Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cоndurache 43A
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str.Gheorghe Condurache, 43A, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Schițe și prețuri în Cоndurache 43A

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 85.45 m2totul e vândut

Cоndurache 43A pe hartă București

str.Gheorghe Condurache, 43A, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București

Etape dezvoltare

Bloc 1
în stadiu de construcţie
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Număr clădiri1
Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentecomplet finisate
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Condurache 43A” se află localizat în partea de Sud a capitalei, pe strada Gheorghe Condurache, la numărul 43 litera „A” în sectorul 4 din municipiul București. Zona de amplasare a imobilelor noi – zona Apărătorii Patriei are o infrastructură dezvoltată și pe o rază de până la 850 – 900 metri de la blocul locativ sunt sucursale bancare, funcționează farmacii, se află supermarketuri (Kaufland, Mega Image), sunt frizerii și centre medicale, se află diferite magazine, cafenele și restaurante și nu departe este centrul de sport „Bery Fitness & SPA” Berceni. De la complexul locativ sunt de parcurs 400 de metri până la Grădinița „Liebe Kinder”, iar la 500 de metri se află Grădinița particulară „Tic Pitic” și sunt doar 250 de metri până la Liceul Tehnologic „Dacia”, iar până la Universitatea „Spiru Haret” este de parcurs un kilometru pietonal. De la complexul rezidențial „Condurache 43A” este acces facil către mijloacele de transport în comun, iar până la stația de metrou Apărătorii Patriei sunt de parcurs nu mai mult de 700 de metri și sunt aproximativ 8 km până la Piața Unirii din capitală și nu mai mult de 11 km până la Gara de Nord din București, o distanță de 25 km se parcurge până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se află la o distanță de 20 km față de locuințele noi din strada Condurache, 43 A.

Informații generale despre proiect

Complexul rezidențial „Condurache 43A” dispune de o clădire de apartamente de un regim mic de înălțime și de un grad mare de rezistență seismică. Casa de apartamente are un Parter și 4 Etaje și este construită cu o mare atenție până la ultimul detaliu și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare pentru a oferi locuințelor un grad înalt de confort și siguranță. Un confort termic și fonic sporit construcției este asigurat de către pereții trainici, ce au grosimea de până la 40 cm și sunt izolați pe partea exterioară cu un sistem cu grosimea de 15 cm, iar structura de rezistență a imobilului este bazată pe o carcasă din cadre, stâlpi și grinzi din beton armat. Pe exterior blocul locativ este atractiv finisat într-un stil de design modern, unde domină linii drepte și culori plăcute așa ca pe un fon de tencuială decorativă de culoare albă sunt cu gri evidențiate balcoanele și este placată o placă de culoare maro, similară cu factura lemnului. La casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație și accesul în incinta complexului este securizat și controlat prin sistem cu interfon. Curtea complexului rezidențial este amenajată și este îngrădită cu gard.

Detaliile apartamentelor

Proiectul de locuințe „Condurache 43A” prezintă locuințe de tip studio cu o cameră și are apartamente cu 2, 3 și 4 camere, toate inteligent compartimentate cu spații funcționale și cu încăperi luminoase. Apartamentele sunt predate în folosință beneficiarilor cu finisare totală, cu obiecte sanitare instalate, cu pereți tencuiți și vopsiți și cu pardoseli placate cu parchet stratific, plus ferestre calitative instalate. Interiorul locuințelor are un design modern, iar finisajele folosite sunt alese de calitate înaltă. Blocul rezidențial este complet racordat la toate utilitățile generale și în apartamente este apă curentă, gaz, electricitate și racordare la canalizare.

Proiectul rezidențial „Condurache 43A” este dezvoltat de către compania „Cavar Residence”, care are o experiență vastă pe piața dezvoltării de imobiliare, fiind înființată în anul 1992 și care oferă susținere clienților săi prin construcții calitative, locuințe spațioase, confortabil amplasate și oferă cumpărătorilor consultanță financiară calificată, rapidă și gratuită.

Pentru informații despre disponibilitate și despre metodele de plată acceptate, contactele managerilor de vânzări și mai mult despre apartamentele noi găsiți afișat pe pagina web a complexului rezidențial „Condurache 43A”, unde aveți acces direct din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc Condurache Cavar.

Unde se afla Cоndurache 43A?

str.Gheorghe Condurache, 43A, zona Apărătorii Patriei, sector 4, București.

Termen de finalizare Cоndurache 43A?

Condurache 43A – undefined.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Cоndurache 43A.

Cine este dezvoltatorul Cоndurache 43A în București?

Dezvoltator Cоndurache 43A – Cavar.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC