Previzualizare foto – fotografie originală aici

LaroccA Residence
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Gladiolelor 13, zona Centrul Civic, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Gladiolelor 13, București (LaroccA Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

LaroccA Residence pe hartă București

str. Gladiolelor 13, zona Centrul Civic, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideo-interfon
🟧 Încălzireincalzire in pardoseala, climatizare multi split individual, centrala termica
🟧 Lift2 ascensoare marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente20
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime3
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe63–101 m²

Despre ansamblu rezidențial

În centrul capitalei localizat de istorie înconjurat

Ansamblul locativ „LaroccA Residence” este amplasat pe strada Gladiolelor, la numărul 13, în centrul orașului București. Fiind localizat în inima capitalei blocul locativ are acces imediat la toate punctele de interes: magazine, supermarketuri, farmacii, spitale, bănci, cafenele, restaurante, săli de fitness, organizații educaționale și instituții de învățământ, în proximitate sunt parcuri, muzee și monumente istorice. În apropiere de imobil circulă autobuze, tramvaie și este metrou. De la casa de apartamente „LaroccA Residence” până în Piața Unirii se ajunge pietonal parcurgând nu mai mut de un kilometru, Gara de Nord din București se află la circa 4 km și sunt 18,6 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 12,8 mp.

Detalii tehnice ale complexului locativ

Ansamblul locativ „LaroccA Residence” dispune de o clădire de apartamente modernă și complet funcțională. Blocul locativ are un regim de înălțime mic cu Subsol plus Parter și 2 Etaje, ce are o structură constructivă formată din beton armat și umplutura pereților realizată din materiale eficiente termic și fonic. Sistemul de izolație termică exterioară a blocului este format din vată bazaltică Kanuf, iar aspectul atractiv al clădirii este oferit de către fațada ventilată placată cu piatră naturală „Quartit”, la fel și intrările în bloc sunt finisate cu piatră naturală. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil din aluminiu de marca Reynaers, ce dispune de un sistem glisant de izolare termică perfectă. Blocul rezidențial este structurat cu două intrări (scări), la fiecare din care este organizat acces pentru persoanele cu dizabilități și la casa scării a ambelor intrări sunt instalate ascensoare de ultimă generație de la Schindler, acestea sunt confortabile și funcționează silențios. Accesul în incintă este controlat și se face prin sistem cu video-internet.

Parcările din incinta complexului rezidențial „LaroccA Residence” sunt organizate subterane și dispun de acces prin platformă cu sistem de degivrare.

Apartamente de lux

Complexul locativ „LaroccA Residence” dispune de 20 de unități locative excepționale, proiectate cu 2 și 3 camere decomandate și cu suprafețele de la 63 mp până la 101 mp. Se livrează imobilele finisate și au toate ușile interioare instalate, acestea sunt pline, au culoarea albă (mat), dispun de prindere triplă și au balamale ascunse, iar ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal și dispun de închidere multi punct. Camerele de baie sunt finisate într-un stil de design modern cu placări cu marmură naturală și sunt echipate cu obiecte sanitare și accesorii de la Delta Studio, accentul stilului este pus pe combinația efectivă a culorilor alb și negru. Toate instalațiile inginerești sunt realizate și sistemul de încălzire a unităților locative este prevăzut cu instalații termice de la Tece conduse prin pardoseală și cu centrale termice proprii Ferolli de un grad înalt de siguranță și cu funcționare ultra silențioasă, controlul temperaturii în interior și funcționarea centralelor poate fi controlată la distanță. Individual pentru fiecare apartament este instalat sistem de climatizare multi split, ce poate fi controlat prin wi-fi cu smartphone și fiecare locuință facilită de aer sănătos și nano purificat. Sistemul de electricitate este realizat și sunt instalate întrerupătoare cu ramă de sticlă touch screen. În locuințe este telefonie și internet prin fibră optică. Blocul rezidențial are racordare la utilități și apartamentele sunt asigurate cu gaze naturale, electricitate, sunt alimentate cu apă curentă (inclusiv și sistem de filtrare a apei) și branșate la canalizare.

Vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „LaroccA Residence” și să contactați direct Dezvoltatorul, pentru a achiziționa unul din cele mai ideale apartamente din centrul capitalei.

Acest proiect mai este numit și LaroccA Residence Gladiolelor.

Unde se află LaroccA Residence?

str. Gladiolelor 13, zona Centrul Civic, Sector 4, București.

Termen de finalizare LaroccA Residence?

LaroccA Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în LaroccA Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul LaroccA Residence din București?

Dezvoltătorul LaroccA Residence este – ACG Construction & Projects.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC