Previzualizare foto – fotografie originală aici

Red 9
în Arad

Prețul / m2
de la ‍799 €
Dezvoltator
Adresa
str. Roșiorilor, 22, Arad

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Roșiorilor, 22, Arad (Bloc R34)
6 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2022

Schițe și prețuri în Red 9

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 14 februarie 2023
1 camere57.81–65.28 m2de la ‍991 € / m2de la ‍57 336 €
2 camere58.08–106.84 m2de la ‍955 € / m2de la ‍55 514 €
3 camere103.71–133.21 m2de la ‍854 € / m2de la ‍102 921 €
4 camerede la 146.6 m2prețul se clarifică

Red 9 pe hartă Arad

str. Roșiorilor, 22, Arad

Ipoteca pentru Red 9

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţicompletat in mijloc de o zona de agrement cu piste de alergat, locuri de joacă, piste de biciclete, un parc pentru animale de companie, zone de relaxare și a unui amfiteatru dedicat desfășurării de evenimente în aer liber
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeD+P+5E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe57,81–143,13

Informații despre Ansamblul rezidențial

Prezentarea locației complexului

În inima orașului Arad se găsește prestigios amplasat ansamblul rezidențial „RED 9”. Adresa complexului locativ este: strada Roșiorilor, numărul 22, orașul Arad. Vecinii apropiați ai complexului locativ sunt: Mall-ul „Atriu Center” și Stadionul „Francisc von Neumann” UTA Arad. În zona de amplasare a blocului locativ se află: Grădinița Licurici, Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului și Colegiul Național „Vasile Goldiș”. Locatarii clădirii de apartamente au posibilitatea de a se folosi de următoarele puncte de interes: Market-ul Penny Market, sunt cafenele, pizzerii, sucursale bancare și farmacii, iar la doar 1500 de metri de la casa locativă funcționează hipermarket-ul Kaufland, supermarket-ul LIDL și este fast food-ul KFC. Distanța până la Piața Gării este de 1,8 km. Distanța până la Aeroportul Internațional Arad este de 5,3 km.

Tehnologia casei și structura ansamblului rezidențial

Ansamblul locativ „RED 9” este construit retras la o distanță de 100 de metri de la strada principală. Cu un regim de înălțime - Demisol plus parter plus 4 etaje locative și plus penthouse-uri (etaj retras). Construcția clădirii locative este realizată pe cadre din beton armat cu toate închiderile din cărămidă. Aspectul exterior al casei este foarte modern, dispune de un stil original, unde perfect culoarea roșie se evidențiază pe fonul alb al tencuielii, iar culoarea maro al parterului oferă o senzație de durabilitate și trăinicie imobilului. Imobilul este proiectat cu balcoane deschise și dotate cu balustrade din sticlă securizată și are terase generoase. Blocul rezidențial este echipat cu un lift ultra modern și silențios. În curtea complexului este prevăzut pentru activitățile sociale – un amfiteatru. De asemenea este proiectat și un spațiu comercial. În curtea comună sunt amenajate piste pentru biciclete și sunt plantate spații verzi. Locurile de parcare și spațiile de depozitare sunt proiectate de tip – boxe și sunt amplasate subterane, precum la dispoziția locatarilor și oaspeților există și locuri de parcare supraterane. În curtea complexului rezidențial este asigurat acces controlat și blocul rezidențile „RED 9” are instalat sistem de interfonie.

Apartamente inteligent compartimente și complet echipate

Ansamblul rezidențial „RED 9” cuprinde apartamente cu două și trei camere. Suprafețele locuințelor variază între 56 mp și 150 mp, iar suprafețele teraselor și grădinilor sunt oferite de la 26 până la 93 mp. Stăpânii locuințelor de la parterul casei se bucură de grădinile private. Iar locatarii din apartamentele de la etaj beneficiază de balcoane simpatice, iar penthouse-urile facilită de terase impresionante.

Apartamentele se predau cu pereții vopsiți cu lavabil și beneficiază de următoarele dotări:

 • parchet pe pardoseală,
 • uși celulare interioare,
 • gresie pentru pardoselile băilor și bucătăriilor,
 • faianță pe blatul de la bucătării și pereții blocurilor sanitare,
 • obiecte sanitare,
 • apometre,
 • contor de gaz,
 • contor pentru electricitate,
 • centrală termică proprie pentru fiecare apartament,
 • calorifere instalate,
 • ferestre cu geam termopan montate.

Apartamentele au CATV, telefonie și pentru toți rezidenții cartierului „Red 9” este prevăzut wi-fi gratuit. Achiziționarea imobilelor poate fi efectuată prin plata cash sau prin intermediul finanțării bancară - credit bancar (ipotecar sau imobiliar) sau programul Prima Casă. Cel mai bun preț al apartamentelor complexului locativ „RED 9” este oferit cumpărătorilor la plata integrală. Dezvoltatorul complexului locativ „RED 9” este compania „ARED”, care face parte din grupul Albert Holding și activează pe piața dezvoltării proiectelor imobiliare din anul 2005. Mult mai multe poze ale complexului, toate schemele apartamentelor, detalii de finisare, amănuntele locuințelor, disponibilitatea și contactele consultanților de vânzări le găsiți afișate pe website-ul ansamblului rezidențial „RED 9”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Red 9?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc RED 9 ARED CITY, RED ARED.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Red 9 în Arad?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Red 9?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍799 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Red 9 în Arad?

Modalități de plata în Red 9: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Red 9?

Bloc R32, Bloc R33, Bloc R34, Bloc R 35 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC