Previzualizare foto – fotografie originală aici

Residence 1 Albert
în Ploiești

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Cartier Albert, zona Abert/Blejoi, Ploiești

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Cartier Albert, Ploiești (C2)
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Residence 1 Albert

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
3 camere
72–87.5 m2
preț la cerere
Penthouse-uri
128 m2
preț la cerere

Residence 1 Albert pe hartă Ploiești

str. Cartier Albert, zona Abert/Blejoi, Ploiești

Plata în rate la Residence 1 Albert

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Residence 1 Albert

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală marca Rehau, centrală termică marca Buderus, aer conditionat multisplit pentru fiecare camera marca Samsung
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–128 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii despre localizare

Ansamblul locativ „Residence 1 Albert” se află construit pe strada Cartier Albert, într-o zonă liniștită - zona Albert/Blejoi din orașul Ploiești. Blocurile rezidențiale sunt localizate în apropiere de centrul comercial „Ploiești Shopping City”, care se află la doar 1,2 km și unde funcționează hipermarketul Carrefour, este magazinul Decathlon și se află diverse buticuri, este o mulțime de cafenele, restaurante și este fast food-ul McDonald’s, iar la o distanță de 1,5 km este supermarketul Kaufland. La doar 650 de metri față de locuințele noi se află sala sportivă „Dac Fit” și este centrul „Escamode”.

În proximitatea complexului locativ „Residence Albert 1” sunt stații cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și sunt 8,9 km de la blocurile locative până în Gara Ploiești Sud și până în centrul orașului se parcurge o distanță de circa 6,5 - 6,8 km.

Descrierea complexului rezidențial

Proiectul locativ „Complex 1 Albert” este conceput cu 6 clădiri de apartamente, ce sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și sunt realizate cu aspecte moderne și atractive. Imobilele dispun de un grad înalt de rezistență seismică și sunt construite cu un regim de înălțime egal, fiecare cu câte un Parter plus un Etaj. La construcție sunt folosite doar materiale calitative și tehnologii de ultimă generație și casele de apartamente sunt responsabil realizate cu structuri constructive formate din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și pereți interiori realizați din cărămidă Porotherm. Casele de apartamente sunt calitativ izolate termic pe partea exterioară perimetrală cu un strat de 15 cm grosime format din polistiren expandat de înaltă densitate și fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea bej. La locuințe este instalată tâmplărie exterioară de firma Salamander cu profil PVC de 92 cm și cu 5 foi de geam termopan dublu laminat. Pentru preluarea apelor pluviale sunt instalate la balcoane și terase rigole din inox. Casa scării, coridoarele și spațiile comune interioare din blocuri sunt complet finisate cu bun gust și sunt amenajate cu placaje din granit.

În curtea ansamblului de locuințe „Complex 1 Albert” sunt plantate spații verzi cu arbuști și plante peisagistic amenajate. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și câte un loc de parcare suprateran este inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat.

Detalii de finisare și amenajare a locuințelor

În incinta ansamblului de locuințe „Complex 1 Albert” sunt oferite apartamente confortabile cu scheme decomandat proiectate cu 2, 3 și 4 camere, precum și există disponibile și locuințe de tip Penthouse. Toate unitățile locative sunt funcțional compartimentate și au suprafețele de la 46 mp până la 128 mp. Fiecare apartament este prevăzut cu balcoane și terase placate cu plăci de granit și cu degivrare pentru protecții la îngheț, unde sunt instalate și balustrade din sticlă laminată. Toate materialele folosite pentru finisarea spațiilor interioare din apartamente sunt oferite la alegerea cumpărătorilor, tencuielile aplicate pe partea interioară sunt pe bază de ciment și toate instalațiile inginerești (electrice, sanitare, termice, de gaz) sunt complet realizate. Sistemul de încălzire instalat în apartamente este compus din materiale automatizate de ultimă generație, conduse prin pardoseală cu instalații de la Rehau și câte o centrală termică murală în condensații de marca Buderus Logamax Plus este dotată proprie pentru fiecare proprietate locativă. Fiecare apartament beneficiază de sistem de aer condiționat cu sistem multisplit de marca Samsung Windfre (pentru fiecare cameră). Și toate imobilele sunt complet racordate la toate utilitățile generale.

Persoanele interesate de o locuință nouă într-o zonă confortabilă din Ploiești sunt invitate să viziteze pagina web a ansamblului rezidențial „Complex 1 Albert”, unde sunt prezentate mai multe informații utile despre apartamentele noi și unde sunt oferite toate contactele directe către Dezvoltator. Nu ezitați să treceți din site-ul nostru direct pe pagina complexului rezidențial.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Residence 1 Albert?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Residence Albert, 1 Albert Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Residence 1 Albert din Ploiești?

Se oferă spre vânzare 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă m² în Residence 1 Albert?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în Residence 1 Albert în Ploiești?

Modalități de plata în Residence 1 Albert: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Residence 1 Albert?

C1, C2, C3, C4, C5, C6 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC