Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sinuhe Residence
în Brașov

Apartamente
de la ‍84 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 112 € +TVA
pe ‍580 €
Dezvoltător
Adresă
str. I. C. Brătianu, zona Tractorul, Brasov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. I. C. Brătianu, 29с ((Scara B))
4 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Sinuhe Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 8 ianuarie 2024
1 camere
39.77 m2
de la ‍2 112 € +TVA / m2de la ‍84 000 € +TVA
2 camere
65.14 m2
de la ‍2 665 € +TVA / m2de la ‍173 567 € +TVA

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu finisaje la alegere
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38 – 77 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Complexul de locuințe „Sinuhe Residnce” este dezvoltat într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare, ce este caracterizată ca o zonă de un grad înalt de siguranță și confort. Ansamblul rezidențial se află localizat pe strada I. C. Brătianu, în zona Tractorul din orașul Brașov. În apropiere de apartamentele noi funcționează supermarketurile Mega Image, LIDL, este Piața Agroalimentară Tractorul și la doar în câteva minute pietonal se află complexul comercial „Coresi Shopping Center” cu diverse buticuri, magazine, cafenele și restaurante, este hipermarketul Auchan și magazinul JYSK. În proximitatea complexului de locuințe se află oficiu poștal, este sector de poliție, sunt bănci și ATM-uri, saloane de înfrumusețare și localuri pentru sport. Nu departe de casa locativă este Școala „Prems”, se află Colegiul „Nicolae Titulescu”, este Școala Gimnazială Nr. 13, pentru cei mai mici funcționează centrul educațional „Koala Kids” și este Grădinița cu program normal Nr. 35.

De la complexul de locuințe „Sinuhe Residnce” este acces facil atât către centrul orașului cât și către căile ocolitoare și de la locuințele noi este ușor de ajuns până la punctele cheie din Brașov cu transport personal și cu mijloace de transport în comun, deoarece nu departe de blocul locativ - pe strada Nicolae Labiș sunt două stații de autobuz, o stație este la intersecție cu strada Liviu Rebreanu și o stație la intrarea pe strada Ioan Popasu. Distanța de la casa de apartamente până în Centrul Civic al Brașovului este de 3,8 km, până la Gară sunt de parcurs circa 3 km, iar până la Aeroportul Internațional din Brașov este o distanță de 14 km.

Detalii utile despre complexul de imobile

Ansamblul rezidențial „Sinuhe Residnce” este prezentat cu un bloc de locuințe de un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și plus un Etaj Retras și acesta este împărțit în trei scări locative. Casa de apartamente este realizată cu o structură constructivă bazată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și pereți interiori zidiți din cărămidă. Blocul locativ dispune de izolare termică între etaje și are izolație exterioară termică cu un strat din vată bazaltică cu grosimea de 10 cm și toate apartamentele sunt fiabil izolate fonic. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este cu profil PVC de la firma Salamander și are 7 camere termice și dispune de geam termopan (cu trei foi de sticlă).

Pentru copiii rezidenților în curtea complexului locativ „Sinuhe Residnce” sunt modern amenajate locuri de joacă cu echipamente sigure și în curte sunt 1300 mp plantați cu verdeață și peisagistic amenajați. Pentru parcarea transportului personal al locatarilor în incinta complexului locativ „Sinuhe Residnce” toate locurile de parcare sunt organizate supraterane. Și căile de acces către complexul locativ sunt asfaltate la fel ca și străzile interioare.

Scheme, suprafețe, detalii de finisare și utilare a apartamentelor

Proiectul rezidențial „Sinuhe Residnce” este prevăzute cu garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere. Unitățile locative sunt ergonomic proiectate și dispun de suprafețele de la 38 mp până la 77 mp. Apartamentele beneficiază de boxe de depozitare, au balcoane și terase. În vânzare locuințele sunt oferite complet finisate și fiecare cumpărător își poate personaliza locuința și are oferite la alegere toate finisajele interioare: plăcile de gresie, faianță, culoarea parchetului, ușile interioare și ușa de acces, ce este din metal. Toate rezervoarele din camerele de baie sunt incastrate și vasele wc sunt suspendate, camerele de baie sunt dotate cu bideu și au conduse toate instalațiile sanitare. Sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și fiecare unitate locativă are instalată câte o centrală termică proprie și sunt dotări cu termostate ambientale. Sistemul electric este realizat și blocul locativ se predă în folosință racordat la toate utilitățile generale.

Pentru contactele Dezvoltatorului și pentru mai multe detalii despre apartamentele noi, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Sinuhe Residnce”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sinuhe Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Bloc 8 Sinuhe Residence Brasov.

Unde se află Sinuhe Residence?

str. I. C. Brătianu, zona Tractorul, Brasov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sinuhe Residence din Brașov?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere.

Cât costă m² în Sinuhe Residence?

M² în acest complex costă de la ‍2 112 € +TVA.

Termen de finalizare Sinuhe Residence?

(Scara A), (Scara B), (Scara C) – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC