Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rezidential 9 Mai Ploiesti
în Ploiești

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Vornicei, 4, zona Cartierul de Vest, Ploiești

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Vornicei, 4, zona Cartierul de Vest, Ploiești (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Rezidential 9 Mai Ploiesti pe hartă Ploiești

str. Vornicei, 4, zona Cartierul de Vest, Ploiești

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă și BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresupraterană și subterană
🟧 Regim inalțimeDs+P+6E
🟧 Securitatepază proprie, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai complet mobilate
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe89–104 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „9 Mai Ploiești” se află localizat pe strada Vornicei, la numărul 4, în zona Cartierului de Vest din orașul Ploiești. Blocurile rezidențiale sunt construite pe platforma fostei baze de aprovizionare Aprodem, lângă Sediul registrului comerțului și au în vecinătate supermarketurile LIDL, Billa, Mega Image, Carrefour, Profi și Altex, sunt bănci, farmacii și este Spitalul General C. F. Centrul comercial Ploiești West Mall se află la 850 de metri față de complexul de locuințe. Pietonal se ajunge în 5 minute până la Piața 9 Mai, Parcul Vest și Parcul 9 Mai, la fel și până iar Stadionul Astra, ce se află la 450 de metri față de locuințele noi. Nu departe sunt Grădinițele cu program prelungit Nr. 40 și Nr. 47 și la numai 350 de metri este Școala Gimnazială „Ioan Alexandru Bassarabescu”.

În proximitatea blocurilor noi circulă autobuze și de la complexul de locuințe „9 Mai” se parcurge o distanță aproximativ de 3 km până în centrul orașului Ploiești și doar 400 de metri până la Gara de Vest, iar până la cel mai apropiat Aeroport Internațional „Henri Coandă” se ajunge parcurgând circa 46 km.

Caracteristica complexului locativ

Ansamblul de locuințe „9 Mai Ploiești” este unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din orașul Ploiești și este compus din 8 blocuri locative, ce sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 12 500 mp. Clădirile locative sunt construite responsabil și facilită de un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter și sunt realizate cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Demisol plus Parter și plus 6 Etaje locative. Casele au fundații durabile și structura de rezistență a tuturor imobilelor este realizată pe cadre din beton armat Holcim cu pereți exteriori din cărămidă portantă Porotherm și blocuri BCA cu grosimea de 30 cm, iar compartimentările interioare sunt zidite doar din cărămidă eficientă fonic și termic și au 12 cm. Sistemul de izolare termică exterioară are 10 cm grosime, este format din polistiren expandat cu densitatea de EPS80 și este fiabil aplicat la imobile, iar fațadele blocurilor sunt finisate cu tencuială decorativă. Un confort termic sporit locuințelor este asigurat și de tâmplăria exterioară, care are profil PVC calitativ de marca Rehau și geam termopan tripan. La scările locative din blocuri sunt instalate ascensoare moderne și sigure, ce funcționează silențios.

Pentru copii în curte sunt organizate locuri de joacă și există amenajate spații de relaxare. Complexul de locuințe este inteligent iluminat, este video supravegheat și dispune de pază proprie permanentă. Locurile de parcare sunt organizate atât subterane (poziționate la demisolul clădirilor) cât și supraterane în curtea interioară. La intrare în complexul de locuințe este instalată barieră automatizată și în locuințe accesul se face prin interfon.

Apartamente și detalii de finisare

În blocurile complexului rezidențial „9 Mai Ploiești” este conceput un număr total de 380 unități locative, toate sunt confortabile și logic proiectate cu suprafețele cuprinse între 86 mp și 104 mp și au una, 2, 3 și patru camere. Se vând apartamentele finisate - la cheie și dispun de toate camerele de baie modern finisate și complet echipate cu obiecte sanitare și accesorii. În locuințele pereții pe partea interioară sunt tencuiți și cu lavabil alb vopsiți, pereții din băi și blatul de la bucătării este finisat cu faianță, pentru pardoseli este prevăzută gresia și parchetul. Pentru încălzire sunt instalate calorifere și sunt centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă. Toate sistemele inginerești sunt realizate și utilitățile generale sunt racordate.

Complexul de locuințe „9 Mai Ploiești” este dezvoltat de către compania SC „Woma Ecoserv Construct” SRL, care este o companie de încredere și pentru achiziționări sunt acceptate creditele bancare și locuințele sunt disponibile prin programul guvernamental de creditare „Prima Casă”.

Pentru alte detalii și pentru contactele directe ale Dezvoltatorului vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „9 Mai”.

Acest proiect mai este numit și Rezidential 9 Mai.

Unde se află Rezidential 9 Mai Ploiesti?

str. Vornicei, 4, zona Cartierul de Vest, Ploiești.

Termen de finalizare Rezidential 9 Mai Ploiesti?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Rezidential 9 Mai Ploiesti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Rezidential 9 Mai Ploiesti din Ploiești?

Dezvoltătorul Rezidential 9 Mai Ploiesti este – Woma Ecoserv Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC