Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sunnyville Plus
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍990 € +TVA
Adresa
str. Carpatilor, 24, Brasov

Schițe și prețuri în Sunnyville Plus

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 11 aprilie
2 camere69.13–78.83 m2de la ‍990 € +TVA / m2de la ‍68 936 € +TVA
3 camere93.2–101.39 m2de la ‍1 037 € +TVA / m2de la ‍96 640 € +TVA

Sunnyville Plus pe hartă Brașov

str. Carpatilor, 24, Brasov

Etape dezvoltare

Sunnyville Plus
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncălzirie prin pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente77
Număr clădiri1
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțime11
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camerestudiouri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–151

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul de locuințe „Sunnyville Plus” este al treilea proiect rezidențial dezvoltat de către „Wallberg Properties” în zona Răcădău, de unde este acces facil către centrul orașului Brașov dar și totodată în apropiere de locuințele noi se află regiuni pitorești cu natură frumoasă.

Conceptul proiectului imobiliar

Complexul imobiliar „Sunnyville Plus” este o comunitate de locuințe de lux, concepută pentru a oferi rezidenților o viață fericită și împlinită în apartamente de Premium clasă. Ansamblul imobiliar prezintă o clădire locativă modernă realizată la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Aspectul imobilului este foarte plăcut și mult atractiv. Blocul locativ este format din cadre din beton armat și la construcția sunt utilizate cele mai inovative tehnologii și ce le mai calitative și durabile materiale.

În incinta complexului locativ „Sunnyville Plus” sunt proiectate în total 77 apartamente de lux, dintre care locuințe cu o cameră de tip – Studio sunt proiectate un număr de 7 unități, apartamentele cu 2 camere sunt concepute cu un număr total de 56 proprietăți și sunt 14 apartamente cu 3 camere și unul cu 4 camere. În vânzare sunt prezentate locuințe excepțional proiectate cu mai multe tipologii de scheme, dar toate satisfac cerințele cumpărătorilor și viitorilor locatari. De asemenea în incinta complexului de locuințe sunt proiectate și apartamente de tip – Penthouse, cu spații generoase de aproximativ 90 mp, de unde se deschid vederi fascinante asupra vecinătăților și Brașovul se așterne ca pe palme. Absolut toate proprietățile locative dispun de balcoane confortabile, ce sunt proiectate să fie de tip – Logie, de un aspect și o caracteristică unică din Brașov și acestea oferă protecție de ploaie, protecție de ninsoare și împotriva intemperiilor, toate sunt organizate primitoare și luminoase. La fel și toate apartamentele sunt foarte luminoase datorită spațiilor generos vitrate, ce asigură locuințele cu multă lumină naturală. Proprietățile locative sunt gândite să corespundă tuturor cerințelor de confort și acestea să fie oferite la cele mai înalte standarde, astfel fiecare apartament se poate livra cu instalații ale sistemului inovativ „Smart Home”, ce permite un control complet a locuinței din orice punct al lumii prin intermediul aplicației de pe orice dispozitiv (tabletă, smartphone). Astfel fiecare locatar își poate verifica și programa temperatura locuinței, poate conecta și închide curentul electric, jaluzelele, apa, sistemul de climatizare și multe alte funcții. Datorită faptului că instalațiile sistemului termic sunt conduse prin pardoseală, rezidenții profită de un grad sporit de confort termic. În exploatare întreg complexul se va preda cu racordare totală la toate utilitățile generale și în fiecare unitate locativă va fi racordare la sistemul de canalizare și la sistemul de alimentare cu apă curentă, instalațiile de gaze se vor conduce până la poziții inclusiv cu detectori de gaz și toate locuințele se vor asigura cu curent electric plus pentru controlul consumului de gaz, curent și apă în fiecare apartament sunt prevăzute contoare individuale și apometre

Ansamblul de locuințe „Sunnyville Plus” este dezvoltat de către compania „Wallberg Properties”, care este recunoscută la nivel național datorită proiectelor sale și este unicul Dezvoltator Imobiliar de pe piața construcțiilor de pe piața Brașovului nominalizat – „Dezvoltator Imobiliar al anului 2018 din România”. Compania „Wallberg Properties” are o experiență de peste 14 ani orientați spre confortul clienților săi și cu o deosebită atenție alege locația proiectelor sale, cu o mare răspundere construiește obiecte imobiliare calitative, moderne și atractive și oferă cumpărătorilor mai multe modalități de plată flexibile, cu acceptarea creditelor ipotecare cu un avans minim.

Dragi cumpărători și viitori locatari, sunteți invitați să vizitați pagina web a complexului rezidențial „Sunnyville Plus” și să contactați managerii de vânzări, care vă vor consulta cu toate informațiile depline despre construcția imobilelor și despre finisajele interioare utilizate.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sunnyville Plus?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Sunnyville Plus?

str. Carpatilor, 24, Brasov.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sunnyville Plus în Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Sunnyville Plus?

Metru pătrat în acest complex costă de la 990 € +TVA.

Termen de finalizare Sunnyville Plus?

Sunnyville Plus – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC