Previzualizare foto – fotografie originală aici

Adora Central
în Arad

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
Bd. Augustin Doinas, Arad

Mai detaliat despre blocuri

Bd. Augustin Doinas, Arad (corp A)
5 etaje
În desfășurare
tr. 1 2023
Finalizare în 2024 tr. 1
În desfășurare
Bd. Augustin Doinas, Arad (corp B)
5 etaje
În desfășurare
tr. 1 2023
Finalizare în 2024 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Adora Central

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 13 februarie 2024
2 camere
60.03–61.95 m2
preț la cerere
3 camere
80.55–132.9 m2
preț la cerere
4 camere
132.9–156.4 m2
preț la cerere

Adora Central pe hartă Arad

Bd. Augustin Doinas, Arad

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţi aer condtionat, centrala termica si videointerfon incluse
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente50
🟧 Număr clădiri2 corp
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatemonitorizare video 24/7 si acces securizat in interiorul complexului
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajepremium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe60.03 – 156.4 m²

Despre ansamblu rezidențial

În zona centrală a Aradului, cu o poziționare excelentă se află dezvoltat noul ansamblu rezidențial „Adora Central”

Avantajele locuințelor

 • Poziționare perfectă în apropierea centrului orașului.
 • Vecinătatea multor puncte comerciale, organizațiilor educaționale, instituțiilor financiare și a punctelor sociale și culturale.
 • Apartamentele sunt finisate „la cheie”.
 • Organizate sunt parcări securizate.
 • Complexul locativ dispune de monitorizare video 24/7 și are acces securizat

Adresa locuințelor noi

Ansamblul rezidențial „Adora Central” se află localizat pe Bulevardul Augustin Doinaș în orașul Arad. Pe pagina noastră Korter.ro este oferită posibilitatea de a vedea cum sunt amplasate blocurile pe hartă.

Împrejurimile și vecinii complexului

 • La o distanță de 900 m față de complexul locativ se află Parcul Mihai Eminescu.
 • Vis-a-vis de locuințele noi este salonul de înfrumusețare Studio Glow Arad.
 • La 210 metri funcționează supermarketul Profi City, ACA Market Pike Place (270 m), Piața Agroalimentară Mihai Viteazul (300 m), LIDL (600 m).
 • Școala Generală Nr. 4 (140 m), Colegiul Național „Vasile Goldiș” (150 m), Grădinița cu program prelungit Nr. 1 (350 m), Școala Smiley Club (400 m), Grădinița cu program prelungit Nr. 20 (800 m), Facultatea de Educație Fizică și Sport (850 m), Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Henri Coandă (900 m), Universitatea „Aurel Vlaicu” (1 km), Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară (1,1 km), Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” (1,2 km).
 • Puncte medicale: Rapid Consult (100 m), centrul medical Dermaestetics (120 m), stomatologia PRO-DENT-ESTETICA (150 m), farmacia Sinapis (210 m), Spitalul Clinic Municipal (290 m), Spitalul Oftalmologie (400 m), Farmacia Dr. Max (550 m), Quality Dental (700 m), Noua Farmacie (900 m).
 • Restaurante: The Garden (150 m), SUMMER (200 m), Pizza Viteazul Piața Mică (240 m), Prăjitoria De Cafea (260 m), Soft Coffee (290 m), Piccolo Bistro (400 m), KFC (650 m).
 • Piscina Publică Amefa-AMC se află la o distanță de 400 m de la complexul locativ, iar la 550 de metri funcționează sala de fitness XOX GYM INTIM.
 • Banca Transilvania (400 m), UniCredit Bank (450 m), Raiffeisen Bank (750 m).

Acces imediat către parc, distanțe mici până la magazine, grădiniță și școală, apropierea de locul de muncă și de centrul orașului – acestea sunt criteriile principale la alegerea localizării noului apartament, dar și localizarea este unul din criteriile principale care influențează asupra prețului imobilelor. Vă invităm să treceți pe harta Korter.ro, unde sunt selectate mai multe imobile noi accesibile în vânzare în această zonă.

Puncte cheie

 • Până la Gara din Arad este de parcurs un kilometru;
 • Primăria orașului Arad se află la o distanță de 950 m față de complexul rezidențial;
 • Aeroportul Internațional din Arad se află la 4,2 km.

Prezentarea proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Adora Central” se compune din 2 corpuri de imobil cu un egal regim de înălțime: Parter plus 5 Etaje. Blocurile rezidențiale sunt atractive, au aspecte moderne și elegante, pozele cărora sunt prezentate pe web pagina Korter.ro.

Imobilele sunt realizate pe carcase din cadre de beton armat și cărămidă cu sistem fiabil de izolație termică exterioară, iar compartimentările interioare sunt zidite din BCA pentru un nivel mai înalt de izolare fonică. Materialele și tehnologiile folosite la construcția blocurilor de apartamente sunt de calitate înaltă și dispun de un grad superior de eficiență termică, ce semnificativ reduce consumul de energie și cheltuielile la facturi. De un grad înalt de izolare termică și fonică sunt ferestrele instalate cu geam termopan, care au balamale oscilobatante cu deschidere clasică și rabatare. Corpurile de iluminat instalate la spațiile comune dispun de becuri economice și sunt controlate și accesate de către senzorii de mișcare, astfel se obțin costuri mai mici la întreținere. La casa scării instalate sunt lifturi moderne și sigure.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane cu un număr suficient pentru fiecare apartament. Accesul este securizat în incinta complexului.

Unități locative

În total în complexul locativ „Adora Central” prezentate sunt 50 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Pe site-ul Korter.ro sunt prezentate schemele și prețurile locuințelor. Apartamentele se vând finisate cu materiale de calitate înaltă. Grupurile sanitare sunt complet echipate și dispun de cadă sau duș, au instalate lavoare și vase wc suspendate cu rezervoare încastrate, toate cu baterii și plus câte o oglindă. Bucătăriile și camerele de baie sunt finisate cu gresie și faianță de import (Italia și Spania), care este oferită la alegerea rezidenților din catalogul de modele al dezvoltatorului. Pardoselile dormitoarelor și a livingurilor sunt placate cu parchet laminat Eger pentru trafic intens, cu grosimea plăcilor de 8 mm și cu o folie pentru transfer termic de 3 mm, acesta este rezistent la apă și culoarea plăcilor poate fi aleasă din catalogul dezvoltatorului. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie. Apartamentele dispun de sistem de condiționare cu aparate de aer condiționate, sistem de acces prin interfon video, este internet prin fibră optică și racordare la utilități: curent, apă, gaz și canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Adora Central” este Grupul R. I. M., care este o companie responsabilă din vestul României.

Pentru mai multe informații despre complexul rezidențial „Adora Central” vă invităm să treceți de pe site-ul nostru Korter.ro direct pe pagina Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Adora Central?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Adora Central by Rim, Rim Central.

Unde se află Adora Central?

Bd. Augustin Doinas, Arad.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Adora Central din Arad?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Adora Central?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Adora Central?

corp A, corp B – Finalizare în 2024 tr. 1 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC