Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Brașov

Doppel House Cristian
în Cristian

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Preot Virgil, cartier Cristian, Brașov

Doppel House Cristian pe hartă Cristian

str. Preot Virgil, cartier Cristian, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăfundatiile, grinzile si planșeurile sunt realizate din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi
🟧 Încălziresistem de încălzire în pardoaseală, centrală termica individuala Nova Florida
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri10 duplex
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe111 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și descrierea localizării

Complexul locativ „Doppel House Cristian” este localizat pe strada Preot Virgil, în comuna Cristian din județul Brașov. Casele complexului au o așezare lângă natură, sunt ferite de agitația urbană și sunt amplasate în apropiere de drumul care face legătura comunei Cristian cu comuna Vulcan din același județ. De la casele locative până la Piața Sfatului se poate ajunge doar în 20 de minute. Până la Eliana Mall se ajunge în 10 minute cu transport personal și nu departe se află Castelul Bran și Cetatea Râșnov.

Descrierea complexului

Pentru prima fază a proiectului imobiliar „Doppel House Cristian” sunt prezentate 10 imobile cu un sistem de tip - duplex cu parter și etaj, cu terase și curte personală. Structura constructivă a imobilelor este realizată cu fundație, grinzi și planșeuri din beton armat. Zidăria pereților este efectuată din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm și cu un sistem de izolație termică din polistiren grafitat cu grosimea de 10 cm și cu densitatea de 100. Acoperișul este efectuat din țiglă BRAMAC. Fațada caselor este finisată în culori deschise și cu elemente din lemn la zonele aferente teraselor. Tâmplăria montată la case este din profil PVC de culoare maro (aproape de culoarea lemnului) cu 6 camere de izolare de la firma Barrier și cu geam termopan în trei rânduri. Ferestrele de la mansardă sunt de la firma Velux GGL. Fiecare vilă este împrejmuită cu gard din lemn care dispune de stâlpi din metal, în curte este amenajat gazon verde și sunt plantate plante ornamentale. Zona de parcare este amenajată cu dale și suprafața terenului pentru vile este de 250 mp pentru fiecare. Spre complex există o cale pavată pentru acces pietonal plus este iluminat public. Teritoriul complexului locativ „Doppel House Cristian” este supravegheat video cu un sistem de monitorizare.

Prezentarea vilelor

Casele locative din ansamblul rezidențial „Doppel House Cristian” dispun de câte patru camere și au o suprafață utilă de 111 mp și toate spațiile sunt logic și practic proiectate cu compartimentare interioară din cărămidă cu proprietăți fonoizolante. La parterul vilelor se află camera de living, care are 25 mp și dispune de o zonă de dining, are spații mari vitrate pentru asigurarea cu multă lumină naturală. De asemenea la parter se află o cameră de baie și bucătăria din care este ieșire la terasă (terasa este finisată cu lemn și dispune de placaj cu gresie de exterior și are balustrade montate). Etajul cuprinde trei dormitoare, dintre care două dormitoare au acces la balcoane. La fel la etaj se mai află prevăzută o cameră de baie și este dressing-ul. Casele sunt complet finisate și au instalată ușa de acces, care este efectuată din metal, sunt instalate toate ușile interioare de la Lebo Doors, iar pereții interiori sunt tencuiți și acoperiți cu glet de ipsos plus vopsea lavabilă. Placajele pentru pardoseli, gresia, parchetul, precum și faianța sunt achiziționate de la Conrep. Băile sunt echipate cu obiecte sanitare și bateriile sunt de la Grohe. Sistemul de încălzire este individual pentru fiecare vilă și este instalat în pardosea de la firma Oventrop, unde în fiecare încăpere sunt circuite separate și sunt dotați senzori de temperatură. Fiecare casă are dotată câte o centrală termică în condensații de la Nova Florida de 24 Kw. Și centralizat este sistemul de aspirație, unde unitatea centrală se află la distanță față de încăperi. Locuințele sunt branșate la sistemul de canalizare, au gaze, curent electric și este apă. Sunt oferite mai multe variante avantajoase de plată.

Pentru a afla mai multe materiale despre vile, finisaje, dezvoltator și alte detalii, accesați website-ul complexului rezidențial „Doppel House Cristian”.

Mai multe detalii despre acest complex

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Acest proiect mai este numit și Doppel House.

Unde se află Doppel House Cristian?

str. Preot Virgil, cartier Cristian, Brașov.

Termen de finalizare Doppel House Cristian?

duplex 1, duplex 2, duplex 3, duplex 4, duplex 5, duplex 6, duplex 7, duplex 8, duplex 9, duplex 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Doppel House Cristian în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Doppel House Cristian din Cristian?

Dezvoltătorul Doppel House Cristian este – Doppel House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC