Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sunnyville Plus
în Brașov

Apartamente
de la ‍96 014 €
Prețul / m2
de la ‍1 383 € +TVA
Adresă
str. Carpatilor, 24, Brasov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str.Carpatilor, nr 24, Brasov (Bloc 1)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Sunnyville Plus

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 1 aprilie 2024
2 camere
63.01–78.83 m2
de la ‍1 383 € +TVA / m2de la ‍96 014 € +TVA

Sunnyville Plus pe hartă Brașov

str. Carpatilor, 24, Brasov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzirie prin pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente77
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțime11
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camerestudiouri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46 – 151 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Sunnyville Plus” este al treilea proiect rezidențial dezvoltat de către „Wallberg Properties” în zona Răcădău, de unde este acces facil către centrul orașului Brașov dar și totodată în apropiere de locuințele noi se află regiuni pitorești cu natură frumoasă.

Conceptul proiectului imobiliar

Complexul imobiliar „Sunnyville Plus” este o comunitate de locuințe de lux, concepută pentru a oferi rezidenților o viață fericită și împlinită în apartamente de Premium clasă. Ansamblul imobiliar prezintă o clădire locativă modernă realizată la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Aspectul imobilului este foarte plăcut și mult atractiv. Blocul locativ este format din cadre din beton armat și la construcția sunt utilizate cele mai inovative tehnologii și ce le mai calitative și durabile materiale.

În incinta complexului locativ „Sunnyville Plus” sunt proiectate în total 77 apartamente de lux, dintre care locuințe cu o cameră de tip – Studio sunt proiectate un număr de 7 unități, apartamentele cu 2 camere sunt concepute cu un număr total de 56 proprietăți și sunt 14 apartamente cu 3 camere și unul cu 4 camere. În vânzare sunt prezentate locuințe excepțional proiectate cu mai multe tipologii de scheme, dar toate satisfac cerințele cumpărătorilor și viitorilor locatari. De asemenea în incinta complexului de locuințe sunt proiectate și apartamente de tip – Penthouse, cu spații generoase de aproximativ 90 mp, de unde se deschid vederi fascinante asupra vecinătăților și Brașovul se așterne ca pe palme. Absolut toate proprietățile locative dispun de balcoane confortabile, ce sunt proiectate să fie de tip – Logie, de un aspect și o caracteristică unică din Brașov și acestea oferă protecție de ploaie, protecție de ninsoare și împotriva intemperiilor, toate sunt organizate primitoare și luminoase. La fel și toate apartamentele sunt foarte luminoase datorită spațiilor generos vitrate, ce asigură locuințele cu multă lumină naturală. Proprietățile locative sunt gândite să corespundă tuturor cerințelor de confort și acestea să fie oferite la cele mai înalte standarde, astfel fiecare apartament se poate livra cu instalații ale sistemului inovativ „Smart Home”, ce permite un control complet a locuinței din orice punct al lumii prin intermediul aplicației de pe orice dispozitiv (tabletă, smartphone). Astfel fiecare locatar își poate verifica și programa temperatura locuinței, poate conecta și închide curentul electric, jaluzelele, apa, sistemul de climatizare și multe alte funcții. Datorită faptului că instalațiile sistemului termic sunt conduse prin pardoseală, rezidenții profită de un grad sporit de confort termic. În exploatare întreg complexul se va preda cu racordare totală la toate utilitățile generale și în fiecare unitate locativă va fi racordare la sistemul de canalizare și la sistemul de alimentare cu apă curentă, instalațiile de gaze se vor conduce până la poziții inclusiv cu detectori de gaz și toate locuințele se vor asigura cu curent electric plus pentru controlul consumului de gaz, curent și apă în fiecare apartament sunt prevăzute contoare individuale și apometre

Ansamblul de locuințe „Sunnyville Plus” este dezvoltat de către compania „Wallberg Properties”, care este recunoscută la nivel național datorită proiectelor sale și este unicul Dezvoltator Imobiliar de pe piața construcțiilor de pe piața Brașovului nominalizat – „Dezvoltator Imobiliar al anului 2018 din România”. Compania „Wallberg Properties” are o experiență de peste 14 ani orientați spre confortul clienților săi și cu o deosebită atenție alege locația proiectelor sale, cu o mare răspundere construiește obiecte imobiliare calitative, moderne și atractive și oferă cumpărătorilor mai multe modalități de plată flexibile, cu acceptarea creditelor ipotecare cu un avans minim.

Dragi cumpărători și viitori locatari, sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului rezidențial „Sunnyville Plus” și să contactați managerii de vânzări, care vă vor consulta cu toate informațiile depline despre construcția imobilelor și despre finisajele interioare utilizate.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sunnyville Plus?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sunnyville Brasov.

Unde se află Sunnyville Plus?

str. Carpatilor, 24, Brasov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sunnyville Plus din Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă m² în Sunnyville Plus?

M² în acest complex costă de la ‍1 383 € +TVA.

Termen de finalizare Sunnyville Plus?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – Finalizare în 2024 tr. 4 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC