Previzualizare foto – fotografie originală aici

4U Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Stefan Baciu, 67, cartier Tractorul, Brașov

Mai detaliat despre blocul

str. Stefan Baciu, 67, Brașov (4U Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

4U Residence pe hartă Brașov

str. Stefan Baciu, 67, cartier Tractorul, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente23
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35–76 m²

Despre ansamblu rezidențial

Vecini, distanțe și detalii de localizare

Ansamblul locativ „4U Residence” este localizat pe strada Ștefan Baciu, la numărul, 67 în cartierul Tractorul din zona Coresi Shopping Resort a orașului Brașov.

Pe o rază de până la 2,2 km față de imobil se află Piața Tractorul, sunt supermarket-urile Lidl, Profi, Mega Image, Penny Market, este magazinul Leroy Merlin și până la centrul comercial Coresi Shopping Center este de parcurs o distanță de 3,2 km și sunt circa 4 km până la centrul comercial „Eliana Mall”. În acest cartier se află Parcul Acvatic „Paradise” și Parcul Sportiv Tractorul, aici funcționează frizerii și sunt saloane de înfrumusețare, sunt cabinete medicale și este Spitalul Tractorul. Nu departe de complexul locativ sunt următoarele instituții de învățământ: Centrul Educațional „Koala Kids”, Școala Gimnazială Nr.13, Școala Privată „Prems”, Școala Gimnazială Nr. 30, Colegiul „Nicolae Titulescu” și Școala Profesională Germană Kronstadt – SPGK.

În apropiere de complex se află stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuze și troleibuze. Distanța de la locuințe până în Centrul Nou al Brașovului este de 3,3 km și sunt de parcurs circa 7 km până în Centrul Vechi, Gara se fală la o distanță de 3,1 km, iar Aeroportul Internațional din Brașov se află la 12,4 km.

Prezentarea complexului locativ

Complexul de imobile „4U Residence” reprezintă un bloc de locuință de tip - Vilă, care are un regim de înălțime cu Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă.

Clădirea de apartamente este construită din materiale de calitate înaltă cu folosirea tehnologiilor inovative și ideilor performante. Imobilul dispune de o structură din beton armat cu zidăriile pereților exteriori și compartimentărilor interioare din cărămidă fonic și termic eficientă. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ este cu geam termopan instalat în profil PVC de marca Salamander și cu feronerie Roto. Aspectul clădirii este foarte primitor și atractiv, iar spațiile comune interioare, holurile, coridoare și casa scării complet se predau finisate cu un bun gust și cu materiale rafinate. Pentru securitatea și confortul locatarilor și pentru controlul vizitatorilor, la intrare în bloc este instalat interfon.

Locurile de parcare din complexul locativ „4U Residence” sunt organizate supraterane și sunt oferite în vânzare (contra cost).

Curtea complexului de locuințe este securizată și îngrădită.

Apartamente moderne și confortabile

Proiectul locativ „4U Residence” este prezentat cu 23 de unități locative excepționale, cu scheme logic proiectate și cu balcoane deschise simpatic finisate cu balustrade din lemn.

În blocul locativ sunt proiectate 6 garsoniere confortabile cu suprafețele, ce încep de la 35 mp, sunt 14 apartamente spațioase cu două camere suprafețele utile a cărora încep de la 53 mp și trei apartamente cu 3 camere decomandate cu suprafețele de la 72 mp utili.

Locatarilor li se predau apartamente finisate, unde pereții sunt prelucrați cu tencuieli și pardoselile sunt turnate cu sape mecanizate. Placajele cu parchet gresie și faianță sunt alese de la firma Conrep (în limita bugetului prestabilit de Dezvoltator). Și toate instalațiile sanitare, electrice și termice sunt montate și conduse până la pozițiile de racordare. În fiecare apartament este dotată câte o centrală termică în condensații cu puterea de 24 kw, care autonom încălzește locuințele. Ușile de acces instalate la apartamente sunt cu structură metalică și de producere germană sunt alese ușile interioare.

Blocul de apartamente se predă în folosință complet racordat la toate utilitățile generale și în apartamente este apă, canalizare, curent electric, gaze naturale. În locuințe este internet, este dotat cablu pentru TV și telefonie. Și în fiecare apartament sunt instalate separate contoare de gaze, curent electric și apometre.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar „4U Residence” este compania de construcții „Altstadt Invest”, care funcționează cu succes pe piața imobiliarelor noi din orașul Brașov și are construite și finalizate perfecte obiecte imobiliare.

Pentru mai multe informații detaliate despre construcția blocului rezidențial și despre finisajele apartamentelor, schemele acestora, disponibilitatea și contactele biroului de vânzări, vă invităm să accesați web site-ul complexului imobiliar „4U Residence”.

Acest proiect mai este numit și 4U Residence Altstadt Invest.

Unde se află 4U Residence?

str. Stefan Baciu, 67, cartier Tractorul, Brașov.

Termen de finalizare 4U Residence?

4U Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în 4U Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul 4U Residence din Brașov?

Dezvoltătorul 4U Residence este – Altstadt Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC