Previzualizare foto – fotografie originală aici

Garten Residenz
în Ploiești

Vile
de la ‍178 308 €
Prețul / m2
de la ‍847 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Aleea Livezilor, comuna Târgșoru Vechi, satul Strejnicu

Schițe și prețuri în Garten Residenz

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
Vile
189.9–311.18 m2
de la ‍847 € +TVA / m2de la ‍178 308 € +TVA

Garten Residenz pe hartă Ploiești

Aleea Livezilor, comuna Târgșoru Vechi, satul Strejnicu

Plata în rate la Garten Residenz

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Garten Residenz

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiterenuri sport, spații de joacă pentru copii, sistem antiefracție, video interfon
🟧 Încălzirecentrală termică marca Wiessman, încălzire în pardoseală marca UPONOR
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri72 vile individuale
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP/P+1E
🟧 Securitateacces securizat cu porți și bariere, pază 24/7
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe190 – 311 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre zona de amplasare

În centura de Vest a orașului Ploiești se află localizat complexul locativ „Garten Residenz”. Imobilele noi sunt dezvoltate pe Aleea Livezilor, în comuna Târgșoru Vechi, satul Strejnicu din județul Prahova. Amplasarea reușită și confortabilă se confirmă prin nemijlocita apropiere de oraș și prin vecinătatea cu o zonă înverzită de circa 100 de hectare de pădure. De la casele noi sunt de parcurs 900 de metri până la Primăria comunei Târgșoru Vechi, unde este o bancă comercială, sunt magazine alimentare, farmacii și se află Școala Gimnazială Strejnicu, iar la 1,4 km se află o grădinița de copii. În apropiere de complexul de locuințe sunt stații de transport în comun și circulă microbuze. Iar apropierea imobilelor de către autostrada A3 oferă rezidenților acces ușor către o mulțime de puncte de interes. De la ansamblul locativ „Garten Residenz” până în centrul orașului Ploiești sunt de parcurs nu mai mult de 8 km, până la Gara Ploiești Sud se parcurg aproximativ 8,3-8,5 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București/Otopeni sunt de parcurs circa 48-50 km.

Despre proiectul rezidențial

Ansamblul locativ „Garten Residenz” este proiectat în stilul unui cartier german de case individuale, ce au un regim de înălțime mic. Construite sunt case cu un Parter plus Pod și imobile cu Parter plus o Mansardă. Locuințele sunt responsabil realizate și au o structură din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori și cu compartimentări din cărămidă. Învelitoarea acoperișurilor este din țiglă metalică și cu profil din PVC sunt instalate toate ferestrele inclusiv și rulouri cu obloane din aluminiu.

În incinta cartierului locativ este prevăzut un teren de sport și sunt amenajate locuri de joacă pentru copii. Locurile de parcare sunt proprii supraterane organizate în curtea personală. Ansamblul de locuințe „Garten Residenz” este permanent păzit 24 din 24 de ore, are instalat sistem cu videointerfon și sistem antiefracție, iar accesul în incinta complexului de locuințe se face printr-un punct de trecere cu porți și cu barieră de acces. Căile și drumurile către locuințele noi sunt asfaltate și iluminate.

Case luxoase

În total în incinta ansamblului locativ „Garten Residenz” sunt concepute 72 de vile individuale. Casele au scheme inteligent proiectate cu 4 și 5 camere, dispun de spații de depozitare și au camere de dressing. Suprafața imobilelor variază între 189,9 mp și 311,18 mp plus acestea facilită de terase exterioare placate cu plăci ceramice italiene Marazzi. Imobilele sunt îngrădite și curți private de circa 500 mp – 800 mp, unde este gazon de tip rulou cu sistem automat de irigație Hunter. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite 5 modele de vile cu planimetrii inteligente și cu denumiri ale orașelor germane: Hamburg, Berlin, München, Köln și Frankfurt. Se vând casele finisate complet și fiecare casă poate fi complet mobilată, la cererea beneficiarilor și în showroom-ul Dezvoltatorului sunt oferite modele de design. Pardoselile caselor sunt placate cu gresie și parchet, pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și sunt placați cu faianță, ușile interioare instalate sunt celulare și din PVC este ușa de la intrare. Sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare locuință Wiessmann și sistemul de încălzire este cu instalații termice de la firma Uponor (conduse prin pardoseală). Casele au racordare la conducta de gaze naturale, sunt echipate cu detectori de gaz și cu contoare individuale pentru controlul consumului de gaze. Imobilele sunt asigurate cu electricitate, sunt alimentate cu apă și au sistem de canalizare.

Dezvoltatorul oferă multiple metode flexibile de plată, fără de comisioane și taxe, astfel casele sunt posibil de achiziționat prin plata integrală, creditare bancară sau rate de la Dezvoltator.

Pentru alte informații și mai multe detalii de amenajare și finisare a caselor noi, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului de locuințe „Garten Residenz”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Garten Residenz?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Garten Residenz Livezilor, Garten Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Garten Residenz din Ploiești?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă m² în Garten Residenz?

M² în acest complex costă de la ‍847 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Garten Residenz în Ploiești?

Modalități de plata în Garten Residenz: Rate la dezvoltator, Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Garten Residenz?

Berlin, Hamburg, München, Köln, Frankfurt – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC