Previzualizare foto – fotografie originală aici
  Ansambluri rezidenţiale Constanța

Tomis Nord
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Santos, zona Tomis Nord, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Santos, zona Tomis Nord, Constanța (Proiectul Residential Tomis Nord)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 2
Indisponibil

Tomis Nord pe hartă Palazu Mare

str. Santos, zona Tomis Nord, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică, Incalzire prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 1‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–83 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă cu vecini foarte importanți

Complexul locativ „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” se află localizat pe strada Santos, în zona Tomis Nord din orașul Constanța. O astfel de amplasare a clădirii locative oferă mult confort din punct de vedere că în vecinătatea imediată se află magazinele Dedeman și Decathlon, sunt hipermarket-urile Selgros și Carrefour. Iar până la cele mai bune buticuri, cele mai interesante shopping-uri și cele mai gustoase fast food-uri din centrul comercial „Tom Shopping Mall” sunt de parcurs doar 950 de metri (unde se ajunge repede și ușor pe jos în maxim 12 minute). Și sunt 1500 de metri până la Vivo Mall.

 • De asemenea în apropiere de casa „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” funcționează instituții financiare, sunt farmacii, spitale (sunt doar 1,6 km până la Spitalul „Euromaterna”) și sunt multe instituții de învățământ.
 • Pe o rază de la 2,2 km până la 2,8 km se află: Liceul Teoretic „George Călinescu”, Școala Gimnazial Dimitrie Cantemir nr. 38, Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul”, Liceul Teoretic „Decebal” și Grădinița Nr. 12 „Amicii”.
 • Iar o distnță foarte mică de doar 3,6 km este până la malul Mării Negre și până la Luna Park.
 • Până la Piața Unirii din orașul Constanța sunt de parcurs 5,6 km, se ajunge în maxim 15 minute.
 • La 6,4 km de la complexul rezidențial „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” este Gara din Constanța.
 • La 20,3 km se află Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea generală a complexului

Clădirea locativă a complexului imobiliar „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” este construită cu un etaj la Subsol plus un Parter plus Trei Etaje cu apartamente. Carcasa casei rezidențiale este înălțată în baza cadrelor din beton armat și are umplutura închiderilor exterioare și interioare din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA) și plus la exterior este plasat un strat de sistem de izolație termică eficientă. Fațada clădirii dispune de culoarea albă și bej deschis, care foarte luminos se privește pe panorama cerului senin din partea de SUD - EST a României.

În interiorul blocului locativ toate spațiile publice, holurile comune și coridoarele sunt finisate în stil contemporan cu gust rafinat și cu materiale de lux – cu plăci din marmură și la casa scării sunt instalate balustrade din sticlă. Chiar dacă casa este construită cu un mic regim de înălțime, la dispoziția locatarilor funcționează pe vertical un ascensor silențios și modern, acesta se deplasează către toate etaje inclusiv și la etajul inferior de parcare. Transportul locatarilor are locuri special dedicate în subteranul casei rezidențiale „Proiectul Rezidențial Tomis Nord”. Pentru siguranță, pentru liniștea și confortul locatarilor în complex este instalat sistem cu interfon.

Prezentarea unităților locative

În complexul locativ „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. În vânzare se află oferite un număr total de 30 de apartamente, toate cu scheme decomandate și foarte bine compartimentate.

 • Apartamentele cu o cameră sunt proiectate cu spațiu generos de 54 mp;
 • Apartamentele cu două camere au suprafața construită de la 63 mp până la 72 mp;
 • Locuințele cu trei camere sunt proiectate cu suprafețe generoase de la 90 mp până la 270 mp.

Pentru fiecare apartament situat la parterul clădirii rezidențiale este prevăzută câte o parte persoană din curtea complexului. Iar fiecare apartament de la etaje beneficiază de balcoane generoase, care sunt proiectate de tip – deschise și sunt finisate cu materiale calitative și durabile. În apartamente este instalat sistem de încălzire prin pardoseală. Toate tavanele și pereții interiori din apartamente sunt tencuiți și vopsiți cu lavabil în culoarea albă. La intrare în fiecare locuință este instalată ușă de acces din metal. Clădirea dispune de racordare la utilități și are conexiune la țeava de gaze naturale, locuințele sunt aprovizionate cu apă și conectate la sistemul de alimentare cu curent electric și desigur că au branșament la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul ansamblului imobiliar „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” este compania Blue Sky Impex S.R.L., care funcționează cu succes din anul 2008 și vine în ajutorul cumpărătorilor cu oferte imobiliare impecabile din Constanța. Sunteți invitați să vizitați pagina web a companiei Blue Sky Impex S.R.L., unde găsiți toate informațiile detaliate despre apartamentele complexului locativ „Proiectul Rezidențial Tomis Nord” și unde sunt prezentate modelele de achiziționare, informații despre reduceri, discount-uri și contactele directe ale managerului de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Tomis Nord Residential Project, Santos Residence.

Unde se află Tomis Nord?

str. Santos, zona Tomis Nord, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Tomis Nord?

Proiectul Residential Tomis Nord – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tomis Nord în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tomis Nord din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Tomis Nord este – Blue Sky Impex.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC