Previzualizare foto – fotografie originală aici

Apollo D’or Downtown Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Apolodor, 12-14, Sector 5, București

Mai detaliat despre blocul

str. Apolodor, 12-14, București (Apollo D’or Downtown Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Apollo D’or Downtown Residence pe hartă București

str. Apolodor, 12-14, Sector 5, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, curte interioară, generator electric situaţii de urgenţă, rezervor de apă, centrul Vechi la 5 minute
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală, aer conditionat marca Daikin de tip Duct in livinguri si de tip Split in dormitoare
🟧 Lift2 lifturi marca Kone
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente40
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare48 locuri de parcare subterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E+5R
🟧 Securitateacces securizat, pază și supraveghere video 24/24
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe56.21–131.73 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și avantajele locației

Complexul imobiliar „Apollo D’or Downtown Residence” se află amplasat în inima capitalei, pe strada Apolodor, nr. 12-15, sectorul 5, București. Având o locație ultracentrală complexului locativ oferă rezidenților acces rapid către orice zonă din oraș și către orice punct de interes. Aici în apropiere de casă se găsesc o mulțime de restaurante și cafenele, sunt parcuri și săli de fitness, de asemenea funcționează diverse magazine și supermarket-uri. Stația de Metrou Piața Unirii se află la doar 5 minute de la casă și sunt de parcurs în jur la 700 de metri. În două minute de la complex se poate ajunge la Parcul Izvor, Piața Națiunilor Unite și Piața Constituției, iar centrul Vechi și Piața Unirii se află la o distanță ce poate fi parcursă în zece minute maxim.

Concept de lux a complexului imobiliar

Clădirea locativă „Apollo D’or Downtown Residence” reprezintă un complex locativ modern și exclusivist. Regimul de înălțime al casei este: Subsol + Parter + 4 Etaje + 5 Etaj Retras. Fundația imobilului este de tip – radier general, elementele verticale sunt din diafragme și stâlpi din beton armat și cu o placă de peste subsol și între etaje de tip dală groasă. Absolut la toată zidăria este folosită cărămida Porotherm de 25 cm și 11,5 cm, respectiv pe exterior și interior. Subsolul clădirii este hidroizolat cu cuvă etanșă. Iar fațada are o termoizolare din polistiren expandat de 10 cm grosime. Tâmplăria montată este din aluminiu Schuco/Reynaers și are geam tripan cu înălțimea de 240 cm fără de a lua în considerație parapetul. În bloc funcționează două ascensoare silențioase de ultimă generație de marcă KONE, cu ajutorul cărora este organizat acces rapid către locurile de parcare. Parcarea subterană din complex oferă la dispoziția rezidenților un număr de 48 de locuri de parcare. Blocul de apartamente „Apollo D’or Downtown Residence” dispune de serviciu de administrare și are pază. Funcționează recepția și este proiectat un lobby primitor cu finisaje din piatră naturală. Pentru finisarea holurilor și spațiilor comune la fel este folosită piatra naturală și ceramica de tip – piatră naturală. În caz de urgență în imobil este dotat un generator de aprovizionare cu curent electric, de asemenea este și un rezervor de apă cu grup de pompare. Complexul dispune de o curte interioară cu grădini și la care scara interioară a blocului are ieșire directă. În bloc este construit un adăpost antiatomic de 108 mp.

Apartamente și dotări

Un număr de 40 de unități locative sunt proiectate în blocul locativ „Apollo D’or Downtown Residence”. Apartamentele sunt spațioase dispun de 2-3-4 camere și sunt bine compartimentate cu schițe cu terase generoase. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafețele de: 56,21 mp, 57,52 mp și 76,44 mp cu 2 băi. Toate apartamentele cu 3 camere dispun de 2 camere de baie și au astfel de suprafețe: 74,5 mp, 79 mp, 80,61 mp, 82,05 mp, 84,8 mp, 85,69 mp, 86,15 mp, 91 mp și 98,43 mp. Suprafețele apartamentelor cu 4 camere sunt generoase și au 127,6 mp și 131,73 mp, toate dispun de câte 3 camere de baie. Locuințele sunt proiectate cu schițe logice și confortabil compartimentate, precum și sunt echipate cu dotări de ultimă generație. Locuințele sunt complet finisate cu finisaje de clasă Premium. Gresia și faianța folosită este italiană și spaniolă. Parchetul placat este efectuat din lemn masiv și este triplu stratificat. Toate ușile instalate atât cele interioare cât și ușile de la intrare sunt produse în Italia. Sistemul de încălzire prevede termostate în toate încăperile și unitățile locative sunt dotate cu centrală termică proprie de apartamente de marcă Viessmann. Încălzirea este montată prin pardoseală cu instalații „Rehau. Toate instalațiile sanitare la fel sunt de marcă Rehau. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de la Roka-Gap/Ideal Standard, iar bateriile sanitare sunt de la Grohe/Hansgrohe. Aparatajul electric este instalat și este de la firma Legrand/Bticino, iar aparatele pentru aer condiționat sunt de la firma Daikin.

Pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Apollo D’or Downtown Residence” se află prezentate toate schițele apartamentelor cu poze și rondări 3D orientative, cu descrierea detaliată a sistemului constructiv și a finisajelor, de asemenea găsiți adresa, telefonul și alte contacte ale dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Apollo Residence, Apollo Downtown Residence.

Unde se află Apollo D’or Downtown Residence?

str. Apolodor, 12-14, Sector 5, București.

Termen de finalizare Apollo D’or Downtown Residence?

Apollo D’or Downtown Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Apollo D’or Downtown Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Apollo D’or Downtown Residence din București?

Dezvoltătorul Apollo D’or Downtown Residence este – City Garden.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC