Previzualizare foto – fotografie originală aici

Trinity Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Valea Doftanei, 133A, zona Brâncuși, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Valea Doftanei, 133A, București (Trinity Residence)
7 etaje
Indisponibil
tr. 3 2017
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Trinity Residence pe hartă București

Drumul Valea Doftanei, 133A, zona Brâncuși, Sector 6, București

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Liftcate un lift pentru fiecare scară
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente213
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe32–100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și vecinătăți

În partea de Vest a capitalei, în cartierul Brâncuși, pe strada Drumul Valea Doftanei, numărul 133A, în imediata apropiere de Bulevardul Timișoara, în sectorul 6 din municipiul București se găsește localizat ansamblul rezidențial „Trinity Residence”. În vecinătatea complexului rezidențial se află parcul Constantin Brâncuși, unde locatarii au posibilitatea de a face plimbări plăcute cu familia și unde copiii se pot juca la aer curat. Pentru cumpărături și treburi zilnice, destul de aproape de casă funcționează punctele comerciale așa ca: hipermarket-ul Kaufland, supermarket-urile Lidl și Mega Image. Nu departe de complexul locativ se găsesc multe facilități și diverse locuri de agrement, sunt restaurante, cafenele și localuri de odihnă. De asemenea în această zonă funcționează farmacii, este centrul medical „Rosana Medical” și funcționează cluburile sportive: „Best Fitness Gym” și „Be Live Gym”. În apropiere de complex sunt astfel de oragnizații preșcolare și instituții de învățământ: Grădinița Nr. 208, Centrul Educațional „Academy Dwarfs”, After School „Georgi” și Școala Gimnazială Nr. 172 „Sfântul Andrei”. Stațiile mijloacelor de transport în comun se află la maxim două minute pietonal de la complexul rezidențial.

La stația de metrou Râul Doamnei accesul pietonal se efectuează în maxim 10 minute.

Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 10,1 km. Distanța până al Gara de Nord din București este de 8,9 km.

Sunt 21,4 km de la complexul locativ „Trinity Residence” până la Aeroportul Henri Coandă și 13,2 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu.

Structura de rezistentă și momente tehnice ale complexului locativ

Proiectul imobiliar „Trinity Residence” este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 5600 mp. Complexul rezidențial este realizat conform ultimelor norme și standarde precum și cu utilizarea soluțiilor tehnice de ultimă generație și сele mai inovative. La construcție sunt folosite doar materiale de cea mai bună calitate și de o durabilitate sporită. Complexul de apartamente dispune de o clădire și aceasta este împărțită în 3 tronsoane (scări): A, B și C. Regimul de înălțime al clădirii este de: Subsol plus Parter plus 6 Etaje plus Mansardă, unde parterul clădirii este proiectat destul de înalt. Fiecare scară locativă are instalat câte un ascensor de ultimă generație, care dispune de un nivel înalt de siguranță și care funcționează liniștit fără a deranja locatarii. Caracteristica tehnică a construcției este compusă din cadre din beton armat. Grosimea pereților dintre apartamente este 30 cm și aceștia sunt realizați din cărămidă Porotherm, grosimea pereților interiori dintre camerele locuințelor este de 11,5 cm. Toți pereții se prelucrează și se aplică cu tencuială.

Tâmplăria exterioară dispune de profil PVC cu geam termopan de un grad sporit de eficiență energetică. Pe exterior clădirea locativă este perfect finisată cu sistem termic peste care este aplicată tencuiala decorativă de culoare albă în combinație culoarea gri. Balcoanele complexului locativ sunt destul de spațioase, toate sunt proiectate de tip – deschis, se predau cumpărătorilor finisate și pe fațada albă a clădirii acestea sunt perfect evidențiate cu culoarea gri a tencuielii decorative. Pentru parcarea transportului personal al locatarilor și pentru vizitatori, dezvoltatorul a organizat locuri subterane de parcare și supraterane. Inclusiv și la dispoziția rezidenților sunt proiectate spații de depozitare. Ansamblul rezidențial beneficiază de sistem cu videointerfon, care oferă nu numai confort pentru locatari și oaspeți, dar și securitate și controlul vizitatorilor nedoriți. În curtea clădirilor locative sunt plantate spații verzi și insule cu plante decorative și pentru micuții locatari există amenajat spațiu de joacă modern. Complet teritoriul și suprafața complexului locativ este supravegheat video 24 de ore și 24 și accesul în incintă este complet securizat.

Apartamente, suprafețe, finisaje și dotări

Scările ansamblului locativ „Trinity Residence” găzduiesc în total un număr de 213 unități locative decomandate, acestea sunt proiectate cu spații primitoare și prietenoase, care oferă mult confort tuturor membrilor familiei și oaspeților.

La alegerea cumpărătorilor sunt oferite în vânzare apartamente luminoase cu una, două și trei odăi cu suprafețele utile cuprinse între 32 mp și 100 mp.

  • Cu spațiul de la 47,49 mp până la 52,67 mp sunt prevăzute apartamentele cu o cameră.
  • Cu mărimea de la 66,24 mp până la 79,12 mp sunt proiectate locuințele cu două camere.
  • Suprafața de la 91,38 mp până la 101,4 mp este gândită pentru grațioasele apartamente cu trei camere.

În vânzare sunt propuse unități locative complet finisate și echipate cu materiale de calitate, de asemenea și toate spațiile comune din clădirea locativă sunt finisate și se predau în folosință absolut pregătite pentru exploatare. Toate instalațiile termice sunt instalate, centrala termică proprie de apartament este dotată și toate caloriferele la fel sunt dotate și instalate. Toate locuințele sunt echipate cu detectoare de fum și beneficiază de instalații electrice și sanitare. Precum și camerele de baie sunt complet utilate și au instalate obiecte sanitare. La predarea apartamentelor acestea sunt racordate la astfel de utilități: gaz, curent electric, apă curentă și racordare la sistemul de canalizare. Toate utilitățile sunt separat contorizate și apometrele și contoarele sunt dotate.

In apartamente este internet prin fibră optică.

Apartamentele noi ale complexului locativ „Trinity Residence” pot fi achiziționate atât cu plata din surse proprii cât și este acceptată și plata prin creditare bancară.

Informațiile depline despre structura tehnică, schemele apartamentelor, finisajele și echipajele locuințelor, mai multe detalii ale metodelor și condițiilor de plată și contactele Dezvoltatorului sunt afișate pe WEB-site-ul ansamblului locativ „Trinity Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Trinity Residence București.

Unde se află Trinity Residence?

Drumul Valea Doftanei, 133A, zona Brâncuși, Sector 6, București.

Termen de finalizare Trinity Residence?

Trinity Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Trinity Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Trinity Residence din București?

Dezvoltătorul Trinity Residence este – Trinity Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC