Previzualizare foto – fotografie originală aici

Cоndurache 43A
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghe Condurache, 43A, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Gheorghe Condurache, 43A
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Cоndurache 43A pe hartă București

str. Gheorghe Condurache, 43A, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Condurache 43A” se află localizat în partea de Sud a capitalei, pe strada Gheorghe Condurache, la numărul 43 litera „A” în sectorul 4 din municipiul București. Zona de amplasare a imobilelor noi – zona Apărătorii Patriei are o infrastructură dezvoltată și pe o rază de până la 850 – 900 metri de la blocul locativ sunt sucursale bancare, funcționează farmacii, se află supermarketuri (Kaufland, Mega Image), sunt frizerii și centre medicale, se află diferite magazine, cafenele și restaurante și nu departe este centrul de sport „Bery Fitness & SPA” Berceni. De la complexul locativ sunt de parcurs 400 de metri până la Grădinița „Liebe Kinder”, iar la 500 de metri se află Grădinița particulară „Tic Pitic” și sunt doar 250 de metri până la Liceul Tehnologic „Dacia”, iar până la Universitatea „Spiru Haret” este de parcurs un kilometru pietonal. De la complexul rezidențial „Condurache 43A” este acces facil către mijloacele de transport în comun, iar până la stația de metrou Apărătorii Patriei sunt de parcurs nu mai mult de 700 de metri și sunt aproximativ 8 km până la Piața Unirii din capitală și nu mai mult de 11 km până la Gara de Nord din București, o distanță de 25 km se parcurge până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află la o distanță de 20 km față de locuințele noi din strada Condurache, 43 A.

Informații generale despre proiect

Complexul rezidențial „Condurache 43A” dispune de o clădire de apartamente de un regim mic de înălțime și de un grad mare de rezistență seismică. Casa de apartamente are un Parter și 4 Etaje și este construită cu o mare atenție până la ultimul detaliu și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare pentru a oferi locuințelor un grad înalt de confort și siguranță. Un confort termic și fonic sporit construcției este asigurat de către pereții trainici, ce au grosimea de până la 40 cm și sunt izolați pe partea exterioară cu un sistem cu grosimea de 15 cm, iar structura de rezistență a imobilului este bazată pe o carcasă din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat. Pe exterior blocul locativ este atractiv finisat într-un stil de design modern, unde domină linii drepte și culori plăcute așa ca pe un fon de tencuială decorativă de culoare albă sunt cu gri evidențiate balcoanele și este placată o placă de culoare maro, similară cu factura lemnului. La casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație și accesul în incinta complexului este securizat și controlat prin sistem cu interfon. Curtea complexului rezidențial este amenajată și este îngrădită cu gard.

Detaliile apartamentelor

Proiectul de locuințe „Condurache 43A” prezintă locuințe de tip studio cu o cameră și are apartamente cu 2, 3 și 4 camere, toate inteligent compartimentate cu spații funcționale și cu încăperi luminoase. Apartamentele sunt predate în folosință beneficiarilor cu finisare totală, cu obiecte sanitare instalate, cu pereți tencuiți și vopsiți și cu pardoseli placate cu parchet stratific, plus ferestre calitative instalate. Interiorul locuințelor are un design modern, iar finisajele folosite sunt alese de calitate înaltă. Blocul rezidențial este complet racordat la toate utilitățile generale și în apartamente este apă curentă, gaz, electricitate și racordare la canalizare.

Proiectul rezidențial „Condurache 43A” este dezvoltat de către compania „Cavar Residence”, care are o experiență vastă pe piața dezvoltării de imobiliare, fiind înființată în anul 1992 și care oferă susținere clienților săi prin construcții calitative, locuințe spațioase, confortabil amplasate și oferă cumpărătorilor consultanță financiară calificată, rapidă și gratuită.

Pentru informații despre disponibilitate și despre metodele de plată acceptate, contactele managerilor de vânzări și mai mult despre apartamentele noi găsiți afișat pe pagina web a complexului rezidențial „Condurache 43A”, unde aveți acces direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Condurache Cavar.

Unde se află Cоndurache 43A?

str. Gheorghe Condurache, 43A, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Cоndurache 43A?

– în construcție.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cоndurache 43A în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cоndurache 43A din București?

Dezvoltătorul Cоndurache 43A este – Cavar.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC