Previzualizare foto – fotografie originală aici

N&D Residence
în Popești-Leordeni

Prețul / m2
de la ‍926 € +TVA
Adresa
str. Amurgului, 56, Popești-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

N&D Residence
4 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în N&D Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
2 camere53–56 m2de la ‍926 € +TVA / m2de la ‍50 000 € +TVA

N&D Residence pe hartă Popești-Leordeni

str. Amurgului, 56, Popești-Leordeni, Ilfov

Modalități de achiziție a unui apartament în N&D Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața apartamente53–56 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre localizare

Complexul de locuințe „N&D Residence” se află localizat într-o zonă liniștită, pe strada Amurgului, la numărul 56, în orașul Popești Leordeni din județul Ilfov, ca punct de reper - Șoseaua Berceni. În apropiere de blocul de apartamente se află supermarketuri, sunt saloane de înfrumusețare, funcționează grădinițe și sunt școli.

De la locuințele noi este acces facil către stațiile de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până la stația de metrou Dimitrie Leonida se ajunge pe jos în maxim 7 minute și se parcurge o distanță de doar 550 de metri. De la complexul locativ „N&D Residence” sunt de parcurs cu mașina în jur la 10 km până în centrul capitalei și circa 13 km până la Gara de Nord. Distanța de 26 - 27 km se parcurge până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și sunt 20,5 – 21 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea facilităților ansamblului rezidențial

Proiectul de locuințe „N&D Residence” este un proiect imobiliar de tip Boutique și este prezentat cu un bloc de apartamente construit cu un regim mic de înălțime cu un Parter plus 3 Etaje locative, ce dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Blocul de apartamente este construit calitativ cu o mare răspundere și cu atenție deosebită la toate detaliile. Imobilul este realizat cu o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și cu materiale durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic. Pe exterior imobilul are aplicat un strat de izolare termică și ferestrele instalate la blocul de apartamente sunt cu profil din PVC și au geam termopan tripan. Fațada clădirii de apartamente este finisată cu tencuială decorativă de culoare albă în combinație cu culoarea gri și beneficiază de balcoane cochete de tip – deschis, ce dispun de balustrade din zidărie. Blocul de apartamente este proiectat într-un stil arhitectural elegant și are un aspect modern și atractiv.

În curtea complexului de locuințe sunt amenajate spații verzi și există organizate locuri de parcare terestre. Toate drumurile din jurul complexului și toate căile de acces către locuințele noi sunt asfaltate și sunt nocturn iluminate.

Informații despre apartamente și finisarea locuințelor

Complexul locativ „N&D Residence” este prevăzut cu un număr redus de proprietăți locative și acest fapt semnificativ influențează la nivelul de confort al vieții locatarilor. În acest complex rezidenții facilită de intimitate, liniște și duc o viață împlinită. În total în blocul rezidențial sunt prevăzute numai 18 unități locative, toate sunt primitoare, confortabile și ingenios proiectate. În vânzare sunt oferite locuințe generoase cu trei modele de scheme cu 2 camere decomandate, suprafețele cărora sunt cuprinse între 53 mp și 56 mp. Proprietățile locative dispun de multă lumină naturală, sunt foarte primitoare și sunt finisate într-un stil de design modern cu finisajele de calitate și la maxim completate și echipate. Tavanele și pereții pe partea interioară sunt prelucrați și dispun de zugrăveli lavabile, în băi și parțial la bucătării pereții sunt finisați cu faianță. Iar pardoselile apartamentelor sunt finisate cu gresie și parchet. Toate ușile interioare instalate sunt celulare și ușile de acces din apartamente sunt din metal. Locuințele au complet montate toate instalațiile sanitare, termice și electrice cu prize și întrerupătoare, cu obiecte sanitare și cu centrale termice. Complexul de apartamente „N&D Residence” este complet racordat la toate utilitățile generale și fiecare apartament dispune de branșament la sistemul de canalizare, este alimentat cu apă curentă, este asigurat cu curent electric și are gaze naturale. În fiecare locuință sunt instalate contoare individuale pentru controlul consumului de gaze și electricitate și plus sunt instalate apometre.

Pentru mai multe detalii despre toate facilitățile locuințelor noi, pentru informații despre metodele de plată acceptate, pentru disponibilitate și pentru contactele directe ale Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului locativ „N&D Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial N&D Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Ansamblu N&D Residence apartamente Dimitrie Leonida.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în N&D Residence în Popești-Leordeni?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în N&D Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍926 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în N&D Residence în Popești-Leordeni?

Modalități de plata în N&D Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare N&D Residence?

N&D Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC