Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Case individuale Mugurelui
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Mugurelui, 45A, Bragadiru, Ilfov

Schițe și prețuri în Case individuale Mugurelui

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Case
de la 96.55 m2totul e vândut

Case individuale Mugurelui pe hartă București

str. Mugurelui, 45A, Bragadiru, Ilfov

Etape dezvoltare

Mugurelui
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente5 case individuale
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E+P
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile individuale
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente90 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare foarte liniștită și ușor accesibilă

Complexul cu case private se află localizat pe strada Mugurelui, la numărul 45A, în orașul Bragadiru din județul Ilfov.

Aici este o zonă foarte confortabilă și perfectă pentru a întemeia o familie fericită cu copii, curte privată, aer curat și multă, multă liniște. Lângă case este un magazin de flori, este un magazin alimentar și o cafenea, funcționează Spitalul „Space Med Clinic”, la 1200 de metri se află Grădinița „Sfântul Andrei”, la 1300 de metri este Școala Primară și Gimnazială „Pro Ingenio” și la 1700 de metri este Grădinița și Școala Primară „Maryland”.

În apropiere de case se află stație de mijloace cu transport în comun cu linii de autobuz RATB. Sunt 1,9 km până la Prelungirea Ghencea, Piața Unirii din București se află localizată la o distanță de 10,7 km față de casele individuale din strada Mugurelui și sunt de parcurs 11,2 km până la Gara de Nord. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 23,2 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 22,7 km.

Informații tehnice despre complex

Complexul rezidențial apare prezentat pe piața imobiliarelor noi din Bragadiru cu cinci case individuale și foarte simpatice, cu regimuri mici de înălțime. Imobilele sunt prevăzute cu structuri de construcție realizate din beton cu armătură și cărămidă termic și fonic eficiență Porotherm. Peste etajul întâi și peste pod în case sunt turnate plăci din beton armat. Fundațiile caselor au adâncimea de 1,2 metri, iar la soclu există aplicat un sistem de izolare termică format din polistiren extrudat cu grosimea de 10 cm. Pe pereții perimetrali din partea exterioară a caselor sunt placaje cu grosimea de 10 cm din polistiren expandat. Toate vilele sunt finisate pe fațade cu tencuială decorativă și sunt acoperite cu tablă de tip Lindab. Ferestrele instalate sunt formate din profil PVC Gealan și au 6 camere termice, plus feronerie Maco și sticle termopan de tip „4 Seasons”.

Curtea caselor este închisă și locurile de parcare se află organizate terestre. Casele au acces comod și direct din stradă, care este asfaltată și conectată la sistemul de iluminat public.

Prezentare vilelor individuale

În complex toate casele sunt egale, cu aspecte elegante și atractive. Unitățile locative au câte un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus un Pod de tip mansardă cu spațiu „open space”.

Vilele sunt foarte drăguțe și simpatice și sunt proiectate cu suprafața de 121 mp, unde suprafața utilă este de 90 mp. Schemele vilelor sunt foarte funcționale, logic gândite și conțin câte 3 camere plus camera a parta este considerat spațiul de la pod. La parterul caselor se află poziționate următoarele încăperi: vestibul, living, bloc sanitar, bucătăria (de tip închis), este un spațiu de depozitare, casa scării și ieșirea la terasă. La etajul întâi din case se află situate două dormitoare cu spații pentru dressing, hol, o cameră de baie și un balcon.

Locuințele sunt oferite în vânzare complet finisate cu materiale calitative, de producere de import. Gresia și faianța placată în bucătării și camerele de baie din case este de import de producere din Spania. Și toate camerele de baie și blocurile sanitare sunt complet echipate cu toate obiectele sanitare necesare. În locuințe sunt puse până la poziții toate instalațiile sanitare, instalațiile electrice și țevile termice. Sunt dotate centralele termice proprii, care funcționează prin condensații și sunt alese de firma Ariston. În interiorul caselor sunt instalate uși de la firma Bella Casa, iar la intrare în fiecare casă este instalată ușă din metal. Toate utilitățile generale sunt racordate la case și locuințele sunt contorizate separat.

Dragi cumpărători, dacă vă hotărâți să achiziționați cât mai repede casa Dvs de vis, aveți posibilitatea de a vă alege finisajele pentru a vă personaliza locuința.

Vilele individuale din strada Mugurelui sunt create și realizate de către Dezvoltatorul „Bialuc Residence”. Pe site-ul web a companiei „Bialuc Residence” sunteți așteptați de către brokerul imobiliar, de la care aflați alte informații de care ați rămas interesați despre casele noi și despre toate metodele de plată și posibilitățile de achiziționare a imobilelor noi.

Unde se afla Case individuale Mugurelui?

str. Mugurelui, 45A, Bragadiru, Ilfov.

Termen de finalizare Case individuale Mugurelui?

Case individuale Mugurelui – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Case individuale Mugurelui.

Cine este dezvoltatorul Case individuale Mugurelui în București?

Dezvoltator Case individuale Mugurelui – Bialuc Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC