Previzualizare foto – fotografie originală aici

Wohnhauser
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nisipului, zona Cristian, Brasov

Wohnhauser pe hartă Brașov

str. Nisipului, zona Cristian, Brasov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţizona agrement
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțime2
🟧 Tip imobilcase duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat

Ansamblul locativ „Complex Wohnhauser” se găsește amplasat într-o zonă de agrement, pe strada Nisipului, în comuna Cristian, din județul Brașov.

Casa locativă se învecinează cu Primăria din Cristian, care se află la o distanță de doar 300 de metri și la fel nu departe este Școala Gimnazială și Căminul Cultural. În apropiere de casă se află Stadionul și funcționează diverse magazine mici, este o pizzerie, farmacie, sunt vile și pensiuni.

De la casa rezidențială „Complex Wohnhauser” până în centrul orașului Brașov este de parcurs o distanță de circa 12 km, Gara se află la 13 km, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov se ajunge parcurgând aproximativ 18,5 km – 19 km.

Descriere generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Wohnhauser Residence” este prezentat cu o casă de locuințe de tip – Duplex, care are un regim de înălțime mic de Parter și plus o Mansardă, cu amprentă la sol de 65 mp și cu o orientație Sud-Vest, astfel că lumina naturală să alinte din plin toate încăperile.

Structura imobilului este formată din cadre din betona armat cu toate închiderile exterioare din zidărie din cărămidă Porotherm și pereții interiori și cu compartimentări la fel din cărămidă. Pe pereții perimetrali exteriori ai clădirii este aplicat un termosistem fiabil format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și densitatea de EPS80. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă de firma Sika, iar acoperișul clădirii este din țigle Bramac. Un nivel înalt de eficiență termică este asigurat locuințelor datorită ferestrelor instalate din profil PVC Salamander (bicolor) și cu sticlă termopană de tip „all season”. Aspectul clădirii este foarte atractiv și primitor, care dispune pentru relaxare și este favorabil pentru odihnă.

Ce ține de locurile de parcare, acestea sunt prevăzute supraterane în curte. Accesul către locuințe se face prin străzi amenajate, asfaltate și iluminate.

Descrierea apartamentelor

Imobilele complexului rezidențial „Complex Wohnhauser” dispun de o curte privată cu suprafața de 270 mp și locuințele sunt proiectate logic cu scheme funcționale cu 4 camere spațioase și cu suprafața total construită de 130 mp și suprafața utilă de 117 mp. Și locuințele facilită de scheme ultra confortabile, unde se află poziționate trei camere de baie, este o terasă cu mărimea de 12 mp și sunt două balcoane. La parter este proiectată camera de zi spațioasă, bucătăria, holul de acces, un spațiu de depozitare, un spațiu tehnic, ieșirea la terasă și la platforma de parcare direct din living. Iar la etaj se află poziționate trei dormitoare, două din care au acces către balcoanele proprii, sunt două blocuri sanitare, este holul și casa sării.

La dispoziția cumpărătorului locuințele se oferă finisate complet și se predau în variantă de finisare - la cheie. Pardoselile apartamentelor sunt turnate cu șape și sunt placate cu parchet Kronospan cu grosimea de 10 mm. Gresia și faianța sunt alese de cele mai moderne modele și de cea mai înaltă calitate. Toate obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie și acestea sunt alese de la firmele Cersanit și Gala, iar bateriile sunt de la firmele Grohe sau Casa Blanca. Fiecare imobil se încălzește individual prin centrală termică proprie. Toate instalațiile electrice sunt conduse în apartamente și toate prizele și întrerupătoarele sunt de la firma Schneider. La locuințe este racordat curentul electrică, este amenajare cu apă, gaze naturale și este branșament la canalizare.

Locuințele complexului „Wohnhauser” sunt dezvoltate de către compania de construcții „Altstadt Invest”, care sârguincios muncește și calitativ construiește obiecte imobiliare excepționale în zona Brașovului. Dezvoltatorul accepta plata cash pentru care oferă discount semnificativ și locuințele sunt accesibile prin credit bancar sau plata în rate.

Mai mult util despre locuințele complexului locativ, finisare, utilare, despre metodele de plată acceptate și contactele Dezvoltatorului, găsiți afișat pe pagina web a ansamblului rezidențial „Complex Wohnhauser”.

Acest proiect mai este numit și Case Altstad Nisipului.

Unde se află Wohnhauser?

str. Nisipului, zona Cristian, Brasov.

Termen de finalizare Wohnhauser?

Wohnhauser – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Wohnhauser în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Wohnhauser din Brașov?

Dezvoltătorul Wohnhauser este – Altstadt Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC