Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Avalanșei 8
în București

Prețul / m2
de la ‍1 489 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Avalanșei, 8, zona Timpuri Noi, sector 4, București

Schițe și prețuri în Avalanșei 8

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 26 aprilie
1 camere52.5–55.94 m2de la ‍1 725 € +TVA / m2de la ‍94 000 € +TVA
2 camere73.1–180.67 m2de la ‍1 741 € +TVA / m2de la ‍127 287 € +TVA
3 camere113.89–134.97 m2de la ‍1 489 € +TVA / m2de la ‍199 000 € +TVA

Avalanșei 8 pe hartă București

str. Avalanșei, 8, zona Timpuri Noi, sector 4, București

Etape dezvoltare

Avalanșei, 8
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiAproape de natură, școli, grădinițe, supermarket-uri
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr apartamente111
Număr clădiri1
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+P+7
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere1‑camere, 2‑camere, 3‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Avalanșei 8” se află dezvoltat în zona Timpuri Noi din capitală, pe strada Avalanșei, la numărul 8 în sectorul 4 din orașul București. Locuințele noi au un amplasament perfect în apropiere de centrul orașului și nu departe de natură și verdeață. Complexul rezidențial se învecinează cu râul Dâmbovița și în proximitatea apartamentelor se află o mulțime de puncte de interes, sunt școli și grădinițe, supermarketuri (Profi și Mega Image), magazine, bănci, cafenele, restaurante, saloane de înfrumusețare, farmacii și centre medicale, este Clinica Marie Stopes, funcționează sala de fitness „No Limits” și la 1,6 km față de locuințe se află Parcul Carol. În această zonă este Grădinița Privată Dorothy (240 metri), Grădinița Sweet Baby (600 de metri), Școala Generală nr. 81 (450 de metri), Liceul Teologic Penticostal Emanuel (700 metri), Școala de Arta București (850 de metri) și sunt de parcurs nu mai mult de 600 de metri până la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir și Universitatea Titu Maiorescu. În imediata apropiere circulă mijloace de transport în comun și până la stația de metrou Timpuri Noi se ajunge pe jos în doar 4 minute și se parcurg circa 270 de metri. Piața Unirii se află la doar 2,2 km și sunt 5,7 km până la Gara de Nord din capitală, o distanță de 19,4 km este până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și sunt 13,7 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristica generală a proiectului locativ

Complexul rezidențial „Avalanșei 8” este prezentat cu o clădire locativă cu Subsol + Parter + 6 Etaje și + Etajul 7 Retras. Blocul rezidențial este realizat din materiale de calitate înaltă, cu o structură de rezistență solidă formată din cadre din beton armat cu stâlpi din beton armat, lamele și planșee de tip dală, cărămida cu grosimea de 30 cm pentru pereți și cu grosimea de 15 cm sunt realizate din gips-carton toate compartimentările interioare. Pereții exteriori ai imobilului sunt izolați termic, iar pentru finisarea fațadelor blocului este folosită tencuială decorativă calitativă și clădirea are un design atractiv și funcțional. Ferestrele instalate dispun de profil din aluminiu RAL 7016 și au geam triplu de 50 mm. La casa scării instalate sunt două ascensoare de ultimă generație cu funcționare sigură și silențioasă. În blocul locativ accesul este securizat, iar pentru parcarea autovehiculelor este prevăzută o parcare subterană cu capacitatea de 145 locuri de parcare.

Tipuri de apartamente și detalii de finisare

Proiectul rezidențial „Avalanșei 8” este dezvoltat cu 111 unități locative moderne, spațioase și inteligent proiectate. Blocul rezidențial are doar o singură scară și sunt numai câte 12 unități locative amplasate pe fiecare nivel. În vânzare sunt prezentate locuințe cu 1, 2 și 3 camere cu suprafețele de la 52,5 mp până la 134,97 mp. Pentru finisarea apartamentelor sunt folosite finisaje moderne, atent alese și în locuințe pardoselile sunt placate cu gresie și parchet triplu stratificat, iar pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și în dependență de zonă placați cu faianță. Ușă din metal este la intrare și din MDF instalate sunt toate ușile interioare. Câte o centrală termică proprie este instalată în fiecare apartament și sistemul de încălzire este montat prin pardoseală. În exploatare blocul rezidențial se predă cu racordare la toate utilitățile generale.

Dezvoltatorul proiectului „Avalanșei 8” este compania Weisenburger România, care a fost fondată în 1955 și care construiește imobile calitative cu precizie germană în execuție. De pe site-ul web al complexului rezidențial „Avalanșei 8” aveți posibilitatea nu numai să aflați mai multe informații despre locuințele noi, toate detaliile metodelor de plată acceptate, contactele consultanților, dar și să vă programați cu o vizionare la complexul rezidențial. Direct de pe pagina noastră este oferit acces imediat pe site-ul complexului locativ de pe strada Avalanșei, nr. 8.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Avalanșei 8?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Avalanșei 8?

str. Avalanșei, 8, zona Timpuri Noi, sector 4, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Avalanșei 8 în București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Avalanșei 8?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1489 € +TVA.

Termen de finalizare Avalanșei 8?

Avalanșei 8 – undefined.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC