Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bialuc Residence Bulgarus 58
în București

Prețul / m2
de la ‍1 055 €
Dezvoltator
Adresa
str. Bulgăruș 58, zona Ghencea, sector 5, București

Schițe și prețuri în Bialuc Residence Bulgarus 58

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 3 februarie
Garsonierede la 37.9 m2de la ‍1 055 € / m2de la ‍39 990 €
Studiouri44.8–47.35 m2de la ‍1 056 € / m2de la ‍47 990 €
2 camere54.4–61.05 m2de la ‍1 065 € / m2de la ‍57 990 €
3 camere63.15–68.65 m2de la ‍1 107 € / m2de la ‍71 990 €

Bialuc Residence Bulgarus 58 pe hartă București

str. Bulgăruș 58, zona Ghencea, sector 5, București

Etape dezvoltare

Bialuc Residence Bulgarus 58
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Bialuc Residence Bulgarus 58

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc de joaca pentru copii
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente36
Număr clădiri1
Parcare44 locuri de parcare supraterane
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37–68 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre localizare și distanțe față de puncte cheie

Ansamblul imobiliar „Bialuc Residence” se află construit pe strada Bulgăruș, la numărul 58, din zona Ghencea, în sectorul 5, al orașului București.

În imediata apropiere de blocul rezidențial – la doar 80 de metri se află Grădinița de copii „Sfântul Andrei” și sunt 130 de metri până la Grădinița „Good Start”, aproape 900 de metri până la Grădinița Nr. 218 și 1,3 km până la Grădinița Nicholas și până la Grădinița și Școala Primară „Maryland”, sunt de parcurs circa 2 km până la Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio”, Școala „Academia Simetric” și GSP „Micii Campioni”. La o distanță de 350 de metri de la clădirea de apartamente se află supermarketul LIDL și sunt circa 500 de metri până la supermarketul - depozit Mega Image e-MAG. De la blocul de apartamente până la sala sportivă „Timex Fitness Club” sunt doar 700 de metri și circa 900 de metri până la „Be Live Fitness Center” și centrul medical „Rosana”.

De la imobile blocului „Bialuc Residence” până la stația de autobuz este de parcurs o mică distanță și până în centrul capitalei sunt de parcurs în jur la 8 – 9 km, distanța până la Gara de Nord este de 8,5 – 8,7 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni se află la 21,7 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa sunt de parcurs aproximativ 25 km.

Caracteristici generale și date de amenajare a complexului imobiliar

Proiectul locativ „Bialuc Residence” este prezentat cu un bloc locativ de un aspect elegant și cu un regim de înălțime cu Parter plus 5 Etaje. Structura de rezistență a corpului imobiliar este compusă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și pereții interiori formați blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Fațada imobilului este calitativ izolată termic și este cu un bun gust finisată într-un stil modern cu utilizarea materialelor performate și a culorilor: alb, gri și maro elegant combinate. Ferestrele clădirii de apartamente dispun de profil PVC și au geamuri termopane. În incinta blocului locativ spațiile comune sunt complet finisate și la casa scării este instalat ascensor de ultimă generație de un grad înalt de siguranță și cu un nivel superior de confort.

Complexul de locuințe beneficiază de alei de acces amenajate, pentru copii în curte are amenajat un loc de joacă cu echipament modern și sigur și în curte sunt plantați peste 300 de metri de spații verzi.

În ansamblul locativ „Bialuc Residence” există 44 locuri de parcare, toate fiind organizate supraterane.

Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon instalat.

Apartamente, scheme și suprafețe

Ansamblul de locuințe „Bialuc Residence” este prezentat cu un total de 36 unități locative. Și în vânzare, la alegerea cumpărătorilor sunt oferite garsoniere, apartamente cu o cameră de tip – Studio și locuințe cu 2 și 3 camere cu suprafețele cuprinse între 37 mp – 68 mp.

Toate proprietățile rezidențiale sunt finisate - la cheie și dispun de pereți tencuiți și vopsiți, beneficiază de placaje cu faianță, gresie și parchet. Au toate instalațiile electrice, sanitare și termice conduse. Ușile, ce sunt instalate în interior sunt celulare și din metal este ușa de acces instalată la intrare în fiecare apartament. Blocul rezidențial este complet racordat la toate utilitățile orășenești și fiecare locuință dispune de contoare separate pentru controlul consumului de gaze naturale, curent electric și apometre.

Apartamentele din „Bialuc Residence” sunt construite de către o companie de încredere, ce funcționează pe piața de construcții a caselor și a blocurilor locative mai mult de 12 ani. Locuințele sunt accesibile pentru cumpărare prin creditare ipotecară, prin programul Prima Casă și pentru achiziția ușoară a imobilelor Dezvoltatorul oferă diverse variante personalizate de creditare prin brokerul său și vă invită, să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Bialuc Residence” unde sunt afișate toate contactele directe și unde sunt prezentate toate informațiile și facilitățile locuințelor.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Bialuc Residence Bulgarus 58?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Bloc Bulgarus.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Bialuc Residence Bulgarus 58 în București?

Se oferă spre vânzare garsoniere, studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Bialuc Residence Bulgarus 58?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1055 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Bialuc Residence Bulgarus 58 în București?

Modalități de plata în Bialuc Residence Bulgarus 58: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Bialuc Residence Bulgarus 58?

Bialuc Residence Bulgarus 58 – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC