Previzualizare foto – fotografie originală aici
Complex Garten Residenz
în Ploiești
Prețul / m2
de la ‍847 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
aleea Livezilor, comuna Târgșoru Vechi, satul Strejnicu

Schițe și prețuri în Garten Residenz

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 10 august 2022
Vile189.9–311.18 m2de la ‍847 € +TVA / m2de la ‍178 308 € +TVA

Garten Residenz pe hartă Ploiești

aleea Livezilor, comuna Târgșoru Vechi, satul Strejnicu

Etape dezvoltare

Frankfurt
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 1
Berlin, Hamburg, München, Köln
construit
sunt locuințe la vânzare

Modalități de achiziție a unui apartament în Garten Residenz

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiterenuri sport, spații de joacă pentru copii, sistem antiefracție, video interfon
🟧 Încălzirecentrală termică marca Wiessman, încălzire în pardoseală marca UPONOR
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Număr clădiri72 vile individuale
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP/P+1E
🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
🟧 Сurte închisăacces securizat cu porți și bariere, pază 24/7

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente190–311 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre zona de amplasare

În centura de Vest a orașului Ploiești se află localizat complexul locativ „Garten Residenz”. Imobilele noi sunt dezvoltate pe Aleea Livezilor, în comuna Târgșoru Vechi, satul Strejnicu din județul Prahova. Amplasarea reușită și confortabilă se confirmă prin nemijlocita apropiere de oraș și prin vecinătatea cu o zonă înverzită de circa 100 de hectare de pădure. De la casele noi sunt de parcurs 900 de metri până la Primăria comunei Târgșoru Vechi, unde este o bancă comercială, sunt magazine alimentare, farmacii și se află Școala Gimnazială Strejnicu, iar la 1,4 km se află o grădinița de copii. În apropiere de complexul de locuințe sunt stații de transport în comun și circulă microbuze. Iar apropierea imobilelor de către autostrada A3 oferă rezidenților acces ușor către o mulțime de puncte de interes. De la ansamblul locativ „Garten Residenz” până în centrul orașului Ploiești sunt de parcurs nu mai mult de 8 km, până la Gara Ploiești Sud se parcurg aproximativ 8,3-8,5 km, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București/Otopeni sunt de parcurs circa 48-50 km.

Despre proiectul rezidențial

Ansamblul locativ „Garten Residenz” este proiectat în stilul unui cartier german de case individuale, ce au un regim de înălțime mic. Construite sunt case cu un Parter plus Pod și imobile cu Parter plus o Mansardă. Locuințele sunt responsabil realizate și au o structură din cadre din beton armat cu toți pereții exteriori și cu compartimentări din cărămidă. Învelitoarea acoperișurilor este din țiglă metalică și cu profil din PVC sunt instalate toate ferestrele inclusiv și rulouri cu obloane din aluminiu.

În incinta cartierului locativ este prevăzut un teren de sport și sunt amenajate locuri de joacă pentru copii. Locurile de parcare sunt proprii supraterane organizate în curtea personală. Ansamblul de locuințe „Garten Residenz” este permanent păzit 24 din 24 de ore, are instalat sistem cu videointerfon și sistem antiefracție, iar accesul în incinta complexului de locuințe se face printr-un punct de trecere cu porți și cu barieră de acces. Căile și drumurile către locuințele noi sunt asfaltate și iluminate.

Case luxoase

În total în incinta ansamblului locativ „Garten Residenz” sunt concepute 72 de vile individuale. Casele au scheme inteligent proiectate cu 4 și 5 camere, dispun de spații de depozitare și au camere de dressing. Suprafața imobilelor variază între 189,9 mp și 311,18 mp plus acestea facilită de terase exterioare placate cu plăci ceramice italiene Marazzi. Imobilele sunt îngrădite și curți private de circa 500 mp – 800 mp, unde este gazon de tip rulou cu sistem automat de irigație Hunter. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite 5 modele de vile cu planimetrii inteligente și cu denumiri ale orașelor germane: Hamburg, Berlin, München, Köln și Frankfurt. Se vând casele finisate complet și fiecare casă poate fi complet mobilată, la cererea beneficiarilor și în showroom-ul Dezvoltatorului sunt oferite modele de design. Pardoselile caselor sunt placate cu gresie și parchet, pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și sunt placați cu faianță, ușile interioare instalate sunt celulare și din PVC este ușa de la intrare. Sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare locuință Wiessmann și sistemul de încălzire este cu instalații termice de la firma Uponor (conduse prin pardoseală). Casele au racordare la conducta de gaze naturale, sunt echipate cu detectori de gaz și cu contoare individuale pentru controlul consumului de gaze. Imobilele sunt asigurate cu electricitate, sunt alimentate cu apă și au sistem de canalizare.

Dezvoltatorul oferă multiple metode flexibile de plată, fără de comisioane și taxe, astfel casele sunt posibil de achiziționat prin plata integrală, creditare bancară sau rate de la Dezvoltator.

Pentru alte informații și mai multe detalii de amenajare și finisare a caselor noi, vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului de locuințe „Garten Residenz”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Garten Residenz?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Garten Residenz în Ploiești?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Garten Residenz?

Metru pătrat în acest complex costă de la 847 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Garten Residenz în Ploiești?

Modalități de plata în Garten Residenz: Rate la dezvoltator, Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Garten Residenz?

Faza 2, Faza 1 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC