Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arad Plaza
în Arad

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Revoluției, 52-54, Arad

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bul. Revoluției, 52-54, Arad (Corp A)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 1
Indisponibil

Arad Plaza pe hartă Arad

bd. Revoluției, 52-54, Arad

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructură din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem de casă inteligentă, grădini suspendate
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente107
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare142 locuri de parcare acoperită
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitatevideointerfon, supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe58–376 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Arad Plaza” se află așezat în centrul orașului Arad, pe Bulevardul Revoluției, nr. 52-54.

Facilitățile amplasării

Fiind amplasate într-o zonă ultracentrală, locuințele ansamblului rezidențial „Arad Plaza” au în apropierea sa o mulțime de puncte de interes comerciale și sociale. Aici se găsesc multe locuri de odihnă, sunt cafenele, restaurante, pizzerii, magazine și bănci. Foarte aproape este Spitalul Clinic Municipal, este Piața alimentară Mihai Viteazul, sunt școli, grădinițe și se află Parcul Mihai Eminescu și Parcul Pădurice. Printre vecinii semnificativi se poate de evidențiat: Palatul Szantay, Palatul Neumann, Palatul Justiției și Primăria Arad. Distanța de la apartamente până în centrul orașului este de doar 1,1 km, unde se ajunge în numărate minute pe jos. Distanța de la blocurile locative până la Aeroportul Internațional Arad este de – 4,3 km.

Caracteristici generale a complexului rezidențial

Complexul locativ are construite trei corpuri de apartamente cu 6 etaje, care au un stil arhitectural modern și atrăgător. Structura constructivă constă dintr-o fundație de tip radier general din beton armat cu suprastructura din stâlpi, diafragme și planșee din beton armat. Zidăria pereților exteriori este efectuată din cărămidă și are grosimea de 30 cm și din exterior dispune de o termo-izolație cu polistiren expandat, cu vată bazaltică apoi este finisată cu tencuieli decorative și tablă. Pereții interiori sunt clădiți din cărămidă și dispun de o fonoizolație calitativă, pereții despărțitori între apartamente sunt dubli clădiți. Blocurile de apartamente sunt dotate cu ascensoare silențioase cu capacitatea de ridicare a 8 persoane. Există construită și parcare subterană și sunt amenajate locuri de paracre supraterane. În incinta Complexului locativ este acces controlat și securizat, doar pentru rezidenți. De asemenea ansamblul rezidențial „Arad Plaza” are construite și spații de birouri.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Arad Plaza” propune peste 100 de apartamente spațioase, care nu se aseamănă unul cu altul și are apartamente cu grădini suspendate. Suprafața apartamentelor de tip „Loft” și „Studio” începe de la 57 mp și ajunge la 65 mp. Apartamentele cu 2 camere cuprind suprafața între 75 mp – 93 mp. Locuințele cu 3 camere au spațiul de la 94 mp până la 121. Suprafața apartamentelor cu 4 camere este de la 116 mp până la 143 mp iar Penthouse-le ating suprafața până la 376 mp. Toate locuințele sunt absolut finisate cu finisaje foarte calitative, cu faianță și gresie antiderapantă de calitate superioară, pardoselile din camere și hol sunt placate cu parchet laminat de 8 mm, pereții sunt finisați cu vopseli lavabile de culoare albă. Ușa de la intrare este din metal, este termoizolantă și este montată. Tâmplăria exterioară dispune de profil PVC, cu trei foi de sticlă și are geam termopan cu LOW-E. În interior sunt instalate uși din MDF. Băile sunt echipate și dotate cu obiecte sanitare și accesorii. Locuințele sunt contorizate individual și au racord la apă, gaze, canalizase și sunt branșate la rețeaua electrică. În apartamente sunt instalații sanitare, corpuri de iluminat, la bucătărie este instalată mașina de gătit. Sistemul de încălzire funcționează prin centrală termică murală în condensații (24 kw) și radiatoare din oțel de tip panou (cu robinete). Există dotări și cablaj pentru sistemul de interfon, cablu TV, internet și telefonie.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Arad Plaza” este Compania „Wallberg Properties”.

Metode de achitare

Credit imobiliar, credit Prima Casă, rate de la Dezvoltator sau plata din resurse proprii.

Mai multe informații utile, amănunte, informații despre sistemul constructiv, dotări și finisaje și despre cum se poate de cumpărat locuințe luxoase direct de la Dezvoltator, aflați de pe web site-ul ansamblului rezidențial „Arad Plaza”.

Arad Plaza dinamica prețului minim pentru m² în €

Mai 20191000 €
Aprilie 2019980 €
Decembrie 2018979 €

Unde se află Arad Plaza?

bd. Revoluției, 52-54, Arad.

Termen de finalizare Arad Plaza?

Corp A, Corp B, Corp C – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Arad Plaza în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Arad Plaza din Arad?

Dezvoltătorul Arad Plaza este – Wallberg Properties.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC