Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arad Plaza
în Arad

Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
Adresa
bd. Revoluției, 52-54, Arad

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bul. Revoluției, 52-54, Arad (Corp A)
7 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2018

Schițe și prețuri în Arad Plaza

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
2 camere59.02–61.02 m2de la ‍1 000 € +TVA / m2de la ‍61 020 € +TVA

Arad Plaza pe hartă Arad

bd. Revoluției, 52-54, Arad

Modalități de achiziție a unui apartament în Arad Plaza

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructură din beton armat
🟧 Facilităţisistem de casă inteligentă, grădini suspendate
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Număr apartamente107
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare142 locuri de parcare acoperită
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitatevideointerfon, supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de locuințe
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe58–376 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Arad Plaza” se află așezat în centrul orașului Arad, pe Bulevardul Revoluției, nr. 52-54.

Facilitățile amplasării

Fiind amplasate într-o zonă ultracentrală, locuințele ansamblului rezidențial „Arad Plaza” au în apropierea sa o mulțime de puncte de interes comerciale și sociale. Aici se găsesc multe locuri de odihnă, sunt cafenele, restaurante, pizzerii, magazine și bănci. Foarte aproape este Spitalul Clinic Municipal, este Piața alimentară Mihai Viteazul, sunt școli, grădinițe și se află Parcul Mihai Eminescu și Parcul Pădurice. Printre vecinii semnificativi se poate de evidențiat: Palatul Szantay, Palatul Neumann, Palatul Justiției și Primăria Arad. Distanța de la apartamente până în centrul orașului este de doar 1,1 km, unde se ajunge în numărate minute pe jos. Distanța de la blocurile locative până la Aeroportul Internațional Arad este de – 4,3 km.

Caracteristici generale a complexului rezidențial

Complexul locativ are construite trei corpuri de apartamente cu 6 etaje, care au un stil arhitectural modern și atrăgător. Structura constructivă constă dintr-o fundație de tip radier general din beton armat cu suprastructura din stâlpi, diafragme și planșee din beton armat. Zidăria pereților exteriori este efectuată din cărămidă și are grosimea de 30 cm și din exterior dispune de o termo-izolație cu polistiren expandat, cu vată bazaltică apoi este finisată cu tencuieli decorative și tablă. Pereții interiori sunt clădiți din cărămidă și dispun de o fonoizolație calitativă, pereții despărțitori între apartamente sunt dubli clădiți. Blocurile de apartamente sunt dotate cu ascensoare silențioase cu capacitatea de ridicare a 8 persoane. Există construită și parcare subterană și sunt amenajate locuri de paracre supraterane. În incinta Complexului locativ este acces controlat și securizat, doar pentru rezidenți. De asemenea ansamblul rezidențial „Arad Plaza” are construite și spații de birouri.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Arad Plaza” propune peste 100 de apartamente spațioase, care nu se aseamănă unul cu altul și are apartamente cu grădini suspendate. Suprafața apartamentelor de tip „Loft” și „Studio” începe de la 57 mp și ajunge la 65 mp. Apartamentele cu 2 camere cuprind suprafața între 75 mp – 93 mp. Locuințele cu 3 camere au spațiul de la 94 mp până la 121. Suprafața apartamentelor cu 4 camere este de la 116 mp până la 143 mp iar Penthouse-le ating suprafața până la 376 mp. Toate locuințele sunt absolut finisate cu finisaje foarte calitative, cu faianță și gresie antiderapantă de calitate superioară, pardoselile din camere și hol sunt placate cu parchet laminat de 8 mm, pereții sunt finisați cu vopseli lavabile de culoare albă. Ușa de la intrare este din metal, este termoizolantă și este montată. Tâmplăria exterioară dispune de profil PVC, cu trei foi de sticlă și are geam termopan cu LOW-E. În interior sunt instalate uși din MDF. Băile sunt echipate și dotate cu obiecte sanitare și accesorii. Locuințele sunt contorizate individual și au racord la apă, gaze, canalizase și sunt branșate la rețeaua electrică. În apartamente sunt instalații sanitare, corpuri de iluminat, la bucătărie este instalată mașina de gătit. Sistemul de încălzire funcționează prin centrală termică murală în condensații (24 kw) și radiatoare din oțel de tip panou (cu robinete). Există dotări și cablaj pentru sistemul de interfon, cablu TV, internet și telefonie.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Arad Plaza” este Compania „Wallberg Properties”.

Metode de achitare

Credit imobiliar, credit Prima Casă, rate de la Dezvoltator sau plata din resurse proprii.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv, dotări și finisaje și despre cum se poate de cumpărat locuințe luxoase direct de la Dezvoltator, aflați de pe web site-ul ansamblului rezidențial „Arad Plaza”.

Arad Plaza dinamica prețului minim pentru m² în €

Mai 20191000 €
Aprilie 2019980 €
Decembrie 2018979 €

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Arad Plaza?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Arad Plaza în Arad?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Arad Plaza?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 000 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Arad Plaza în Arad?

Modalități de plata în Arad Plaza: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Arad Plaza?

Corp A, Corp B, Corp C – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC