Previzualizare foto – fotografie originală aici

Confort House Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Tineretului, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

str. Tineretului, zona Militari, Sector 6, București (Confort House)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Confort House Residence pe hartă București

str. Tineretului, zona Militari, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament, ăncălzire prin pardoseală, aparate de aer condiţionat cu inverter şi capacitate de 12.000 BTU.
🟧 Liftascensoare marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamenteîncalzire în pardoseală, centrală termică de apartament
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterane simple și supraterane acoperite
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, studio-uri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe30–71 mp

Despre ansamblu rezidențial

Informații despre localizare

Ansamblul de locuințe „Confort House Residence” se află dezvoltat în proximitatea bulevardului Iuliu Maniu și se găsește poziționat pe strada Tineretului din zona Militari, în sectorul 6 al municipiului București. În apropiere de blocul locativ se află hipermarketul Auchan și funcționează magazinele Metro Cash & Carry, Decathlon și Brico Depot. Nu departe sunt cafenele și se află fast food-ul McDonald's, iar la o distanță ușor accesibilă pietonal este sala de fitness „WorldClass Militari”.

De la blocul de locuințe este acces facil către DNCB și autostrada București-Pitești. Nu departe de casa de apartamente „Confort House Residence” circulă autobuze și sunt distanțe ușor accesibile până la punctele de interes din capitală.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Confort House Residence” este conceput cu un bloc de locuințe moderne, ce are un regim de înălțime cu Parter plus 5 Etaje. Structura de rezistență a clădirii locative este compusă dintr-un sistem mixt de cadre din beton armat și pereți din cărămidă. Pereții exteriori ai blocului sunt fiabil izolați termic, iar pardoselile sub șape au aplicat un strat de polistiren extrudat pentru un nivel mai înalt de izolare fonică. Pentru păstrarea confortului termic interior la bloc este instalată tâmplărie exterioară cu profil PVC și 5 camere termice, iar geamurile termopane au peliculă low-e placată spre interior. Blocul de locuințe este echipat cu ascensoare de ultimă generație, ce sunt prezentate de la firma cu renume Schindler, acestea sunt foarte sigure și funcționează silențios. Casa scării este complet finisată, la intrare în bloc este instalat video interfonul și sunt dotate cutiile poștale, toate spațiile comune sunt iluminate cu sistem cu senzorii de mișcare.

Toate locurile de parcare din complexul locativ „Confort House Residence” sunt organizate supraterane, dintre care există amenajate locuri acoperite și deschise.

Detalii de finisare, dotările și echipamentele apartamentelor

În incinta complexului de apartamente „Confort House Residence” sunt prezentate garsoniere, apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe cu 2 și 3 camere. Suprafața unităților locative variază între 30 mp și 71 mp la care se adaogă și suprafețele teraselor. Se vând locuințele complet finisate cu posibilitatea de a opta de serviciu de amenajare interiorului și personalizarea locuinței achiziționate în stilul preferat. Pardoselile living-ului și a dormitoarelor sunt placate cu parchet laminat, iar în băi, bucătării și holuri sunt folosite plăcile de ceramică antiderapantă. Toate tavanele sunt nivelate, prelucrate cu amestec uscat și sunt vopsite în culoarea albă, iar pereții sunt mecanizat tencuiți, au aplicat un start de glet și sunt finisați cu vopseli lavabile albe, pereții din camerele de baie și parțial pereții din bucătării sunt placați cu modele moderne de plăci de faianță de calitate superioară. În bucătării sunt racorduri la utilități și sunt pregătiri pentru montarea aparatajului electrocasnic, toate prizele electrice montate sunt cu protecție. Camerele de baie sunt completate cu obiectele sanitare necesare și dispun de căzi de baie/cabine de duș, au vase wc și lavoare cu toate accesoriile și sunt preinstalații pregătite pentru montarea corpurilor de iluminat. Toate ușile instalate în apartamente sunt celulare, iar la intrare este montată ușă din metal, cu ramă din metal și finisaj PVC cu aspect de lemn, sistemul de închidere al ușilor exterioare este multipunct. Câte o centrală termică proprie este dotată pentru fiecare apartament și sistemul termic este montat prin pardoseli, inclusiv cu termostate individuale instalate. Sistemul de aer condiționat la fel este prevăzut pentru fiecare unitate locativă și aparatele de aer condiționat au puterea de 12 000 BTU și dispun de invertere.

Cu consultanțe financiare și informații despre serviciile de creditate vă stau la dispoziție toți agenții imobiliari ai Dezvoltatorului. Nu ezitați să accesați pagina web a complexului locativ „Confort House Residence”, unde sunt afișate toate contactele directe și de unde aflați mai multe informații utile despre construcția și finisarea imobilelor.

Acest proiect mai este numit și Confort House Residence Militari, Confort Residence Militari.

Unde se află Confort House Residence?

str. Tineretului, zona Militari, Sector 6, București.

Termen de finalizare Confort House Residence?

Confort House – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Confort House Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Confort House Residence din București?

Dezvoltătorul Confort House Residence este – Raf Building Concept.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC