Previzualizare foto – fotografie originală aici

str. drumul Cooperativei, 106
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Cooperativei, 106, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Drumul Cooperativei, 106 (Bloc 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

str. drumul Cooperativei, 106 pe hartă București

Drumul Cooperativei, 106, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructură din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr clădiri3
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 ZiduriCărămidă Porotherm

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsoniere și studio-uri duble
🟧 Suprafața locuințe33,75–84,80 mp

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial cu case înșiruite de pe strada Drumul Cooperativei, nr. 106 este situat în zona Ghencea, la sectorul 6 al municipiului București.

Descrierea infrastructurii zonei de amplasare

Locuințele Complexului rezidențial de pe strada Drumul Cooperativei, nr. 106 se află amplasate într-o regiune liniștită și destul de bine dezvoltată, cu multe puncte de interes și cu diverse locuri de odihnă.

În apropiere de case se află Complexul Sportiv Mazicon, este sala sportivă „Alex Gym”, Parcul Istru și Biblioteca Metropolitană.

La dispoziția copiilor se află: Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu”, Școala Medie nr. 279, Grădinițele de copii nr. 273, 230 și Grădinița „Spiridușii” nr. 87.

Pentru grijile zilnice în vecinătate funcționează supermarketurile Lidl și Mega Image, este o pizzerie, un magazin cu mărfuri pentru casă, se află un salon de înfrumusețare, este o clinică stomatologică și un centru medical.

Nu departe se află sectorul de Poliție.

Distanța de la apartamentele acestui bloc locativ până la stația de Metrou Râul Doamnei este de 1100 de metri și se ajunge în maxim 14 minute pe jos. Centrul capitalei se află la o distanță de 6,9 km și până la Piața Unirii se ajunge în 25-27 de minute cu transport personal. Gara de Nord se află la 7,5 km de la apartamentele acestui complex rezidențial. Aeroportul Internațional Băneasa este situat la o distanță de 11,9 km, iar Aeroportul Internațional Henri Coandă la – 20,2 km.

Structura complexului rezidențial și descrierea unităților locative

Ansamblul rezidențial de pe strada Drumul Cooperativei, nr. 106 este construit în conformitate cu toate normele de siguranță în construcții, și are un regim mic de înălțime cu numai două etaje și o mansardă. Structura constructivă constă din beton armat, iar umplutura pereților și compartimentărilor este realizată din cărămidă Porotherm, care oferă un nivel înalt de eficiență energetică.

Din exterior pereții imobilului sunt izolați termic cu plăci de polistiren.

Tâmplăria exterioară este cu profil PVC de culoare „nuc” și are geam termopan de marcă Gealan.

Unitățile locative din acest bloc rezidențial sunt oferite spre vânzare cu suprafața utilă totală de la 33,75 mp și până la 57,53 mp pentru garsoniere, iar studiouri-le de tip duplex sunt prezentate cu suprafața totală utilă de 84,80 mp. La dispoziția beneficiarilor sunt propuse apartamente complet finisate, cu finisaje calitative de import.

Gresia și faianța este de producere italiană. Parchetul laminat este de la Egger și are grosimea de 32 cm, cu un trafic mediu. Ușile interioare instalate sunt de marcă Bella Casa.

În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare de la Roca (lavoar, vas wc și cadă), bateriile pentru cadă și lavoar sunt de producere Ramon Soler. Fiecare apartament se va încălzi autonom și este dotat cu câte o centrală termică prin combustie de marcă Ariston. Sistemul de încălzire este prin calorifere din oțel, care sunt montate, conectate și sunt de tip „panel”.

La intrare în fiecare locuință este montată ușa din metal. În interior pereții și plafoanele sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă.

Blocul locativ este branșat la toate utilitățile și are apă și canalizare de la Regia Apa Nova, electricitate de la Enel și gaz metan de la GDF Suez.

Locuințele sunt dotate cu cablu pentru TV și au conectat internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul complexului rezidențial de pe strada Drumul Cooperativei, nr. 106 este Compania „Bialuc Residence”, care este deja bine cunoscută pe piața dezvoltării imobiliarelor (case, vile și apartamente) din București.

Modalități de achitare: programul guvernamental „Prima Casă”, credit ipotecar, plata cash.

Mai mult util, amănunțit și detaliat despre apartamentele de pe Drumul Cooperativei, mai multe poze, schemele compartimentărilor, disponibilitatea și contactele Dezvoltatorului, aflați de pe pagina oficială a Companiei „Bialuc Residence”.

Unde se află str. drumul Cooperativei, 106?

Drumul Cooperativei, 106, zona Prelungirea Ghencea, Sector 5, București.

Termen de finalizare str. drumul Cooperativei, 106?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – în construcție.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în str. drumul Cooperativei, 106 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul str. drumul Cooperativei, 106 din București?

Dezvoltătorul str. drumul Cooperativei, 106 este – Bialuc Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC