativă este amplasată pe un lot de teren îngrădit, ce are mărimea de 500 mp, unde se așteaptă să fie amenajată o zonă de barbeque, parcare, spațiu de relaxare și locuri de joacă înverzite. Suprafața totală a fiecărei unități locative este de câte de 120 mp și fiecare vilă dispune de câte 5 camere decomandat compartimentate, dintre care sunt 3 dormitoare și câte două camere de baie. Există prevăzute spații exterioare de depozitare și în interior este o cameră tehnică. Imobilele se predau în folosință complet finisate cu folosirea materialelor de calitate Premium și cu toate instalațiile tehnice (sanitare, electrice, de gaz) complet realizate. În fiecare casă este instalată câte o centrală termică proprie și toate instalațiile termice sunt dotate și conectate. În exploatare imobilele se predau complet finisate și cu toate utilitățile generale racordate, ce sunt individual contorizate.

Ansamblul rezidențial „Astoria Nord” este dezvoltat de compania Astoria Estate, care este Dezvoltator cu o deosibită atenție la calitatea lucrărilor sale, la atitudinea către cumpărător și la satisfacerea celor mai exigente cerințe, construind imobile pentru un standard de viață ridicat și pentru un stil de viață modern. Vă invităm să treceți de pe site-un nostru direct pe web pagina Dezvoltatorului, unde găsiți mai multe detalii tehnice despre construcția și dezvoltarea proiectului și unde sunt afișate toate contactele managerilor de vânzări, de la care puteți cere filmări pentru fiecare etapă de construcție.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Astoria Nord?
Adăugați la favorite pentru a nu pierde sau trimiteți link-ul cuiva care vă ajută să alegeți o locuință

Unde se află Astoria Nord?

str. Cereanca, 32-34, zona Nord, Bucuresti.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Astoria Nord din București?

Se oferă spre vânzare case 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Astoria Nord?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 121 € +TVA.

Termen de finalizare Astoria Nord?

Astoria Nord – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC