Previzualizare foto – fotografie originală aici

Real Residence Resort
în Ploiești

Apartamente
de la ‍49 500 €
Prețul / m2
de la ‍762 € +TVA
pe ‍138 €
Adresă
str. Văleni, 144, zona Transilvaniei, Ploiești

Mai detaliat despre blocuri

blocurile B2 - B5
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Văleni, 144 (Bloc B3)
9 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 4
În desfășurare
Bloc B1
str. Văleni, 144 (Bloc B1)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Schițe și prețuri în Real Residence Resort

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
2 camere
51–65 m2
de la ‍762 € +TVA / m2de la ‍49 500 € +TVA
3 camere
61–70 m2
de la ‍969 € +TVA / m2de la ‍65 900 € +TVA

Real Residence Resort pe hartă Ploiești

str. Văleni, 144, zona Transilvaniei, Ploiești

Plata în rate la Real Residence Resort

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Real Residence Resort

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţicentru fitness, centru Spa, piscine, locuri de joacă, grădiniță, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică, Incălzire in pardoseală
🟧 Liftlifturi producator SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente200
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatecircuit inchis cu pază umană 24/24, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Total suprafata teren23000 mp2
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–157 m²

Despre ansamblu rezidențial

În apropiere de centru amplasat

Ansamblul locativ „Real Residence Resort” se găsește localizat pe strada Văleni, la numărul 144 în municipiul Ploiești. În vecinătatea imediată a blocurilor locative se află Liceul Tehnologic de Transporturi, sunt 650 de metri până la Grădinița „Sfântul Spiridon” și 1,5 km până la Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, iar la 900 de metri se află Teatrul pentru copii „Ancuța”. În proximitatea complexului locativ sunt bănci, magazine, farmacii, centre și cabinete medicale, este Policlinica Cina, sunt de parcurs 750 de metri până la Spitalul Boldescu și nu departe se află Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În proximitatea locuințelor circulă transport public cu rute de autobuz și de la complexul de locuințe „Real Residence Resort” sunt de parcurs circa 1500 – 1600 de metri până la Piața Eroilor și la doar 600 de metri se află Gara Feroviară, iar până la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coandă” se parcurg aproximativ 45 km.

Detalii tehnice și caracteristica complexului rezidențial

În incinta complexului locativ „Real Residence Resort” sunt concepute 5 blocuri de locuințe, toate cu aspecte egal de atractive și cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 8 Etaje locative. Imobilele sunt rezistente seismic și se bazează pe fundații de tip radier general, clădirile sunt realizate cu o structură constructivă formată din cadre și planșee din beton armat cu închideri din zidărie, iar tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este din profil PVC și are geam termopan tripan. Toate fațadele imobilelor sunt fiabil izolate termic cu materiale calitative și sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior plus au placate elemente moderne decorative. În case sunt proiectate holuri luminoase și aerisite ce sunt perfect finisate și au instalat sistem de iluminat pe senzorii și la casa scării sunt instalate ascensoare moderne de marca Schindler, ce funcționează rapid și silențios.

Complexul rezidențial este prevăzut cu spații comerciale și în incintă funcționează un salon SPA cu saună și Beauty Salon, este un centru sportiv cu sală de fitness, sunt restaurante, baruri și terase și este amenajată o piscină exterioară și una interioară, de asemenea în incintă funcționează un magazin universal și în curte este organizat un spațiu de joacă pentru copii, este o grădiniță și sunt 3500 mp de spații verzi plantați, ce sunt irigați automatizat. În curte sunt organizate alei pietonale și este montat sistem de iluminat modern, întreg complexul locativ este păzit 24 din 24 cu pază umană și este sub supraveghere video. La dispoziția locatarilor sunt oferite peste 350 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Detalii de finisare a apartamentelor

În ansamblul de locuințe „Real Residence Resort” sunt 200 de apartamente realizate într-un stil de design modern, ce corespund tuturor standardelor internaționale de confort și siguranță. Suprafața locuințelor variază între 49 mp și 127 mp și acestea sunt perfect proiectate și au 2, 3 și 4 camere. Unitățile locative dispun de ferestre mari și sunt foarte luminoase plus au balcoane deschise. În interior locuințele sunt finisate, au placări ceramice calitative placate și pardoseli cu parchet de 10 cm grosime. Ușile interioare instalate în apartamente sunt din lemn de tei și la intrare sunt instalate uși de acces din metal. Câte o centrală termică proprie este dotată și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli, ce uniform asigură locuințele cu încălzire. În fiecare apartament sunt pregătiri pentru instalarea aparatelor sistemului de aer condiționat și sunt instalate întrerupătoarele și prizele. Toate utilitățile generale (internet, TV, apă, canal, gaz și curent) sunt racordate și individual contorizate. La cererea cumpărătorilor locuințele pot fi personalizate și finisate cu ajutorul unui designer specializat.

Pentru achiziționări sunt acceptate creditele ipotecare, este posibilă plata prin programul „Prima Casă” și plata în numerar. Mai detaliat despre locuințe puteți citi pe pagina web a complexului rezidențial „Real Residence Resort”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Real Residence Resort?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Real Residence Resort Ploiești, Real Residence Ploiești.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Real Residence Resort din Ploiești?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Real Residence Resort?

M² în acest complex costă de la ‍762 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Real Residence Resort în Ploiești?

Modalități de plata în Real Residence Resort: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Real Residence Resort?

Bloc B1, Bloc B2, Bloc B3, Bloc B4, Bloc B5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC