Previzualizare foto – fotografie originală aici

Blândești, 36
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Blândeşti, 36, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Blândeşti, 36, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Blândești, 36 pe hartă București

str. Blândeşti, 36, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Proiectul rezidențial „Blândești 36” se află localizat pe strada Blândești la numărul 36, în zona Apărătorii Patriei din sectorul 4 al municipiului București. În proximitatea complexului de locuințe funcționează supermarketul Kaufland, este „Apărătorii Patriei Market” și magazinul LEMS, sunt farmacii, este un cabinet dentar, Clinica Medicală Privată „Dr. Filip” și Spitalul „Tulkarem”, de asemenea nu departe sunt sucursale bancare, pizzerii, cafenele și este Cinema. Sunt de parcurs 650 de metri până la Grădinița nr. 166 „Panseluța” și Grădinița Liebe Kinder, la 550 de metri este Grădinița Particulară Tic Pitic și sunt doar 400 de metri până la centrul școlar „Kreativ Kids”, iar pe o rază de circa un kilometru se găsesc: Școala și Grădinița „Montesara”, Școala Gimnazială „General Eremia Grigorescu”, Liceul Tehnologic Dacia și Universitatea „Spiru Haret”.

În apropiere de apartamentele noi circulă mijloace de transport în comun și în 10 minute pietonal se ajunge până la Metroul Apărătorii Patriei și se parcurg 750 de metri. Distanța de la complexul rezidențial „Blândești 36” până în centrul orașului București este de circa 7 km, sunt de parcurs aproximativ 10 – 11 km până la Gara de Nord din București și sunt 24,6 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se ajunge în 30 de minute cu mașina parcurgând 18 km.

Caracteristica tehnică și amenajarea complexului locativ

Complexul rezidențial „Blândești 36” este prezentat pe piața imobiliară din București cu un bloc nou de apartamente moderne, ce este responsabil construit cu o mare atenție le detalii și cu respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare, la construcția blocului locativ sunt folosite doar materiale durabile și calitative, ce dispun de un grad înalt de eficiență termică și fonică. La realizarea clădirii de apartamente Dezvoltatorul a folosit cele mai inovaționale tehnologii și la finisarea imobilului sunt aplicate idei de design inovaționale și moderne, astfel blocul are o fațadă decentă placată cu plăci decorative de culoarea maro și finisată cu tencuială decorativă bej și gri. Blocul locativ dispune de un grad înalt de rezistență seismică și este realizat cu un regim de înălțime cu Parter și 4 Etaje de apartamente. Structura de rezistență a imobilului este realizată cu o carcasă formată din cadre, stâlpi și diafragme din beton armat. Pereții exteriori, interiori perimetrali și toate compartimentările sunt zidite din cărămidă și locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și geam tripan termopan.

Accesul în incinta blocului de apartamente se controlează prin sistem cu interfon. Curtea complexului rezidențial „Blândești 36” este închisă (îngrădită) și toate locurile de parcare sunt amenajate supraterane.

Despre apartamente și utilități

În incinta ansamblului rezidențial „Blândești 36” sunt proiectate locuințe cu o cameră de tip – Studio și apartamente inteligente cu 2 – 3 și 4 camere decomandat compartimentate. Unitățile locative sunt primitoare și beneficiază de balcoane confortabile, care se predau în exploatare complet finisate și dispun de balustrade din sticlă securizată sau din zidărie tencuită (în dependență de locul poziționării apartamentului). Toate imobilele se livrează cu instalațiile inginerești complete și în locuințe este realizat sistemul de gaz, sistemul de electricitate, sistemul sanitar și termic. Blocul rezidențial dispune de racordare la utilitățile generale și apartamentele sunt alimentate cu apă curentă, au gaze, canalizare și electricitate.

Fiecare cumpărător profită de consultanțe financiare gratuite din partea managerilor Dezvoltatorului și la semnarea contractelor sunt oferite taxe notariale reduse. Ansamblul rezidențial „Blândești 36” este dezvoltat de compania „Cavar Residence”, ce funcționează pe piața construcțiilor și dezvoltării de imobiliare din anul 1992 și cu succes are realizate obiecte rezidențiale și clădiri de birouri calitative și moderne în sectorul 4 al capitalei.

Pentru contacte și achiziționări, vă invităm să treceți direct pe site-ul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Cavar Blandesti.

Unde se află Blândești, 36?

str. Blândeşti, 36, zona Apărătorii Patriei, Sector 4, București.

Termen de finalizare Blândești, 36?

– în construcție.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Blândești, 36 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Blândești, 36 din București?

Dezvoltătorul Blândești, 36 este – Cavar.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC