Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Topzone 2 Residence
în Brașov

Prețul / m2
de la ‍1 625 € +TVA
Adresa
str. I.C. Bratianu, 21 B, cartier Tractorul, Brasov

Schițe și prețuri în Topzone 2 Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 28 aprilie
2 camerede la 56.54 m2de la ‍1 625 € +TVA / m2de la ‍91 900 € +TVA

Topzone 2 Residence pe hartă Brașov

str. I.C. Bratianu, 21 B, cartier Tractorul, Brasov

Etape dezvoltare

Topzone 2 Residence
necunoscut
sunt locuințe la vânzare
finalizare3 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, uscătorie
Încălzirecentrala termica marca De Dietrich
Liftda
Mijloace de transportautobuz, troleibuz
Număr apartamente32
Număr clădiri1
Parcaresubterană si supraterană
Regim inalțime P+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuinte
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camerestudio, garsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente46–85 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil poziționat

Ansamblul locativ „Topzone 2 Residence” se află localizat pe strada I. C. Brătianu, la numărul 21B, în cartierul Tractorul din orașul Brașov. În apropiere de locuințele noi funcționează centrul comercial „Coresi Shopping Center”, unde se află diverse cafenele, buticuri, magazine, unde funcționează hipermarketul Auchan și magazinul JYSK. La distanțe ușor accesibile pietonal de la complexul de locuințe se află Grădinița cu program normal Nr. 35, este centrul educațional Koala Kids, este Școala Gimnazială Nr. 13 și Colegiul Nicolae Titulescu. De asemenea în apropiere de casa de apartamente funcționează sucursale bancare, se află Piața Agroalimentară Tractorul, sunt saloane de înfrumusețare, este Parcul Sportiv și se află Patinoarul Olimpic.

Nu departe de blocul locativ sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă autobuze și troleibuze. Centrul Vechi al orașului Brașov se află la 6-7 km față de blocul rezidențial, sunt de parcurs circa 4 km până în Centrul Civic și până la Gara din Brașov sunt 3,1 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 13,5 km față de complexul locativ „Topzone 2 Residence”.

Informații constructive și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Topzone 2 Residence” este prezentat cu o clădire modernă de apartamente confortabile. Blocul rezidențial este proiectat cu un regim de înălțime mediu și dispune de un grad sporit de rezistență seismică și are un Parter plus 2 Etaje și plus un Etaj Retras. Casa de locuințe are o structură formată din cadre din beton armat și are toate închiderile exterioare și toți pereții interiori realizați cu zidărie din cărămidă Porotherm. Între fiecare nivel este placat câte un strat de vată bazaltică Rockwool pentru sporirea gradului de izolare termic și fonic al clădirii locative și blocul de apartamente dispune de certificat de clasă energetică „A”. Tâmplăria exterioară instalată (ferestrele și ușile balcoanelor) dispun de profil PVC de la Salamander și au 7 camere termice. Spațiile comune interioare sunt complet finisate, casa scării are o mărime generoasă, unde și este instalat un ascensor de ultimă generație, cu funcționare liniștită. În incinta blocului rezidențial este organizat un spațiu pentru parcarea bicicletelor, sunt locuri de parcare ale cărucioarelor pentru copii și este amenajată o uscătorie. Controlul accesului vizitatorilor în incintă se face prin sistem cu interfon.

La dispoziția locatarilor în incinta complexului de locuințe „Topzone 2 Residence” sunt organizate locuri de parcare subterane și supraterane.

Tipuri de apartamente

În blocul locativ „Topzone 2 Residence” sunt disponibile 32 de proprietăți locative, toate fiind ideal proiectate și au scheme confortabile cu suprafețele ce variază între 37,86 mp și 85,85 mp. În vânzare sunt oferite 5 garsoniere și 7 locuințe cu o cameră de tip – Studio, există un total de 13 apartamente primitoare cu 2 camere și șapte apartamente generoase cu 3 camere. Unitățile locative se vând finisate și au pardoselile placate cu parchet laminat cu grosimea de 12 mm și cu gresie în băi și bucătării, iar pereții interiori sunt tencuiți și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă și în dependență de încăpere sunt placați cu faianță. În locuințe sunt instalate toate ușile interioare de producere Germană de la firma Jeld Wen, iar la intrare în fiecare locuință sunt instalate uși din metal. Toate camerele de baie sunt complet echipate și au obiecte sanitare instalate de marca Geberit, iar bateriile sunt de la Grohe. Sistemul termic este prevăzut individual cu centrale termice proprii de marca De Dietrich. Apartamentele sunt bine ventilate și pentru îmbunătățirea aerului au instalate grile higroreglabile de la Aereco. Ansamblul rezidențial se predă în folosință cu racordare totală la toate utilitățile generale și în fiecare apartament este apă, curent electric, gaze naturale, canalizare, este dotat cablaj pentru TV, este internet și fir pentru telefonie.

Alte informații utile despre apartamente și contactele Dezvoltatorului le găsiți afișate pe pagina web a complexului locativ „Topzone 2 Residence”, unde puteți trece imediat din site-ul nostru.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Topzone 2 Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Altstadt Invest
Ansambluri rezidențiale curente de la Blue Residence

Unde se afla Topzone 2 Residence?

str. I.C. Bratianu, 21 B, cartier Tractorul, Brasov.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Topzone 2 Residence în Brașov?

Se oferă spre vânzare 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Topzone 2 Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1625 € +TVA.

Cine este dezvoltatorul Topzone 2 Residence în Brașov?

Dezvoltator Topzone 2 Residence – Altstadt Invest, Blue Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC