Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mihai Bravu DeLuxe Apartments
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Splaiul Unirii, 261-265, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

splaiul Unirii, 261-265, zona Vitan, sector 3, București (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
splaiul Unirii, 261-265, zona Vitan, sector 3, București (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Mihai Bravu DeLuxe Apartments pe hartă București

Splaiul Unirii, 261-265, zona Vitan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftde 6 persoane
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Număr apartamente148
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare180 locuri de parcare subterane si supraterane
🟧 Regim inalțimeDS+P+6E
🟧 Securitatevideo interfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49.55–120.95 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare de excepție

Ansamblul rezidențial „Mihai Bravu DeLuxe Apartments” are o locație perfectă în zona Vitan, pe Splaiul Unirii, numărul 261-265, în sectorul 3 al orașului București. Ansamblul locativ este amplasat vis-a-vis de Asmita Gardens și are acces direct din Splaiul Unirii și este localizat la doar 300 de metri față de Pasajul Mihai Bravu Tineretului. În proximitatea blocului rezidențial se află market-ul Lidl, este un Centru Medical și Spital, nu departe se află un stadion și imediat lângă casă funcționează Grădinița Gan Eden Din Copilărie și Școala Metropolitană ARC.

Distanțe la punctele de interes:

  • Până la Sun Plaza, București Mall, Mall Vitan, Kaufland și Auchan se ajunge în aproximativ 8 - 10 minute cu transport;
  • Parcul Tineretului este la 3000 metri și sunt 10 minute de mers cu transport;
  • Până la Stația de Metrou Mihai Bravu se ajunge în 6 minute pe jos și sunt de parcurs 550 de metri, iar stația RATB este la doar 2 minute;
  • Piața Unirii – 3,1 km;
  • Piața Gării – 7,6 km;
  • Aeroportul din Băneasa – 16,6 km;
  • Aeroportul din Otopeni – 20,7 km.

Prezentare, concept și structura complexului

Clădirea complexului locativ „Mihai Bravu DeLuxe Apartments” dispune de un Demisol plus Parter plus Patru Nivele locative și plus Etajele Cinci și Șase sunt construite retrase. Blocul locativ este realizat pe o fundație de tip radier general, ce are grosimea de 90 cm. Acesta dispune de o structură din beton armat cu un sistem dual realizat monolit integral din planșee, grinzi și stâlpi din beton armat. Cărămida Porotherm „Wienerberger” este folosită pentru zidăria pereților exteriori și interiori (cu grosimea de 25 cm), iar pentru compartimentarea interioară grosimea pereților este de 15 cm. Pe exterior casa locativă este protejată cu masă de șpaclu placată peste izolația exterioară și fațada este finisată cu vopsea structurată. Toate balcoanele sunt de tip – deschise. Iar tâmplăria exterioară este din profil PVC de la SALAMANDER de culoare maro și are geam termopan. Fiecare scară locativă din bloc este dotată cu câte două ascensoare hidraulice, acestea dispun de capacitatea de a transport a câte 6 persoane și funcționează foarte liniștit, acestea dispun de un nivel ridicat de siguranță. Ansamblul rezidențial are organizate 180 de locuri de parcare amplasate atât subterane cât și supraterane, care pot fi achiziționate separat de apartament. Spațiile verzi din curte sunt amenajate cu bun gust și teritoriul complexului este supravegheat video, de asemenea blocul locativ este echipat cu sistem de interfon video.

Apartamente cu modele de finisare individuale

Proiectul imobiliar „Mihai Bravu DeLuxe Apartments” conține un număr total de 148 de unități rezidențiale cu scheme decomandate și bucătării închise, printre care sunt menționate:

  • 106 apartamente cu două camere, care dispun de suprafața de la 53,5 mp până la 57 mp;
  • 42 de apartamente cu trei camere și Duplex-uri, care sunt prezentate cu scheme cu suprafețele între 78,3 mp și 103,05 mp.

Apartamentele se vând finisate la cheie și fiecare cumpărător are posibilitatea de a oferi Dezvoltatorului modelele proprii de finisare a apartamentelor și poate să aleagă dintr-o gamă largă de materialele puse la dispoziție. Placajele ceramice (gresia și faianța) sunt de calitate superioară. Ușile de acces sunt securizate și sunt din metal. Ușile interioare sunt de producere grecească, sunt celulare cu toc din lemn. Parchetul placat în camere este modern și este oferit la alegere în câteva culori. Toate caloriferele și centrala termică (în condensații) pentru fiecare apartament sunt instalate și conectate. Băile sunt complet utilate (cu obiecte sanitare instalate și baterii de marca Roco) și fiecare din acestea au pregătiri speciale pentru instalarea bideu-lui și mașinilor de spălat rufe. În bucătării este pregătire pentru mașina de spălat vase și în toate apartamentele instalațiile electrice, sanitare și termice la fel sunt montate. În dormitoare și camerele de zi sunt pregătiri pentru instalarea aparatelor de aer condiționat. Locuințele beneficiază de contorizare individuală la fiecare utilitate separat și fiecare utilitate este racordată (este apă, canal, gaz și curent). Proiectantul general al imobilului „Mihai Bravu DeLuxe Apartments” este compania „Prohil Design” S. R. L., iar Departamentul de vânzări imobiliare este compania „Prohil Rezidențial”. Pe site-ul web al Dezvoltatorului și pe pagina oficială a complexului rezidențial „Mihai Bravu DeLuxe Apartments” sunt afișate mai multe materiale detaliate și informații amănunțite despre locuințele noi și găsiți detalii despre achiziționare direct de la Dezvoltator și toate metodele de plată acceptate.

Acest proiect mai este numit și Splaiul Unirii Residence 2.

Unde se află Mihai Bravu DeLuxe Apartments?

Splaiul Unirii, 261-265, zona Vitan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Mihai Bravu DeLuxe Apartments?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mihai Bravu DeLuxe Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mihai Bravu DeLuxe Apartments din București?

Dezvoltătorul Mihai Bravu DeLuxe Apartments este – Mihai Bravu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC