Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sapphire Herăstrău
în București

Prețul / m2
de la ‍2 243 € +TVA
pe ‍677 €
Adresa
str. Barajul Argeș, 41C, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Schițe și prețuri în Sapphire Herăstrău

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 ianuarie
2 camerede la 102.1 m2prețul se clarifică
3 camere148.4–156.05 m2de la ‍2 244 € +TVA / m2de la ‍350 000 € +TVA
Penthouse-uride la 425.8 m2prețul se clarifică

Sapphire Herăstrău pe hartă București

str. Barajul Argeș, 41C, zona Cartierul Francez, sector 1, București

Etape dezvoltare

Sapphire Herastrau
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispălătorii private
Încălzirecentrală termică de bloc, încălzire prin pardoseală, sisteme de aer condiționat multi-split marca Daikin
Liftascensor marca Schindler
Mijloace de transportautobuz, metrou
Număr apartamente17
Număr clădiri1
Parcaresubterană
Regim inalțimeS+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăVideointerfon și sisteme CCTV

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
Suprafața apartamente102–425 mp
Tavane2,75 m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Sapphire Herăstrău” are o localizare ideală și se găsește amplasat pe strada Barajul Argeș, la numărul 41 C, în zona Cartierul Francez, din sectorul 1 al municipiului București. În imediata apropiere de blocul locativ se află supermarketurile Mega Image și Market Nord, este Spitalul Privat „Ponderas”, sunt farmacii, se află sucursale bancare și este Oficiul Poștal Nr. 52, de asemenea sunt organizații educaționale și instituții de învățământ (Grădinița lui David, Grădinița Kidolino, Școala Montessori Orizonturi Libere, Școala Gimnazială Herăstrău ș.a). În doar o minută de la casă se ajunge pe jos până la Parcul Herăstrău și până la terenuri de sport, săli de fitness și piscine.

În proximitate se află stații ale mijloacelor de transport în comun și se află stația de Metrou Aurel Vlaicu. Distanța de la blocul de locuințe „Sapphire Herăstrău” până în centrul capitalei este de circa 8 km, sunt de parcurs 5 km până la Gara de Nord din București și Aeroportul „Henri Coandă” se află la 12,4 km, iar până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 7,3 km.

Bloc de tip Boutique cu amenajări de clasă de Lux

Complexul rezidențial „Sapphire Herăstrău” reprezintă o clădire exclusivistă, de clasă Premium, construită cu un regim de înălțime: Subsol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente și se află poziționată la distanțe ideale față de clădirile din vecinătate, pentru a asigura apartamentele cu multă lumină naturală și pentru a păstra intimitatea locatarilor. Clădirea locativă este realizată în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort pentru a satisface gusturile chiar a celor mai exigenți cumpărători. Cu o mare atenție la toate detaliile și un grad înalt de responsabilitate imobilul este construit și dispune de o structură de rezistență formată din cadre, stâlpi și diafragme din beton armat cu pereții exteriori și compartimentările interioare zidite din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Tâmplăria exterioară instalată la bloc este cu profil din aluminiu Reynaers și are geam dublu cu grosimea de 24 mm. Scările de la parter au instalate balustrade din sticlă securizată, spațiile comune sunt complet finisate și la bloc este instalat un ascensor de ultimă generație de marca Schindler, ce funcționează silențios și este foarte sigur.

În incinta complexului de locuințe funcționează spălătorii private și sunt oferite două grădini private. Locurile de parcare din complex sunt organizate subterane și accesul în incinta proprietăților locative este controlat prin sistem cu videointerfon și complexul rezidențial beneficiază de sisteme CCTV.

Apartamente

Un număr de 17 apartamente din complexul rezidențial „Sapphire Herăstrău” sunt mega spațioase și ultra-moderne, acestea sunt perfect proiectate și au scheme logice cu 2 sau 3 camere, precum și în bloc sunt prezentate și două locuințe de lux de tip – Penthouse cu spații generoase. Apartamentele dispun de spații mari și sunt proiectate cu mărimile de la 102 mp până la 425 mp și au înălțimea liberă a plafoanelor de 2,75 metri. Unitățile locative dispun de balcoane, ce au instalate balustrade din sticlă securizată. Locuințele se predau în folosință beneficiarilor finisate în versiune – „la cheie” cu finisajele interioare alese de la branduri de „top”, inclusiv și cu toate instalațiile inginerești montate și cu toate echipamentele dotate. Sistemul termic este proiectat de tip – centralizat cu centrală termică de bloc instalată și cu pompe de termoficare Buderus. Instalațiile termice în apartamente sunt conduse prin pardoseală, ce semnificativ minimizează costurile pentru încălzire și oferă un spațiu suplimentar pentru implementarea ideilor de design. Locuințele beneficiază de sisteme de aer condiționat de tip multi split cu instalații și echipamente oferite de la firma Daikin.

Pentru informații despre apartamentele disponibile, pentru rezervări și achiziționări, vă invităm să accesați pagina web a complexului rezidențial „Sapphire Herăstrău”, unde sunt afișate contactele directe către Dezvoltator și găsiți mult mai multe informații utile despre imobile.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Sapphire Herăstrău?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Sapphire Herăstrău?

str. Barajul Argeș, 41C, zona Cartierul Francez, sector 1, București.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sapphire Herăstrău în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Sapphire Herăstrău?

Metru pătrat în acest complex costă de la 2243 € +TVA.

Termen de finalizare Sapphire Herăstrău?

Sapphire Herastrau – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC