Previzualizare foto – fotografie originală aici

Amadeo Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Speranței, 3B, Dudu, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

str. Sperantei, 3B (Amadeo Residence)
3 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2018

Amadeo Residence pe hartă București

str. Speranței, 3B, Dudu, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe32,50–50,92 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Amadeo Residence” este amplasat în cartierul Militari, pe strada Speranței, nr. 3B, în sectorul 6, satul Dudu, comuna Chiajna, județul Ilfov.

Despre localitatea amplasării

Blocurile locative sunt construite într-o zonă de rezidență liniștită și cu mult aer curat. În apropiere de Complexul locativ se află marketul Mega Image, sunt școli și grădinițe, farmacii, cafenele, este o sală de fitness și este așezat Parcul Dudu. Se învecinează cu casele de apartamente - Biserica Sfântului Gheorghe. Nu atât de departe se află Stadionul Concordia și Grădina Zoologică. Distanța de la apartamente până la Piața Victoriei este de 12,2 km, iar până la Piața Unirii sunt 13,2 km. Gara de Nord se află la 11,1 km de la Ansamblul locativ. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 20,9 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 18,2 km.

Structura și descrierea Complexului Locativ

Ansamblul rezidențial „Amadeo Residence” constituie două blocuri de apartamente, fiecare cu un regim de înălțime cu parter și trei etaje locative, construite cu ziduri din cărămidă. Pe teritoriul complexului sunt amenajate spații verzi, este organizat iluminat exterior și există locuri de parcare de scurt timp pentru oaspeți. În incinta Rezidenței este acces securizat.

Despre apartamente

Ansamblul Locativ „Amadeo Residence” conține în total 24 de unități locative, dintre care sunt 8 garsoniere și 16 apartamente cu 2 camere. Suprafață acestora începe cu 32,50 mp și ajunge până la 50,92 mp. Toate apartamentele sunt finisate cu faianță și gresie, cu vopsea lavabilă pe pereți și parchet pe pardoseli și au instalate uși interioare și din exterior, ferestrele sunt cu geamuri termopane și profil PVC. Casele sunt racordate la toate utilitățile orășenești și apartamentele sunt dotate cu contoare individuale la fiecare utilitate aparte și plus apometre. Încălzirea este individuală prin centrale termice proprii pentru fiecare apartament.

Mai multe amănunțite și detalii despre blocurile locative, despre apartamente și despre cum se cumpără o locuință direct de la Dezvoltator, citiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Amadeo Residence”.

Unde se afla Amadeo Residence?

str. Speranței, 3B, Dudu, Ilfov.

Termen de finalizare Amadeo Residence?

Amadeo Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Amadeo Residence.

Cine este dezvoltatorul Amadeo Residence în București?

Dezvoltator Amadeo Residence – Amadeo Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC