Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Apollo D’or Downtown Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 321 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Apolodor, 12-14, zona Uranus, sector 5, București

Schițe și prețuri în Apollo D’or Downtown Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 18 mai
3 camere99.59–99.74 m2prețul se clarifică
4 camerede la 156.15 m2de la ‍1 320 € +TVA / m2de la ‍449 000 € +TVA

Apollo D’or Downtown Residence pe hartă București

str. Apolodor, 12-14, zona Uranus, sector 5, București

Etape dezvoltare

Apollo D’or Downtown Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Apollo D’or Downtown Residence

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, curte interioară, generator electric situaţii de urgenţă, rezervor de apă, centrul Vechi la 5 minute
Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală, aer conditionat marca Daikin de tip Duct in livinguri si de tip Split in dormitoare
Lift2 lifturi marca Kone
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr apartamente40
Număr clădiri1
Parcare48 locuri de parcare subterană
Regim inalțimeS+P+4E+5R
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat, pază și supraveghere video 24/24

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente56,21–131,73 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare și avantajele locației

Complexul imobiliar „Apollo D’or Downtown Residence” se află amplasat în inima capitalei, pe strada Apolodor, nr. 12-15, sectorul 5, București. Având o locație ultracentrală complexului locativ oferă rezidenților acces rapid către orice zonă din oraș și către orice punct de interes. Aici în apropiere de casă se găsesc o mulțime de restaurante și cafenele, sunt parcuri și săli de fitness, de asemenea funcționează diverse magazine și supermarket-uri. Stația de Metrou Piața Unirii se află la doar 5 minute de la casă și sunt de parcurs în jur la 700 de metri. În două minute de la complex se poate ajunge la Parcul Izvor, Piața Națiunilor Unite și Piața Constituției, iar centrul Vechi și Piața Unirii se află la o distanță ce poate fi parcursă în zece minute maxim.

Concept de lux a complexului imobiliar

Clădirea locativă „Apollo D’or Downtown Residence” reprezintă un complex locativ modern și exclusivist. Regimul de înălțime al casei este: Subsol + Parter + 4 Etaje + 5 Etaj Retras. Fundația imobilului este de tip – radier general, elementele verticale sunt din diafragme și stâlpi din beton armat și cu o placă de peste subsol și între etaje de tip dală groasă. Absolut la toată zidăria este folosită cărămida Porotherm de 25 cm și 11,5 cm, respectiv pe exterior și interior. Subsolul clădirii este hidroizolat cu cuvă etanșă. Iar fațada are o termoizolare din polistiren expandat de 10 cm grosime. Tâmplăria montată este din aluminiu Schuco/Reynaers și are geam tripan cu înălțimea de 240 cm fără de a lua în considerație parapetul. În bloc funcționează două ascensoare silențioase de ultimă generație de marcă KONE, cu ajutorul cărora este organizat acces rapid către locurile de parcare. Parcarea subterană din complex oferă la dispoziția rezidenților un număr de 48 de locuri de parcare. Blocul de apartamente „Apollo D’or Downtown Residence” dispune de serviciu de administrare și are pază. Funcționează recepția și este proiectat un lobby primitor cu finisaje din piatră naturală. Pentru finisarea holurilor și spațiilor comune la fel este folosită piatra naturală și ceramica de tip – piatră naturală. În caz de urgență în imobil este dotat un generator de aprovizionare cu curent electric, de asemenea este și un rezervor de apă cu grup de pompare. Complexul dispune de o curte interioară cu grădini și la care scara interioară a blocului are ieșire directă. În bloc este construit un adăpost antiatomic de 108 mp.

Apartamente și dotări

Un număr de 40 de unități locative sunt proiectate în blocul locativ „Apollo D’or Downtown Residence”. Apartamentele sunt spațioase dispun de 2-3-4 camere și sunt bine compartimentate cu schițe cu terase generoase. Apartamentele cu 2 camere sunt prezentate cu suprafețele de: 56,21 mp, 57,52 mp și 76,44 mp cu 2 băi. Toate apartamentele cu 3 camere dispun de 2 camere de baie și au astfel de suprafețe: 74,5 mp, 79 mp, 80,61 mp, 82,05 mp, 84,8 mp, 85,69 mp, 86,15 mp, 91 mp și 98,43 mp. Suprafețele apartamentelor cu 4 camere sunt generoase și au 127,6 mp și 131,73 mp, toate dispun de câte 3 camere de baie. Locuințele sunt proiectate cu schițe logice și confortabil compartimentate, precum și sunt echipate cu dotări de ultimă generație. Locuințele sunt complet finisate cu finisaje de clasă Premium. Gresia și faianța folosită este italiană și spaniolă. Parchetul placat este efectuat din lemn masiv și este triplu stratificat. Toate ușile instalate atât cele interioare cât și ușile de la intrare sunt produse în Italia. Sistemul de încălzire prevede termostate în toate încăperile și unitățile locative sunt dotate cu centrală termică proprie de apartamente de marcă Viessmann. Încălzirea este montată prin pardoseală cu instalații „Rehau. Toate instalațiile sanitare la fel sunt de marcă Rehau. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de la Roka-Gap/Ideal Standard, iar bateriile sanitare sunt de la Grohe/Hansgrohe. Aparatajul electric este instalat și este de la firma Legrand/Bticino, iar aparatele pentru aer condiționat sunt de la firma Daikin.

Pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Apollo D’or Downtown Residence” se află prezentate toate schițele apartamentelor cu poze și rondări 3D orientative, cu descrierea detaliată a sistemului constructiv și a finisajelor, de asemenea găsiți adresa, telefonul și alte contacte ale dezvoltatorului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Apollo D’or Downtown Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Apollo D’or Downtown Residence în București?

Se oferă spre vânzare 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Apollo D’or Downtown Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1321 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Apollo D’or Downtown Residence în București?

Modalități de plata în Apollo D’or Downtown Residence: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Rate la dezvoltator.

Termen de finalizare Apollo D’or Downtown Residence?

Apollo D’or Downtown Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC