Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Real Residence Resort
în Ploiești

Prețul / m2
de la ‍745 €
Adresa
str. Văleni, 144, zona Transilvaniei, Ploiești

Schițe și prețuri în Real Residence Resort

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 06 octombrie 2022
2 camere57–59 m2de la ‍822 € / m2de la ‍48 500 €
3 camere73–85 m2de la ‍893 € / m2de la ‍72 500 €
4 camerede la 155 m2de la ‍745 € / m2de la ‍115 500 €

Real Residence Resort pe hartă Ploiești

str. Văleni, 144, zona Transilvaniei, Ploiești

Etape dezvoltare

Bloc B1
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2022
blocurile B2 - B5
Bloc B4
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
blocurile B2 - B5
Bloc B3, Bloc B5
în stadiu de construcţie
aşteptăm startul vânzărilor
finalizare4 trimestrul 2022
blocurile B2 - B5
Bloc B2
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în Real Residence Resort

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţicentru fitness, centru Spa, piscine, locuri de joacă, grădiniță, spații comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică, Incălzire in pardoseală
🟧 Liftlifturi producator SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente200
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+8E
🟧 Securitatecircuit inchis cu pază umană 24/24, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața apartamente49–157 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

În apropiere de centru amplasat

Ansamblul locativ „Real Residence Resort” se găsește localizat pe strada Văleni, la numărul 144 în municipiul Ploiești. În vecinătatea imediată a blocurilor locative se află Liceul Tehnologic de Transporturi, sunt 650 de metri până la Grădinița „Sfântul Spiridon” și 1,5 km până la Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, iar la 900 de metri se află Teatrul pentru copii „Ancuța”. În proximitatea complexului locativ sunt bănci, magazine, farmacii, centre și cabinete medicale, este Policlinica Cina, sunt de parcurs 750 de metri până la Spitalul Boldescu și nu departe se află Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

În proximitatea locuințelor circulă transport public cu rute de autobuz și de la complexul de locuințe „Real Residence Resort” sunt de parcurs circa 1500 – 1600 de metri până la Piața Eroilor și la doar 600 de metri se află Gara Feroviară, iar până la Aeroportul International din Otopeni „Henri Coandă” se parcurg aproximativ 45 km.

Detalii tehnice și caracteristica complexului rezidențial

În incinta complexului locativ „Real Residence Resort” sunt concepute 5 blocuri de locuințe, toate cu aspecte egal de atractive și cu egale regimuri de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter și plus 8 Etaje locative. Imobilele sunt rezistente seismic și se bazează pe fundații de tip radier general, clădirile sunt realizate cu o structură constructivă formată din cadre și planșee din beton armat cu închideri din zidărie, iar tâmplăria exterioară instalată la blocurile locative este din profil PVC și are geam termopan tripan. Toate fațadele imobilelor sunt fiabil izolate termic cu materiale calitative și sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior plus au placate elemente moderne decorative. În case sunt proiectate holuri luminoase și aerisite ce sunt perfect finisate și au instalat sistem de iluminat pe senzorii și la casa scării sunt instalate ascensoare moderne de marca Schindler, ce funcționează rapid și silențios.

Complexul rezidențial este prevăzut cu spații comerciale și în incintă funcționează un salon SPA cu saună și Beauty Salon, este un centru sportiv cu sală de fitness, sunt restaurante, baruri și terase și este amenajată o piscină exterioară și una interioară, de asemenea în incintă funcționează un magazin universal și în curte este organizat un spațiu de joacă pentru copii, este o grădiniță și sunt 3500 mp de spații verzi plantați, ce sunt irigați automatizat. În curte sunt organizate alei pietonale și este montat sistem de iluminat modern, întreg complexul locativ este păzit 24 din 24 cu pază umană și este sub supraveghere video. La dispoziția locatarilor sunt oferite peste 350 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Detalii de finisare a apartamentelor

În ansamblul de locuințe „Real Residence Resort” sunt 200 de apartamente realizate într-un stil de design modern, ce corespund tuturor standardelor internaționale de confort și siguranță. Suprafața locuințelor variază între 49 mp și 127 mp și acestea sunt perfect proiectate și au 2, 3 și 4 camere. Unitățile locative dispun de ferestre mari și sunt foarte luminoase plus au balcoane deschise. În interior locuințele sunt finisate, au placări ceramice calitative placate și pardoseli cu parchet de 10 cm grosime. Ușile interioare instalate în apartamente sunt din lemn de tei și la intrare sunt instalate uși de acces din metal. Câte o centrală termică proprie este dotată și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseli, ce uniform asigură locuințele cu încălzire. În fiecare apartament sunt pregătiri pentru instalarea aparatelor sistemului de aer condiționat și sunt instalate întrerupătoarele și prizele. Toate utilitățile generale (internet, TV, apă, canal, gaz și curent) sunt racordate și individual contorizate. La cererea cumpărătorilor locuințele pot fi personalizate și finisate cu ajutorul unui designer specializat.

Pentru achiziționări sunt acceptate creditele ipotecare, este posibilă plata prin programul „Prima Casă” și plata în numerar. Mai detaliat despre locuințe puteți citi pe pagina web a complexului rezidențial „Real Residence Resort”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Real Residence Resort?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Real Residence Resort în Ploiești?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Real Residence Resort?

Metru pătrat în acest complex costă de la 745 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Real Residence Resort în Ploiești?

Modalități de plata în Real Residence Resort: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Real Residence Resort?

  • blocurile B2 - B5 – finalizare în trimestrul 4, 2022
  • Bloc B1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC