Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vangardio Residence Berceni
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gheorghe Condurache, 5, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Gheorghe Condurache, 5, București (Vangardio Residence Berceni)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Vangardio Residence Berceni pe hartă București

str. Gheorghe Condurache, 5, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica proprie cu incalzire in pardoseala
🟧 Mijloace de transportmetrou Aparatorii Patriei, RATB: 125, 312, 202, 312, 73, 74
🟧 Număr apartamente9
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe48–61 mp

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Vangardio Residence Berceni” este dezvoltat pe strada Gheorghe Condurache, la numărul 5, în zona Apărătorii Patriei din sectorul 4 al orașului București. Locuințele noi sunt perfect amplasate și au acces facil la toate punctele de interes. Supermarketul Kaufland se află la 600 de metri față de blocul locativ, în apropiere sunt bănci, pizzerii, farmacii, funcționează clinici private („Pro Familia”, „Dr. Filip”), sunt sălile de fitness „Viva Sport Club”, „GYM Elite” și este complexul sportiv „Sud Arena”. Până la magazinul Leroy Merlin” și centrul comercial „Sun Plaza Mall” se parcurge o distanță de 2,1 km. Pentru copiii rezidenților imediat lângă casă se află Grădinița particulară „Tic Pitic”, până la care sunt de parcurs doar 280 de metri și sunt 350 de metri până la Grădinița „Liebe Kinder”, iar la 550 de metri se află Grădinița de copii Nr. 166 „Panseluța” și sunt 450 de metri până la Școala Gimnazială „Eremia Grigorescu” și Liceul Tehnologic „Dacia”, 1,4 km până la Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu” și Liceul Tehnologic de Metrologie „Traian Vuia”.De la blocul locativ este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun de pe Șoseaua Olteniței și Berceni cu linii de autobuze și tramvaie RATB și la 500 de metri se află stația de metrou Apărătorii Patriei.

De la complexul locativ „Vangardio Residence Berceni” este o distanță de 6,8 km până la Piața Unirii in capitală, sunt 10,8 km până la Gara de Nord, 24,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 15,1 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Vangardio Residence Berceni” dispune de o clădire modernă, construită cu un regim mic de înălțime și cu un mic număr de locuințe, ce oferă un grad înalt de intimitate. Blocul de apartamente are un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă și este seismic rezistent. Structura de rezistență a imobilului constă din cadre din beton armat cu închideri exterioare și cu pereții despărțitori dintre apartamente cu zidărie din cărămidă Porotherm, iar compartimentări interioare sunt realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA Ytong, plus sistemul de izolare termică este format din polistiren expandat și are grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ dispune de profil PVC Salamander Streamline SL76 hepta profil (7 camere termice) și trei foi de sticlă termopan. În interiorul clădirii locative spațiile comune sunt finisate și la intrare este instalat interfon.

Locurile de parcare din incinta ansamblului locativ „Vangardio Residence Berceni” sunt amenajate supraterane.

Informații despre apartamente

În complexul locativ „Vangardio Residence Berceni” există proiectate doar 9 apartamente excepționale. Locuințele dispun de scheme inteligente cu 2 și 3 camere și la etajul superior se află Penthouse. Unitățile locative sunt funcțional compartimentate și dispun de suprafețe de la 48 mp până la 61 mp. În incinta complexului locativ este proiectat și un apartament cu grădină privată, acesta se află poziționat la parterul clădirii și beneficiază și de un loc propriu de parcare. Complet finisate se predau apartamentele în folosință beneficiarilor și au instalate toate sistemele inginerești. Toți pereții sunt nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă, în camerele de baie sunt placați cu plăci de faianță și la bucătării parțial peretele de lucru este finisat cu faianță. Pardoselile au placări cu parchet și gresie. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare și ușa de acces este prezentă. Pentru camerele de baie sunt alese și instalate obiecte sanitare cu modele moderne și de calitate înaltă. Sistemul de încălzire este autonom și fiecare locuință are centrală termică proprie cu instalații termice montate prin pardoseală.

Pentru a vedea personal toate facilitățile acestui proiect rezidențial, vă oferim posibilitatea să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Vangardio Residence Berceni” de pe care vă puteți programa la o vizionare și unde găsiți prezentate mai multe informații și toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Vangardio Residence.

Unde se află Vangardio Residence Berceni?

str. Gheorghe Condurache, 5, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Vangardio Residence Berceni?

Vangardio Residence Berceni – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vangardio Residence Berceni în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vangardio Residence Berceni din București?

Dezvoltătorul Vangardio Residence Berceni este – DCM Design.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC