Previzualizare foto – fotografie originală aici

Roka Residence
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Nerva Traian, 27-33, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Nerva Traian, 27-33, București (Roka Residence)
12 etaje
Indisponibil
tr. 4 2017
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Roka Residence pe hartă București

str. Nerva Traian, 27-33, zona Vitan, Sector 3, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţifarmacie, stomatologie, restaurant, cafenea, bancă, școală, facultate
🟧 Încălzirecentrala termica marca IMMERGAS, încalzire in pardoseală
🟧 Liftcate 2 lifturi pe scara marca KONE sau SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, 270 metri distanta de statia de metrou Timpuri Noi
🟧 Număr apartamente223 apartamente, 16 penthouse
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare372 locuri de parcare
🟧 Regim inalțime3S+P+12E
🟧 Securitatevideo-interfon marca ELECTRA
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe42–142 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasarea perfectă a complexului

Ansamblul rezidențial „Roka Residence” se găsește localizat între Piața Unirii și Parcul Tineretului, pe strada Nerva Traian, la numărul 27-33, în zona Tineretului, sectorul 3, al orașului București.

Imediat în vecinătatea ansamblului imobiliar se află centrul urban „Timpuri Noi Square” și nu departe de complexul locativ se află Parcul Carol I și sunt doar 850 de metri până la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”. Vis-a-vis de clădirea rezidențială se află Școala Gimnazială Nr. 81 și în această zonă funcționează următoarele organizații de învățământ și educație: Școala Gimnazială „Barbu Delavrancea”, Școala InfoAcademy, Școala privată STEP IT Academy, Liceul „Mihai Ionescu”, Colegiul Național „Matei Basarab” și Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir”.

De asemenea în această regiune se află market-urile Mega Image și Profi, este Piața Vitan, până la centrul comercial „București Mall” sunt 1300 de metri și în apropiere de locuințele noi funcționează multe bănci, farmacie, stomatologie, este policlinica Vitan Dudești, coafor, sunt saloane de înfrumusețare, este o sala de fitness „Ladies Wellness Club” și complexul sportiv „White Tiger Gym”.

Lângă blocul locativ circulă mijloace de transport în comun, iar Stația de Metrou Timpuri Noi se află la o distanță de doar 270 de metri de la complexul rezidențial și la doar 1800 de metri se află Piața Unirii, unde se ajunge pietonal în maxim 20 de minute, sunt 5,5 km până la Gara de Nord și 19,4 km sunt până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa se află situat la o distanță de 14,7 km.

Concept, structură, detalii tehnice și amenajare complex

Unicul bloc al ansamblului de imobiliare „Roka Residence” este construit pe un teren cu suprafața de 7644 mp și imobilul este prevăzut cu misiune și de funcțiune mixtă și beneficiază nu numai de apartamente dar are proiectate și diverse zone comerciale și spații de birouri. Regimul de înălțime al clădirii este compus din 3 Subsoluri + un Parter + 12 Etaje, unde etajele 11 și 12 sunt construite retrase. Înălțimea totală a casei rezidențiale este de 39,9 metri. Fundația imobilului este de tip radier general de 140 cm și înălțimea de 13 metri. În baza structurii constructive a blocului imobiliar sunt puse cadrele și planșeele monolit turnate din beton armat plus grinzi și centuri. Absolut toate închiderile exterioare, pereții despărțitori și compartimentarea interioară sunt realizați din material termic eficient – din cărămidă Porotherm, grosimea pereților exteriori este de 25 cm, pereții despărțitori dintre apartamente, casa scării și holurile comune sunt zidiți cu grosimea de 20 cm, iar compartimentarea interioară din apartamente are grosimea de 11,5 cm. Spațiile comune din bloc și casa scării sunt atent finisate și sunt placate cu granit sau marmură. Fațada clădirii este finisată cu plăci moderne și are utilizate profiluri exterioare ALUCOBOND și dispune de placare cu polistiren extrudat pentru un nivel înalt de termo eficiență. Pe exterior sunt instalate glafurile de parapet din marmură de culoare bej. Fațada imobilului este finisată calitativ cu cele mai potrivit combinate nuanțe ale culorii maro și bej și aspectul clădirii „ROKA RESIDENCE” este decent și elegant, perfect amenajat și foarte atractiv. Tâmplăria exterioară, ce este instalată la locuințe dispune de profil din aluminiu, iar balustradele exterioare sunt montate prin elemente metalice de fixare și beneficiază de geam securizat.

La fiecare scară locativă sunt instalate câte două ascensoare moderne și sigure de marca KONE sau SCHINDLER, care funcționează rapid și foarte silențios. Iar mâna curentă de la casa scării este din inox.

În clădirea complexului „Roka Residence” se află următoarele puncte de interes: farmacie, bancă, restaurant și cafenea. În total imobilul dispune de 2867 mp de spații dedicate birourilor și pentru menire comercială.

În curtea ansamblului imobiliar sunt amenajate alei pietonale și drumuri carosabile cu sistem de iluminat stradal, sunt plantate diverse spații verzi, există amenajate zone de relaxare și spații dedicate jocurilor copiilor.

În total complexul imobiliar „Roka Residence” are amenajate un număr de 372 locuri de parcare inclusiv și locuri de parcare la nivelul solului, iar la cele trei etaje de subsoluri sunt organizate 283 locuri de parcare, unde ușile pentru garaj sunt secționale și funcționează prin telecomandă. Parcările sunt structurate astfel: la primul subsol se află 97 locuri de parcare, la subsolul doi sunt 97 locuri, la subsolul trei se află 89 locuri, iar supraterane există 89 parcări.

Toate apartamentele complexului rezidențial ROKA RESIDENCE” beneficiază de sistem cu video – interfon „ELECTRA”, care asigură locatarii nu numai cu confort dar și oferă posibilitatea de controlare a vizitatorilor. Întreg complexul dispune de pază și de acces securizat în incintă.

Scheme, finisaje, dotări și echipajele apartamentelor

Proiectul imobiliar „ROKA RESIDENCE” cuprinde în total 223 de unități rezidențiale deosebite, acestea sunt împărțite în garsoniere, apartamente cu 2-3-4 camere și beneficiază de locuințe de tip „Penthouse” cu schițe de până la 5 camere. Locuințele sunt proiectate decomandate și semidecomandate cu scheme eficiente și bucătării închise.

  • Cele 63 de garsoniere sunt oferite cu 7 tipuri de scheme și au suprafața cuprinsă între 42,28 mp și 44,76 mp;
  • În 13 modele sunt proiectate 117 apartamentele cu 2 camere și acestea dispun de suprafața de la 62,26 mp și până la 72,44 mp;
  • Există 18 apartamente cu 3 camere proiectate în 2 modele de scheme cu spațiile de la 91,25 mp și până la 97,74 mp;
  • Iar pentru apartamentele cu 4 camere este oferit un singur model și astfel de locuințe în total în complex sunt realizate 9 unități cu mărimea de 115,97 mp;
  • Pentru cele 16 Penthouse suprafața începe de la 79,69 mp și ajunge până la 194,96 mp.

Toate unitățile locative se predau beneficiarilor absolut finisate – la cheie.

La semnarea fișei de finisare a contractului fiecare cumpărător are posibilitatea de a-și alege după plac gresia și faianța și parchetul (triplu-stratificat) ce va fi placată în băi și bucătării. La momentul predării apartamentelor toate ușile de acces sunt instalate și acestea sunt alese de la firmele EFFE sau MEGADOOR. Iar ușile de interior sunt asigurate de la compania PINUM. Camerele de baie sunt completate cu instalații sanitare și sunt echipate cu mobilier și obiecte sanitare de la ROCO și beneficiază de lavoar, cadă, și vas-ul wc GROHE este încorporat.

Temperatura în apartamentul Dumneavoastră va fi aceea care o doriți, deoarece sistemele de încălzire sunt prevăzute individuale pentru fiecare locuință în parte și acestea se încălzesc individual prin pardoseală și prin centralele termice personale de 24 kW cu funcțiune pe gaz, care sunt instalate de către Dezvoltator și sunt alese de la compania Immergas sau similar. Iar parchetul ce este placat pe pardoseli este special ales cu capacități specializate pentru sistemele de încălzire prin pardoseală.

Toate instalațiile electrice, prizele, întrerupătoarele și tablourile de siguranță sunt instalate în apartamente. Și toate utilitățile sunt racordate la complex și în apartamente este apă, gaz, curent și canalizare. Toate locuințele au montate contoare separate la curent, gaz și dispun de apometre.

Din ferestrele apartamentelor amplasate la etajele superioare se deschid cele mai frapante și fascinate vederi asupra împrejmuirilor. Nu ratați șansa de a le vedea și Dumneavoastră!

Constructorul general al complexului locativ „Roka Residence” este compania „AYKA Construction”, iar Dezvoltatorul imobilelor este o firmă cu renume și cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor și dezvoltării imobiliarelor și care are excelent finisate multe obiecte imobiliare - Societatea „Elegance Construction” S.R.L, care face parte din compania „Sir Group”.

Pentru achiziționarea unui apartament nou direct de la Dezvoltator, vă invităm să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Roka Residence” și să vizualizați toate schemele apartamentelor disponibile, să vedeți toate facilitățile și să contactați direct biroul de vânzări al Dezvoltatorului. Pe site-ul complexului locativ „Roka Residence” treceți direct din site-ul nostru doar cu o singură mișcare a mausului.

Acest proiect mai este numit și Roka apartamente.

Unde se află Roka Residence?

str. Nerva Traian, 27-33, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Roka Residence?

Roka Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Roka Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Roka Residence din București?

Dezvoltătorul Roka Residence este – SIR group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC