Previzualizare foto – fotografie originală aici

Millennium Apartments
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași

Mai detaliat despre blocul

bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași (Millennium Apartments)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Millennium Apartments pe hartă Iași

bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăfundația și structura din beton armat, cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spatii comerciale
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe38.25–60 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Millenium Apartments” se află amplasat în partea de sud a orașului Iași, în zona Nicolina, pe Șoseaua Nicolina, nr. 1, nu departe de Râul Nicolina. Vis-a-vis de complexul locativ se află market-ul LIDL, în apropiere sunt pizzerii, săli de fitness, saloane de înfrumusețare, bănci și farmacii. Pe o rază de până la 1100 de metri se află Piața Sudului și magazinul Selgros.

În apropierea complexului rezidențial se află: Centrul distractiv pentru copii „Happy Party”, Școala Gimnazială „Alecu Russo”, Școala Gimnazială „Dimitrie A. Sturza”, Grădinița cu program prelungit nr. 1, Grădința „Kitty”, Grădinița și Școala Primară „Lorelay Iași”. Distanța până în centrul orașului Iași este de 3,6 km. Gara este la 4,7 km, iar până la Aeroportul din Iași sunt 8,5 km de la casa locativă „Millenium Apartments”.

Caracteristica complexului locativ

Proiectul imobiliar „Millenium Apartments” dispune de o clădire cu parter și 6 etaje de apartamente. Blocul rezidențial este construit cu o structura tehnică cadre din beton armat, cu pereți și compartimentări din cărămidă. Fațada clădirii este finisată în câteva nuanțe ale culorii gri și este ornamentată cu elemente de decor stilistic pe un fon alb. Sistemul de izolare termică are grosimea de 10 cm și este de la Austrotherm. Ferestrele instalate sunt de tip termopane cu profil PVC de 76 mm de la firma Salamander.

Balustradele balcoanelor sunt confecționate din fier forjat. Pentru circulația interioară verticală a locatarilor, în bloc este instalat un lift silențios și fiabil. Rezidenții complexului beneficiază de locuri de parcare individuale.

Apartamente de un confort ridicat

Ansamblul rezidențial „Millenium Apartments” oferă în vânzare un număr total de 24 unități locative. Schemele apartamentelor sunt proiectate cu una și două camere. Proprietățile locative facilită de spații pentru depozitare (debarale) și toate dispun de balcoane deschise cu balustrade de siguranță. În apartamente sunt compartimentări perfecte, împărțite în două tipuri pentru garsoniere și trei modele de scheme pentru locuințele cu trei camere.Suprafețele apartamentelor cu o cameră sunt de 38,25 mp și 38,50 mp, iar apartamentele cu două camete au suprafețele de 56,75 mp, 58,25 mp și 60 mp.

Beneficiarii cumpără apartamente complet și perfect finisate cu finisaje moderne și calitative. Toate materialele, echipajele și dotările sunt de import. Faianța și gresia placată în apartamente este de producere italiană. Camerele de baie sunt mobilate și echipate cu chiuvete, cadă sau cabină de duș și vasul wc este suspendat, iar opțional poate fi instalat jacuzzi. Ușile interioare (custom) și ușa de acces sunt instalate.

Încălzirea în fiecare locuință este autonomă prin centrală proprie pe apartament. Iar opțional poate fi instalat și aparatul de aer condiționat. Compania ATC Real Estate Development este Dezvoltatorul blocului rezidențial „Millenium Apartments” din Iași și acceptă metode de plată flexibile pentru cumpărători. Pe pagina web a Dezvoltatorului sunt afișate contactele directe ale echipei de vânzare, sunt afișate mai multe detalii și alte materiale amănunțite despre complex, despre apartamente, finisaje, sunt oferite tipurile și pozele schemelor locuințelor. Vă rugăm, să vizitați direct site-ul Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Millennium Apartments Iași.

Unde se află Millennium Apartments?

bd. Nicolina, 1, cartier Nicolina, Iași.

Termen de finalizare Millennium Apartments?

Millennium Apartments – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Millennium Apartments în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Millennium Apartments din Iași?

Dezvoltător Millennium Apartments – ATC Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC