Previzualizare foto – fotografie originală aici

TopZone 2
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. I. C. Bratianu, 21B, cartier Tractorul, Brasov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. I. C. Bratianu, 21A, Brasov (bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil
Faza construcție
str. I. C. Bratianu, 18-20, Brasov (bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 3
Indisponibil

TopZone 2 pe hartă Brașov

str. I. C. Bratianu, 21B, cartier Tractorul, Brasov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiinterfon, uscătorie
🟧 Încălzirecentrala termica marca De Dietrich
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, troleibuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană si supraterană
🟧 Regim inalțime P+2E+M
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuinte
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–85 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil poziționat

Ansamblul locativ „Topzone 2 Residence” se află localizat pe strada I. C. Brătianu, la numărul 21B, în cartierul Tractorul din orașul Brașov. În apropiere de locuințele noi funcționează centrul comercial „Coresi Shopping Center”, unde se află diverse cafenele, buticuri, magazine, unde funcționează hipermarketul Auchan și magazinul JYSK. La distanțe ușor accesibile pietonal de la complexul de locuințe se află Grădinița cu program normal Nr. 35, este centrul educațional Koala Kids, este Școala Gimnazială Nr. 13 și Colegiul Nicolae Titulescu. De asemenea în apropiere de casa de apartamente funcționează sucursale bancare, se află Piața Agroalimentară Tractorul, sunt saloane de înfrumusețare, este Parcul Sportiv și se află Patinoarul Olimpic.

Nu departe de blocul locativ sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă autobuze și troleibuze. Centrul Vechi al orașului Brașov se află la 6-7 km față de blocul rezidențial, sunt de parcurs circa 4 km până în Centrul Civic și până la Gara din Brașov sunt 3,1 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 13,5 km față de complexul locativ „Topzone 2 Residence”.

Informații constructive și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Topzone 2 Residence” este prezentat cu o clădire modernă de apartamente confortabile. Blocul rezidențial este proiectat cu un regim de înălțime mediu și dispune de un grad sporit de rezistență seismică și are un Parter plus 2 Etaje și plus un Etaj Retras. Casa de locuințe are o structură formată din cadre din beton armat și are toate închiderile exterioare și toți pereții interiori realizați cu zidărie din cărămidă Porotherm. Între fiecare nivel este placat câte un strat de vată bazaltică Rockwool pentru sporirea gradului de izolare termic și fonic al clădirii locative și blocul de apartamente dispune de certificat de clasă energetică „A”. Tâmplăria exterioară instalată (ferestrele și ușile balcoanelor) dispun de profil PVC de la Salamander și au 7 camere termice. Spațiile comune interioare sunt complet finisate, casa scării are o mărime generoasă, unde și este instalat un ascensor de ultimă generație, cu funcționare liniștită. În incinta blocului rezidențial este organizat un spațiu pentru parcarea bicicletelor, sunt locuri de parcare ale cărucioarelor pentru copii și este amenajată o uscătorie. Controlul accesului vizitatorilor în incintă se face prin sistem cu interfon.

La dispoziția locatarilor în incinta complexului de locuințe „Topzone 2 Residence” sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane.

Tipuri de apartamente

În blocul locativ „Topzone 2 Residence” sunt disponibile 32 de proprietăți locative, toate fiind ideal proiectate și au scheme confortabile cu suprafețele ce variază între 37,86 mp și 85,85 mp. În vânzare sunt oferite 5 garsoniere și 7 locuințe cu o cameră de tip – Studio, există un total de 13 apartamente primitoare cu 2 camere și șapte apartamente generoase cu 3 camere. Unitățile locative se vând finisate și au pardoselile placate cu parchet laminat cu grosimea de 12 mm și cu gresie în băi și bucătării, iar pereții interiori sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și în dependență de încăpere sunt placați cu faianță. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare de producere Germană de la firma Jeld Wen, iar la intrare în fiecare locuință sunt instalate uși din metal. Toate camerele de baie sunt complet echipate și au obiecte sanitare instalate de marca Geberit, iar bateriile sunt de la Grohe. Sistemul termic este prevăzut individual cu centrale termice proprii de marca De Dietrich. Apartamentele sunt bine ventilate și pentru îmbunătățirea aerului au instalate grile higroreglabile de la Aereco. Ansamblul rezidențial se predă în folosință cu racordare totală la toate utilitățile generale și în fiecare apartament este apă, curent electric, gaze naturale, canalizare, este dotat cablaj pentru TV, este internet și fir pentru telefonie.

Alte informații utile despre apartamente și contactele Dezvoltatorului le găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Topzone 2 Residence”, unde puteți trece imediat din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și TopZone Bratianu 21A.

Unde se află TopZone 2?

str. I. C. Bratianu, 21B, cartier Tractorul, Brasov.

Termen de finalizare TopZone 2?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în TopZone 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul TopZone 2 din Brașov?

Dezvoltătorul TopZone 2 este – Altstadt Invest, Blue Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC