Previzualizare foto – fotografie originală aici

Toscana Residence
în Arad

Prețul / m2
de la ‍750 € +TVA
Adresa
str. Constituției, 103, zona Aradul Nou, Arad

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
Multiplex
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021

Schițe și prețuri în Toscana Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
Casede la 169 m2de la ‍751 € +TVA / m2de la ‍127 000 € +TVA

Toscana Residence pe hartă Arad

str. Constituției, 103, zona Aradul Nou, Arad

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrală electrică fotovoltaică
🟧 Liftnu
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile înșiruite, vile duplex, vile individuale

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu optiuni de finisaje la alegere în limita unui buget
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața apartamente128–169 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul imobiliar „Toscana Residence Arad” se află dezvoltat pe strada Constituției, la numărul 103, în zona celui mai nou cartier rezidențial Aradul Nou din orașul Arad. În vecinătate locuințelor noi se află Iazul Sportivilor, sunt multe zone verzi și de la case este acces facil către punctele de interes, către școli, grădinițe și magazine. De la complexul de locuințe sunt ieșiri către bulevardele principale ale orașului și este acces facil către autostrada A1, iar distanța până în centrul orașului Arad este de 5,5 km, sunt 7,3 km până la Gara din Arad și este de parcurs o distanță de aproximativ 8 km – 9 km până la Aeroportul Internațional din Arad.

Prezentarea ansamblului de locuințe realizate în stil Toscan

Complexul de locuințe „Toscana Residence Arad” este compus din vile și case concepute în mai multe tipuri: „Simple”- individuale, „Duplex” și „Multiplex” – vile înșiruite, casele au un regim de înălțime egal cu Parte și plus un Etaj. Toate imobilele complexului rezidențial sunt proiectate într-un egal stil arhitectural – Toscan.

Structura constructivă a caselor este realizată în baza cadrelor din beton armat cu stâlpi (samburi), centuri și cu planșee din beton armat, iar toate închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt zidite din blocuri ceramice eficiente termic și fonic. Pe exterior fiecare casă dispune de un sistem de izolare termică cu grosimea de 100 mm fiabil placat. Toate ferestrele și ușile instalate continuă stilul de design - „Toscan” și au camere de aer de tip termopan plus sunt instalate toate obloanele. La intrare în case toate treptele, contratreptele și pardoselile sunt placate cu gresie antiderapantă de exterior.

În curtea ansamblului de locuințe sunt amenajate zone verzi și organizate spații de agrement, fiecare casă dispune de curte închisă și de parcare supraterană pentru două automobile prevăzută în curtea proprie. Atât străzile interioare din complex cât și străzile de acces către locuințe, toate sunt asfaltate.

Suprafețele, utilajele și finisajele vilelor

Casele din incinta ansamblului rezidențial „Toscana Residence Arad” sunt foarte atractive și oferă rezidenților o viață confortabilă la cele mai înalte standarde. Imobilele sunt proiectate cu scheme ingenioase cu 5 camere și au spații funcționale și dispun de suprafețele construite de la 128 mp până la 169 mp, iar suprafețele terenurilor variază între 250 mp și 700 mp. În total în complex sunt oferite 12 case de tip – Duplex, ce însumează 24 de locuințe și sunt 32 de case de tip – „Înșiruite”. Locuințele beneficiază de terase superbe, ce sunt finisate cu plăci de gresie antiderapantă și sunt fiabil hidroizolate și termoizolate cu materiale rezistențe la intemperii.

În vânzare casele sunt prezentate complet finisate cu materiale și finisaje oferite la alegerea cumpărătorului în limita bugetului prestabilit de către Dezvoltator. Pardoselile și pereții zonelor umede (băi și bucătării) dispun de placaje cu gresie și faianță, iar pardoselile livingurilor, dormitoarelor, holurilor și coridoarelor sunt placate cu parchet laminat. În camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare moderne, toate din aceeași gamă de design cu lavoar, vas wc și căzi de 180 cm. Toate ușile interioare sunt instalate și sunt de tip monobloc, iar ușile de acces sunt din metal la fel de tip monobloc. Sistemul termic este autonom pentru fiecare locuință și acestea dispun de individuale centrale termice - electrice – fotovoltaice și sunt instalate calorifere în toate încăperile și port – prosoape în camerele de baie. Instalațiile electrice sunt efectuate în conformitate cu toate normele în vigoare, sunt instalate prizele, întrerupătoarele și panourile și toate circuitele sunt prevăzute cu corespunzătoare protecții electrice, de asemenea în case sunt instalații de curent slabi pentru telefonie și televiziune.

Pentru a vă programa la o vizită în ospeție la casele complexului rezidențial și pentru o întâlnire cu agentul imobiliar, vă rugăm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului de locuințe „Toscana Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Toscana Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Toscana Residence?

str. Constituției, 103, zona Aradul Nou, Arad.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Toscana Residence în Arad?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Toscana Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍750 € +TVA.

Termen de finalizare Toscana Residence?

Multiplex, Duplex, Simplex – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC